Ovi su One Step, dobila sam ih uz zelene lh trakice isto One Step
Pokusavam uslikat tu evaporacijsku, stoji jos, ali ne mogu uhvatiti. No dobro, nije ni bitno. Sad navijam da M krene sto prije 🙏
Pokusavam uslikat tu evaporacijsku, stoji jos, ali ne mogu uhvatiti. No dobro, nije ni bitno. Sad navijam da M krene sto prije 🙏
Ne znam i ja ih imam, i u dvije godine samo sam prije dva mjeseca imala crticu i to odmah, inace mi nikad cak ni evap nisu bacili..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ne znam i ja ih imam, i u dvije godine samo sam prije dva mjeseca imala crticu i to odmah, inace mi nikad cak ni evap nisu bacili..
Ja ih isto imam, dobijem ih u paketu sa lh trakicama... evo vec 12mjeseci cisti kao snijeg, nije mi nikad bila evaporacijska
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Pistacija ni ja još nisam dobila...ali nešto sam gledala I proucavala svoje trakice I simptome pa čak msm da sam O na 6.10., a ne 2.10....pa tako da ću pričekati još koji dan.
Martina predivna beta 🥰🥰
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Izvještavat ću vas
Nego, sad malo skačem s teme na temu no mislila sam da nam sljedeći korak bude spermiogram. Čisto da isključimo (ili možda uključimo) neke scenarije i ne hopsamo i čekamo mjesece dok se možda nešto moglo poduzeti
No muž je jučer dobio dva antibiotika. Koliko bi trebali čekati nakon što ih popije? Htjela sam spermiogram napraviti u ovom ciklusu koji dolazi, ali možda ipak preskočiti i čekati sljedeći ako tada ništa ne bude?
Izvještavat ću vas
Nego, sad malo skačem s teme na temu no mislila sam da nam sljedeći korak bude spermiogram. Čisto da isključimo (ili možda uključimo) neke scenarije i ne hopsamo i čekamo mjesece dok se možda nešto moglo poduzeti
No muž je jučer dobio dva antibiotika. Koliko bi trebali čekati nakon što ih popije? Htjela sam spermiogram napraviti u ovom ciklusu koji dolazi, ali možda ipak preskočiti i čekati sljedeći ako tada ništa ne bude?
Baš mi je žao za negativan testić. Još svakako nije gotovo dok ne dođe M.
Ako i dođe da dobro bi bilo da muž odradi spermiogram. Ne bih ti znala reći koliko treba pričekati nakon antibiotika.
.
Mare 🤞🤞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Martina bravo za betu! Super je! Nadam se da si sad malo smirenija 🥰
.
Pistacija, bas mi je zao ☹️
.
Moj rast temperature je na zalost ipak bio uzrokovan umorom. Moja temp se vratila standradnih 36.6 - https://ibb.co/Jvt2W05 . Za svaki slucaj, otisla sam provjeriti cerviks, tvrd je i samo sto ne ispadne van kako je nisko.
Bas sam ljuta. Nisam ni tuzna ni razocarana nego ljuta, ali dobro, probamo jos iduci mjesec pa ako ne uspijemo idemo na konzultacije.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Curkeee evo nasss🤩
Srceko kuca po njima smo 6 tj termin 5.6