Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    11. Listopad 2023. 19:25

Aneee

Aime bas ima dosta tih ginekologa koji su neuki 🤦🏼‍♀️ a ocekujes bar te osnovne stvari da znaju 🙄
    .
    Btw ja si zadnja 3 dana provjeravala cervix. Tek sam skuzila ja msm sta je sta hahahah 🤣
    Ali da stalno mi je visoko da ga jedva dohvatim, ali osjetim vrhom prsta nekako da je tvrdi nego sve ostalo okolo, okolo je sve mekane…ne mogu bas da ga dobro opipam da bi odredila koliko tvrd…nebi rekla da je kao vrh nosa, ali nije ni mekane kao usne 🤷🏼‍♀️ nez evo, sta vi mislite

Ane, msm da se ne moras puno zamarat njime jer ja sam jos kao med struke i dosl nemam pojma sta napipavam a znam gdje bi trebao kao bit😅
    Ja sam si sve meko napipavala ovih dana, pa valjda je to to

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• eni233
    11. Listopad 2023. 19:35

Aneee

Aime bas ima dosta tih ginekologa koji su neuki 🤦🏼‍♀️ a ocekujes bar te osnovne stvari da znaju 🙄
    .
    Btw ja si zadnja 3 dana provjeravala cervix. Tek sam skuzila ja msm sta je sta hahahah 🤣
    Ali da stalno mi je visoko da ga jedva dohvatim, ali osjetim vrhom prsta nekako da je tvrdi nego sve ostalo okolo, okolo je sve mekane…ne mogu bas da ga dobro opipam da bi odredila koliko tvrd…nebi rekla da je kao vrh nosa, ali nije ni mekane kao usne 🤷🏼‍♀️ nez evo, sta vi mislite

Pa čim nastupi neki problem , dignu ruke od tebe i boli ih briga .. bezobrazni su užasno neki neki 

Jao ja se ne razumijem u to 🤣🤭 neznam niti šta bi trebala pitati niti kako 😅😅😅

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• eni233
    11. Listopad 2023. 19:36

eni233

Aneee

.

Pa čim nastupi neki problem , dignu ruke od tebe i boli ih briga .. bezobrazni su užasno neki neki

Jao ja se ne razumijem u to 🤣🤭 neznam niti šta bi trebala pitati niti kako 😅😅😅

Pipati * pardon 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Mareeeee3112
    11. Listopad 2023. 19:50

Hej pogledaj si ovo od kad ga tako pipam puno ga je lakse napipat sretno😊
    https://youtu.be/8T99EOxEAV0?si=o5S-HAsC97KitChL

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• BikMik
    11. Listopad 2023. 19:50

Isto, znam samo da pred trudnocu i u trudnoci mi je sve biko mekano i nabubrilo kao, a prije toga je znalo ponesto biti i tvrdje :D
    Ja sam tek 8dc i vec me jajnici bole i krenulo kremasto sa vodenim, bojim se da nisam pretjerala sa zdravim ovaj put da ne ovuliram prerano bas :D (da ste mi rekli da cu se ovoga bojati prije godinu dana ne bi nikome vjerovala).

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Martina1931
    11. Listopad 2023. 20:08

BikMik

Isto, znam samo da pred trudnocu i u trudnoci mi je sve biko mekano i nabubrilo kao, a prije toga je znalo ponesto biti i tvrdje :D
    Ja sam tek 8dc i vec me jajnici bole i krenulo kremasto sa vodenim, bojim se da nisam pretjerala sa zdravim ovaj put da ne ovuliram prerano bas :D (da ste mi rekli da cu se ovoga bojati prije godinu dana ne bi nikome vjerovala).

Ja sam zescu dramu prolazila ovaj mjesec jer mi je na 9dc folikul bio 19mm i mislila sam da cu opet imat ranu ovulciju🤣
    Na kraju je pukao predvecer 12dc, msm po boli bi bar tako rekla hhaha, tako da bez naglih zakljucaka🙈🙈 bit ce kvalitetna O

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lunolina
    11. Listopad 2023. 20:34

Martina1931

BikMik

Ja sam zescu dramu prolazila ovaj mjesec jer mi je na 9dc folikul bio 19mm i mislila sam da cu opet imat ranu ovulciju🤣
    Na kraju je pukao predvecer 12dc, msm po boli bi bar tako rekla hhaha, tako da bez naglih zakljucaka🙈🙈 bit ce kvalitetna O

Draga, jesi ti mjerila temperaturu? Imas graf?
    Ja si analiziram sve te trudnicke grafove😂

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Martina1931
    11. Listopad 2023. 20:37

Lunolina

Martina1931

BikMik

Draga, jesi ti mjerila temperaturu? Imas graf?
    Ja si analiziram sve te trudnicke grafove😂

Jesam do 5dpo, od tad sam na utricima pa sam prestala mjeriti jer on dize tempicu pa nema smisla 🙈
    Al mi je nakon O skocila temp na 37, i tih 5dana varirala 36,9 ili 37 ako ti sta znaci to

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Ivyyyy
    11. Listopad 2023. 20:52

Ja mislim da upravo imam negdje O., jer osjetim zatezanje po sredini stomaka, pokrili sad lijepo, pa cekamo M (25.) 🤗🤗

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Mareeeee3112
    11. Listopad 2023. 20:56

Ivyyyy

Ja mislim da upravo imam negdje O., jer osjetim zatezanje po sredini stomaka, pokrili sad lijepo, pa cekamo M (25.) 🤗🤗

Bravooo 😍

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.