Isto, znam samo da pred trudnocu i u trudnoci mi je sve biko mekano i nabubrilo kao, a prije toga je znalo ponesto biti i tvrdje :D
Ja sam tek 8dc i vec me jajnici bole i krenulo kremasto sa vodenim, bojim se da nisam pretjerala sa zdravim ovaj put da ne ovuliram prerano bas :D (da ste mi rekli da cu se ovoga bojati prije godinu dana ne bi nikome vjerovala).
Ja sam zescu dramu prolazila ovaj mjesec jer mi je na 9dc folikul bio 19mm i mislila sam da cu opet imat ranu ovulciju🤣
Na kraju je pukao predvecer 12dc, msm po boli bi bar tako rekla hhaha, tako da bez naglih zakljucaka🙈🙈 bit ce kvalitetna O
Draga, jesi ti mjerila temperaturu? Imas graf?
Ja si analiziram sve te trudnicke grafove😂
Jesam do 5dpo, od tad sam na utricima pa sam prestala mjeriti jer on dize tempicu pa nema smisla 🙈
Al mi je nakon O skocila temp na 37, i tih 5dana varirala 36,9 ili 37 ako ti sta znaci to
A ne znaci puno na zalost, ali nema veze. Neka si ti trudna, to je bitno ☺️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
https://youtu.be/Bk6WNtKft68?si=tfet6SEiTJ8q73_C
Eto drage moje mame i one koje će tek postati uživajte u ovom divnom videu 🩷🩷🩷
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
https://youtu.be/Bk6WNtKft68?si=tfet6SEiTJ8q73_C
Eto drage moje mame i one koje će tek postati uživajte u ovom divnom videu 🩷🩷🩷
Bas lijepo💛
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Martinazaboravila sam ti napisat, pitaj odmah ginekologa za Andol od 100 Ili Aspirin s obzirom na trombofiliju dok ne dobijes heparin ili nesto.
Njega mozes bez problema uzimat i meni su rekli cim ostanem trudna odmah ce mi ga dati ali ti svakako pitaj.
Anchy kad ti imas histeroskopiju? To je sad uskoro, zar ne?
Jojjjjj trebala je biti danas ali je M kasnila, dobila sam je u ponedjeljak i odgodili su mi za utorak s tim da sutra ujutro moram zvat da potvrde termin jer su svi termini popunjeni i da vide dali ce bit taj doktor koji je upisan da meni obavlja histero.
Luda sam nacisto i nadam se da ce mi sutra reci da dodem u utorak jer u protivnom cu morat cekat novi termin.
A covjece😩
Drzim palceve da sutra potvrde da utorak stoji! ☺️ i da nadju nesto brzveze, to pociste i da idjuci put udju bez problema i postave bebicu koja ce se primiti🥰
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Jutro svima!
Ja osjetim da cu procuriti 😔 skroz sam se jucer uprištavila. Loše spavam i slabije probavljam hranu. Tipično prije menzesa. Imala sam neki vodenasti iscjedak, on se sada povukao tako da očekujem vješticu sutra ili prekosutra.
Mislim da cu se malo povuci s foruma ako dobijem jer me previse ovo zaokuplja i konzumira.
Aneee kako si ti? Primjecujes da se nesto dogadja?
Linolina koji si dpo ? Kad bi trebala dobiti ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Jutro svima!
Ja osjetim da cu procuriti 😔 skroz sam se jucer uprištavila. Loše spavam i slabije probavljam hranu. Tipično prije menzesa. Imala sam neki vodenasti iscjedak, on se sada povukao tako da očekujem vješticu sutra ili prekosutra.
Mislim da cu se malo povuci s foruma ako dobijem jer me previse ovo zaokuplja i konzumira.
Nekad je dobro povuc se pa Vratit 😘a vidjet ćeš možda i ne dobiješ .. ja svakako navijam da bude pozitvan ishod ❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Jutro svima!
Nista, test negativan I danas...jučer sam imala M grceve pomalo kroz dan. Danas još ništa. Sise isto apsolutno ništa. Skroz sam zbunjena ovaj ciklus.
I ja ako dobijem imam još 2-3 lh trakice na poslu I onda pravim pauzu. Ne pauzu od bebe, nego od trakica I foruma. Pa onda se nadati da uspije do prvog mjeseca, ako ne, možda se opet vratim. U svakom slučaju ću javiti ako pomogne ista ta pauza od trakica I foruma malo. Ionako osjetim svaku O, tako da ne mogu fulati, a I mi zaista I ovako pokrivamo dosta često da ni nema potrebe za trakicama
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Anchyyy, nadam se da ce te primiti u utorak, drzim fige❤️
Pistacija i Ane, razumijem vas..i ja sam na korak da se maknem, koliko god mi je olaksanje tu se ispuhati jer jedino vi razumijete borbu , s druge strane stvara neku neobjasnjivu vrstu ako mgu uopce nazvat to presing. Tako da, ako se odlucite za to nadam se da se brzo vracate, sa liiepim vijestima❤️
Lunolina, Eni kakva je situacija kod vas?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Linolina koji si dpo ? Kad bi trebala dobiti ?
Ja sam tek 2. DPO🙈 ali taman idem na 2 dvodnevna sluzbena puta pa se nadam da ce mi to malo skrenuti misli.
Koji si ti dpo?
.
Cure koje planirate uzeti pauzu od foruma i trakica - zelim vam da uskoro navratite i kazete da se samo javljate da pozdravite jer ste trudne❤️
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji