Jutro svima
Perpetua sretno s pregledom
Martinice takoder nek te razveseli lijepa beta danas
Svima zelim lijep dan ja sam ostala doma zbog mucnine ....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Lunolina, taman ce ti dobro doci da ne mislis o nicemu:) bas imam osjecaj da je ovo vas ciklus❤️
Ja sam 11dpo, al gin mi jos nije odgovorila na mail (sto mi je bas cudno al ok) , pa cu vjv tek sutra ici betu vaditi. Svakako mozda bolje da beta jos mrvicu naraste pa da izgleda ljepse🤣
Perpetua, sretno sa pregledom. Javi kako je proslooooo❤️
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Lunolina, taman ce ti dobro doci da ne mislis o nicemu:) bas imam osjecaj da je ovo vas ciklus❤️
Ja sam 11dpo, al gin mi jos nije odgovorila na mail (sto mi je bas cudno al ok) , pa cu vjv tek sutra ici betu vaditi. Svakako mozda bolje da beta jos mrvicu naraste pa da izgleda ljepse🤣
Perpetua, sretno sa pregledom. Javi kako je proslooooo❤️
Ti jos imas fakat brzu ginekologicu ja zovem moju vise nece ni odg na mailove koliko je pretrpana samo posalje nazovite na taj broj🤣.... ono mjesec unaprijed se moras zakazat na pregled koliko je guzva kod nje
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ma moja je inace jako azurna. Odgovora mi cesto na mail u roku od par sati, pa mi je cudno kako sad nije jer sam se jos cula sam se sa med sestrom njenom, da mi pozuri dat i uputnice za hematologa..med sestra se rasplakala kad sam rekla da imam pozitivan test🫠 rekla je da ce ic u mirovinu tek kad se ja porodim akobogda haha
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ma moja je inace jako azurna. Odgovora mi cesto na mail u roku od par sati, pa mi je cudno kako sad nije jer sam se jos cula sam se sa med sestrom njenom, da mi pozuri dat i uputnice za hematologa..med sestra se rasplakala kad sam rekla da imam pozitivan test🫠 rekla je da ce ic u mirovinu tek kad se ja porodim akobogda haha
😍😂bas lijepo... moja med sestra je mene pitala ...zasto zovem da sam u 6 mj radila papu🤣🤣🤣 ...onda ssm joj rekla a ona...
Aha....
🤣
Onda me narucila inace je jako simpa a vjerujem da me se nije sjetila na telefon ko je koliko joj ljudi prode...barem papu ne trebam radit mirna sam
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Linolina koji si dpo ? Kad bi trebala dobiti ?
Ja sam tek 2. DPO🙈 ali taman idem na 2 dvodnevna sluzbena puta pa se nadam da ce mi to malo skrenuti misli.
Koji si ti dpo?
.
Cure koje planirate uzeti pauzu od foruma i trakica - zelim vam da uskoro navratite i kazete da se samo javljate da pozdravite jer ste trudne❤️
Ja sam 5 dpo , imala sam jučer neki prozirni iscjedak ko šmkrlji oprostite na izrazu 🤣 jer neznam kak drugačije vam dočarati .. ovako tu i tamo imam menga bolove i na dodir grudi osjetljive ali ništa specjalno..🤭
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Ja sam tek 2. DPO🙈 ali taman idem na 2 dvodnevna sluzbena puta pa se nadam da ce mi to malo skrenuti misli.
Koji si ti dpo?
.
Cure koje planirate uzeti pauzu od foruma i trakica - zelim vam da uskoro navratite i kazete da se samo javljate da pozdravite jer ste trudne❤️
Ja sam 5 dpo , imala sam jučer neki prozirni iscjedak ko šmkrlji oprostite na izrazu 🤣 jer neznam kak drugačije vam dočarati .. ovako tu i tamo imam menga bolove i na dodir grudi osjetljive ali ništa specjalno..🤭
Uh uh lijepi simptomici😊😊😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Koji si ti dpo?
.
Naaaajs😊😊 jel tempicu mjeris
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Koji si ti dpo?
.
Naaaajs😊😊 jel tempicu mjeris
Ne to ne mjerim , pa neznam . Niti nikad nisam mjerila iskreno da vam kažem .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram