Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    11. Listopad 2023. 16:47

eni233

https://ibb.co/RzdD1PH

Eto cure moje je definitvno prerano vađen da bi se uopće kakvi zaključak napravio , s obzirom na cikluse duge koje imam, ali eto moja ginekologica stoji pri tome da se 21dc se vadi bez obzira na dan ovulacije eto njen odg na moje mail citiram :
    Progesteron se vadi 21.dan bez obzira na duljinu ciklusa. Javite se s nalazima u polikliniku Škvorc!

Nije mi ni htjela odgvoriti na pitanje dali je ok s obzirom da moju Ovulacijj koja je bila 18dc …

Eni mijenjaj ginekologa....nije to normalno bas, ocito joj se ne da bas radit svoj posao kako spada🙁

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• eni233
    11. Listopad 2023. 16:48

Bebolina2024

eni233

Bebolina2024

eni233

Eto cure moje je definitvno prerano vađen da bi se uopće kakvi zaključak napravio , s obzirom na cikluse duge koje imam, ali eto moja ginekologica stoji pri tome da se 21dc se vadi bez obzira na dan ovulacije eto njen odg na moje mail citiram :
    Progesteron se vadi 21.dan bez obzira na duljinu ciklusa. Javite se s nalazima u polikliniku Škvorc!

Nije mi ni htjela odgvoriti na pitanje dali je ok s obzirom da moju Ovulacijj koja je bila 18dc …

Zašto te šalje kod Škvorca? Za MPO ili si išla nešto privatno tamo?

Konzultacije smo si dogvorili, pa zato . Pa ako dobijem M sigurno idemo na konzultacije . Mi smo nazvali bez obzira jer su velike gužve pa da ne čekamo dugo na termin .

Da onda zato. Bilo bi dobro mijenjati tu ginekologicu.

Ma užasno Bebolina nekad bi najrađe vrištala a nemogu .. znaci očajna sam , a trenutno nitko ne prima pacijente i teško je naći dobrog gink 😢😢😢 a ne živim u velikom gradu di ima puno mogućnosti , nego sam iz malog mjesta i tako da sam luda žena već .. izludit će me sve ovo .. stvarno je teško naći stručnu osobu koja će ti se posvetiti kako se spada nego moraš sve plaćati pa da dobis konkretne odgovore 😩😩😩

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Perpetua
    11. Listopad 2023. 16:50

eni233

Ali to stvarno baš nema smisla, ovo što ti ona kaže, a bome ni da ne odgovori na pitanje. Žao mi je, koma je kad se ne možeš pouzdati u doktore. Imaš li neku opciju promjene ili odlaska nekome po drugo mišljenje? 
    Tj ja bih na tvom mjestu sad ovaj ciklus vjerojatno otišla privatno izvaditi progesteron na 25 dc, ako to još nije prošlo, a kažeš da ti je ovulacija očekivano bila 18 dc? Progesteron nije nešto ekstra skup za izvaditi, bar u ZG, ja sam vadila za mislim 12 eura u Poliklinici Analiza. Pa da imaš neku bolju sliku možda, a ionako imate dogovorene konzultacije pa ćeš po potrebi dobiti i drugo mišljenje. 

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Perpetua
    11. Listopad 2023. 16:51

Sorry, sad se naknadno pojavio post u kojem pišeš da nemaš baš drugih opcija i da si u malom mjestu. :/

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    20.6. stigao braco ❤️

• eni233
    11. Listopad 2023. 16:54

Perpetua

eni233

Ali to stvarno baš nema smisla, ovo što ti ona kaže, a bome ni da ne odgovori na pitanje. Žao mi je, koma je kad se ne možeš pouzdati u doktore. Imaš li neku opciju promjene ili odlaska nekome po drugo mišljenje?
    Tj ja bih na tvom mjestu sad ovaj ciklus vjerojatno otišla privatno izvaditi progesteron na 25 dc, ako to još nije prošlo, a kažeš da ti je ovulacija očekivano bila 18 dc? Progesteron nije nešto ekstra skup za izvaditi, bar u ZG, ja sam vadila za mislim 12 eura u Poliklinici Analiza. Pa da imaš neku bolju sliku možda, a ionako imate dogovorene konzultacije pa ćeš po potrebi dobiti i drugo mišljenje.

Mislim da ću ići u subotu vaditi privatno , taman će mi biti 25dc , ako stignem ako ne onda ništa :( jer radim .. ja sam ga vadila 17.34 eura s popustom jer u toj klinci dosta toga vadim , ma Hjoj užas draga moja bas sam ljuta 😢

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Perpetua
    11. Listopad 2023. 16:58

Meni se evo konačno javila ginekologica, kaže da je ova treća beta isto ok, i da nam ne preostaje ništa drugo nego pogledati pa idem sutra ujutro da me ubaci nekako na UZV.
    Jedva čekam i ful me strah 😆🤞

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    20.6. stigao braco ❤️

• eni233
    11. Listopad 2023. 16:59

Perpetua

Meni se evo konačno javila ginekologica, kaže da je ova treća beta isto ok, i da nam ne preostaje ništa drugo nego pogledati pa idem sutra ujutro da me ubaci nekako na UZV.

Divno 🥰❤️😘

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Ivyyyy
    11. Listopad 2023. 17:02

Perpetua

Bit ce sve dobro, super nam je krenuo oktobar 🥰 
    Neka se nastavi sa + 🤞🥰

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Mareeeee3112
    11. Listopad 2023. 17:55

Perpetua

Znam kako ti je...i bit ce sve super😍

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Aneee
    11. Listopad 2023. 19:22

Aime bas ima dosta tih ginekologa koji su neuki 🤦🏼‍♀️ a ocekujes bar te osnovne stvari da znaju 🙄
    .
    Btw ja si zadnja 3 dana provjeravala cervix. Tek sam skuzila ja msm sta je sta hahahah 🤣
    Ali da stalno mi je visoko da ga jedva dohvatim, ali osjetim vrhom prsta nekako da je tvrdi nego sve ostalo okolo, okolo je sve mekane...ne mogu bas da ga dobro opipam da bi odredila koliko tvrd...nebi rekla da je kao vrh nosa, ali nije ni mekane kao usne 🤷🏼‍♀️ nez evo, sta vi mislite

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.