Aaaaaaaaaa preedobrooooo, kako mi je dragoooo :)))🤍
Bit ce to jos tamnije sutraaa
A Ivyyy ne znam, ja sam piskila 11dpo s poppdnevnim urinom koji nije bio ni 2h zadrzan pa je stv bilo jako vidljiv test.. ne znam sta da ti savjetuuem. Zadrzi urin barem 2h pa piski?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Mislim da se razumijemk meni je prvi poz bio isto takav i nije bio prvi urin koliko se sjecam i pojavilo se nakon 7 -8min to su najbolji testovi ikad i s prvim i drugim su mi oni prvi ucitali...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ne znam bi li veceras jer sam danas vec bila 200 puta na wcu, to mi danas pocelo, stalno u wc
Ivyy ako si trudna danas bi vec bilo pozitivno lijepo ...koliko je proslo dana od zadnjeg odnosa?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ma meni je za prvi test isto trebalo sigurno 7,8min da se vidi ista. To su tako male kolicine bete da je to logicno
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Maree pa ne znam imala sam skroz odnose do prije 3 dana..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ivyyy , ti bi trebala piskiti opet na test, mozda cak i vcrs :)
Vec je netko tu pricao da je imao slicno nesto sa Djevicom Marijom ili sam ja nest zabrijala?
A BikMik, ja stv msm da vidim kao neku sjenicu, al mozda kao i ti znam gdje bi trebala biti pa silno zelim vidjeti hhaa.nek neke druge cure isto bace oko pa kazu :)
Ja sam ostala trudna tako … s prvom bebom a i sad sam imala isto slicno i s drugom😊😍
OMG Mareee, tako si mi i prosli put vrhunski izostrila :D. Ali kako me prosla sjenica dokrajcila, def si necu dati nikakve previse nade, samo sto je ona bila nakon 4 sata ova nakon 8-9min, na ovim pise do 10min koliko znam.
Hvala cure na podrsci u svakom slucaju 🤗
Jel to ovaj
https://ibb.co/XV919TQ
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Maree pa ne znam imala sam skroz odnose do prije 3 dana..
Meni se svida tempica jucer je pala pa se danas digla moguce da je bila implatacija s obzirom na tvoj dugi ciklus
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bebolina 🤍, znam da to sve zvuci onako jer normalno imam veliku zelju, al mene to tako tjera naprjed, i jutros mi onda tako skocila temperatura, stvarno sam se ponadala, a u trenutku me onda strah da se previse ne nadam..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ista marka, drugo pakovanje, nekad su bile plave sad mi dolaze bjele sa Amazona
12 x One+Step ultra sensitive pregnancy test - early pregnancy test https://amzn.eu/d/j1AfvXC
Ali vec evo dvije godine te kupujem, osim prosli ciklus sjenice na femometar.
Evo trknula sam do DM da uzmem i neku drugu marku, u slicaju da mi se ucini ujutro opet sjena. Hvala vam na pozitivi, ali isto kao i Ivyyy se necu previse nadati, da ne trosnem nosom.
Ali ima nade jos par dana 🤗❤️🥰
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ista marka, drugo pakovanje, nekad su bile plave sad mi dolaze bjele sa Amazona
12 x One+Step ultra sensitive pregnancy test - early pregnancy test https://amzn.eu/d/j1AfvXC
Ali vec evo dvije godine te kupujem, osim prosli ciklus sjenice na femometar.
Evo trknula sam do DM da uzmem i neku drugu marku, u slicaju da mi se ucini ujutro opet sjena. Hvala vam na pozitivi, ali isto kao i Ivyyy se necu previse nadati, da ne trosnem nosom.
Ali ima nade jos par dana 🤗❤️🥰
Koliko znam u dm nema manje osjetljivosti od 25 tako da budi vjerna istim testovima kako bi vidla napredak crtice😊
I da vjerujem da buljis u test ko ja jos 1000 puta🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji