Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    12. Listopad 2023. 13:54

Joj drzim fige cure, laurell znas i sama da su trudnoce uz klomifen unutar 3 ciklusa jako velike sanse. Bas imam osjecaj da ce bit dobro to❤️
    A isto vriuedi i za lunolinu nakon propuhivanja jajovoda. To su ciste statistike i istrazivanja kojih se ja bas volim drzati😊
    Voljela bih tako za sebe razmisljati, jer prema istrazivanju ako se trudnoca ostvari unutar 3-6mj nakon spontanog puno veci postotak je uspjesne trudnoce nego kasnija zaceca. 
    Naravno da nista nema pravila. Al postotci su na nasoj strani🫠

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    12. Listopad 2023. 14:04

Martina1931

Joj drzim fige cure, laurellznas i sama da su trudnoce uz klomifen unutar 3 ciklusa jako velike sanse. Bas imam osjecaj da ce bit dobro to❤️
    A isto vriuedi i za lunolinu nakon propuhivanja jajovoda. To su ciste statistike i istrazivanja kojih se ja bas volim drzati😊
    Voljela bih tako za sebe razmisljati, jer prema istrazivanju ako se trudnoca ostvari unutar 3-6mj nakon spontanog puno veci postotak je uspjesne trudnoce nego kasnija zaceca.

Nadam se da si u pravu 😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    12. Listopad 2023. 14:06

A ne preostaje nam nista drugo nego vjerovati u to❤️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lunolina
    12. Listopad 2023. 15:14

Martina1931

Joj drzim fige cure, laurellznas i sama da su trudnoce uz klomifen unutar 3 ciklusa jako velike sanse. Bas imam osjecaj da ce bit dobro to❤️

Dakle, racunamo da cemo biti pozitivna strana statistike. Moze!😬

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

laurell
    12. Listopad 2023. 15:25

Martina1931

Iz tvojih usta u Bozje usi 🤍 ja se isto nadam. Mislim, šanse za onog ko ima oba jajovoda su malo veće nego meeenii🫣🫣 ali isto dobro 🤞🏽
    Ma bit ce i tebi sve superiska - NO STRESS 💪🏽

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Martina1931
    12. Listopad 2023. 15:26

Anchyyy super za termin. Sretno❤️

https://ibb.co/qxSshw6, 
    Prvi test 10dpo prvi jutarnji urin
    Drugi test 11dpo, popodnevni urin, ni 2h od zadnjeg mokrenja
    Je li i vama izgleda da lijepo tamni?☺️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Martina1931
    12. Listopad 2023. 15:27

https://ibb.co/qxSshw6 ne znam jel vam hoce otvoriti?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Perpetua
    12. Listopad 2023. 15:38

Hvala vam svima na podršci 🤗

Suncokret, dobrodošla, i što prije otišla! 😊

Martina, po meni svakako tamni 🥳🥳

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Mareeeee3112
    12. Listopad 2023. 15:42

Martina1931

https://ibb.co/qxSshw6 ne znam jel vam hoce otvoriti?

Super tamni 😍 jako jako lijepoooo

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    12. Listopad 2023. 15:44

laurell

Martina1931

Iz tvojih usta u Bozje usi 🤍 ja se isto nadam. Mislim, šanse za onog ko ima oba jajovoda su malo veće nego meeenii🫣🫣 ali isto dobro 🤞🏽
    Ma bit ce i tebi sve superiska - NO STRESS 💪🏽

Dovoljan je jedan dobar folikul i jajna stanica na tom jajniku gdje je jajovod. Bit ce dobitna komba❤️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.