Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Perpetua
    12. Listopad 2023. 10:02

Na dobrom je mjestu trudnoća 😭😭😭❤️❤️❤️🥳🥳🥳
    Rasplakala sam se čim je doktorica rekla “dobro je!”.
    Samo se gestacijska vrećica vidi, danas sam točno 5tt, naručila me za sljedeci, “pravi” pregled za 10ak dana, 23.10.

Joj ogromno olakšanje, bar za ovu brigu. Sad ostaju samo one uobičajene trudničke, naravno da me sljedeće uhvatila frka a sto ako sljedeci put ne bude kucalo srce, a sto ako, a sto ako 😂 Ali neka, rado prihvaćam i te brige kad znam da su sastavni dio procesa da dođemo do onog sto želimo 🤗

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Martina1931
    12. Listopad 2023. 10:04

Perpetua

Samo se gestacijska vrećica vidi, danas sam točno 5tt, naručila me za sljedeci, “pravi” pregled za 10ak dana, 23.10.

Joj ogromno olakšanje, bar za ovu brigu. Sad ostaju samo one uobičajene trudničke, naravno da me sljedeće uhvatila frka a sto ako sljedeci put ne bude kucalo srce, a sto ako, a sto ako 😂 Ali neka, rado prihvaćam i te brige kad znam da su sastavni dio procesa da dođemo do onog sto želimo 🤗

❤️❤️❤️❤️❤️ sad hrabro dalje!!

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Ivyyyy
    12. Listopad 2023. 10:25

Perpetua

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

laurell
    12. Listopad 2023. 10:33

Martina krenulaaa sam ja već od 5dc s njim. Imam još danas popiti i sutra i to je to. I onda u pon praćenje. Ali evo već dva dana imam kao neki iscjedak OPET ali Full čudne boje. Danas sam 8dc. Sad ne znam jel to sve zbog upale (popila sam i antibiotik, danas zadnja) pa se još uvijek cistim poslije menge il sto je.. malo sam sad u strahu jer nikad takvu boju vidila nisam. 🫣 
    Perpetua 🤩🤩🤩 cestitammmmm ti još jednom. 
    ostale curke zao mi je za negativne testove i M koje su došle ili dolaze. Mislim da svakoj od nas zatreba malo “odmor” od svega, tako da podržavam 🤞🏽 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Mareeeee3112
    12. Listopad 2023. 11:04

Perpetua

💛

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lunolina
    12. Listopad 2023. 11:33

Martina hvala ti ❤️ nadam se da si u pravu🥰
    Drzim palceve da se tebi ginekologica cim prije javi :)
    .
    Eni ovaj iscjedak mi zvuci obecavajuce🤭 a i mengica bolovi😬
    .
    Perpetua cestitaaam🥳🥳🥳  bravo bravo bravooo!!!

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Lunolina
    12. Listopad 2023. 13:05

suncokret38

Drage, citala sam vas od početka.. nisam pisala, al ste mi mnogo pomagale u mojoj borbi za bebaca svojim savjetima.. imam skoro 38 g 😞, suprug nesto mladji 34, kasno se sreli i još nam fali bebac, a ja bi i dva 😁 7 mj pokušavanja i ugledali smo +, nažalost dogodio se missed u 6+5, nakon toga evo 10 mj. kako pokušavamo i zasad nista..on i dalje smiren i optimističan, a ja tuga i jad svaki mjesec.. uz pomoć ovog foruma ustajala sam svaki put iznova i isla u nove pokušaje.. moji nalazi uredni (papa, brisevi, hormoni), on će uskoro tek raditi spermiogram.. danas mi je 1 DC, ginekologica preporučila folikulometriju od ovog mjeseca, a meni vec dosta svega. Željela bih biti dio vaše zajednice, jer uz vas mi lakse, lijepo mi kako navijate jedna za drugu i pratite se😊 želim nam svima puno plusica! Članicama koje su uspjele čestitam na ustrajnoj borbi i bebicama 😘

Dobro dosla i cim prije otisla na ljepsu temu☺️ zabavniju tesko, ali ljepsu sigurno😄
    Svakako je folikulometrija super opcija. Neces se preispitivati kad je ovulacija, da li je bila ili tek treba doci☺️ drzim palceve da ovo bude tvoj ciklus!

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

M-P
    12. Listopad 2023. 13:30

Jutroooo cure ..kakooo ste? 
    evo mene malo. Radila sam dugo pa nikako da se javim. Al stalno citam 
    Suncokret38 dobrodosla.  I da brzo vidis svoj + ❤️
    Eni  meni ovo super zvuci. Koji si dan? ❤️🥰
    Perpetua odlicne vijesti.. sve ce to biti dobro ❤️
    Pistacija i Anee ❤️❤️ nadam se da cete se javit sa
    Lijepim vijestima 😘😘😘 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• eni233
    12. Listopad 2023. 13:37

M-P

Jutroooo cure ..kakooo ste?
    evo mene malo. Radila sam dugo pa nikako da se javim. Al stalno citam
    Suncokret38dobrodosla. I da brzo vidis svoj + ❤️
    Eni meni ovo super zvuci. Koji si dan? ❤️🥰
    Perpetua odlicne vijesti.. sve ce to biti dobro ❤️
    Pistacija i Anee ❤️❤️ nadam se da cete se javit sa
    Lijepim vijestima 😘😘😘

Tek sam 5dpo , vidjet ćemo do kraja ciklusa sto se će desiti ili je to samo iscjedak i bolovi nakon ovulacije .. eto vidjet ćemo .. sve u svemu da boze da će se neki + ukazati , dosta mi je više negativnih testova i M svaki dan 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

laurell
    12. Listopad 2023. 13:46

Suncokret dobrodosla 🤞🏽

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.