Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BikMik
    05. Listopad 2023. 07:56

Ja sam odlucila ovaj ciklus potpuno bez alkohola, znam nekad vikendom popiti koju casu, zato samo sto zdravija ishrana, caj za ovulaciju i cijedjene sokove (od nara, cvekle, ananasa...). Necu se previse forsirat treninzina, vise setnje brze kroz prirodu, a i preseljavamo ovaj mjesec. Zato se nadam da ce vrijeme brzo proci, bar do 19.10. do termin. 
    Narucila sam ponovo one step testove, easy home ne zelim vise zbog sjenica, na one step nikad u dvije godine nisam imala ma koliko sati proslo....
    Sretno svima sa pokrivanjima i tww 🤗

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

M-P
    05. Listopad 2023. 07:58

katy_kaya

Bok svima,totalni newbie ovdje ☺️
    33. godine i krenuli smo u avanturu zvanu pokusaj trudnoce. Jedan mjesec smo pokusali i nije uspjelo. Ne panicarim, ali zelim se informirati na vrijeme.
    Moze pomoc oko tih trakica za ovulaciju? Koje su dobre? Imate li preporuku? Tek ulazim u temu, sve preporuke su dobrodosle.

Dobrodosla ☺️
    Ja isto koristim femometer trakice i super je sto ih puno dobijes. Koristim i njihovu aplikaciju. Dobije se i par testova za trudnocu.  Ove po dmu se po meni ne isplate, dobije se jako malo, ak se ne varam oko 5 komada. Znam otprilike kad bi mi trebala bit ovulacija i koristila sam jednu trakicu na dan i uhvatila peak. Al sam ja tek pocela, ovo mi je prvi mj. 
    Sve u svemu sretno ti i da se brzo pojavi plusic 🤞🏼🥰

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Bebolina2024
    05. Listopad 2023. 07:58

Martina1931

eni233

Martina1931

eni233

Martina1931

eni233

Aneee

Ja sam bolesna uzas jedan…sve me boli 😪😫

Mene grlo krenulo peckati, usne mi ispucale katastrofa , Al sam se naoružala sa svime da nebi se razbolila gore , jer oko mene svi u koroni 😨😏

Sta ti je dr rekla za onu bakteriju na kraju? Si dobila terapiju?

Martina1931

eni233

Aneee

Ja sam bolesna uzas jedan…sve me boli 😪😫

Mene grlo krenulo peckati, usne mi ispucale katastrofa , Al sam se naoružala sa svime da nebi se razbolila gore , jer oko mene svi u koroni 😨😏

Sta ti je dr rekla za onu bakteriju na kraju? Si dobila terapiju?

Da antibiotik mi je prepisala jučer mi ga je tek poslala , danas ga idem pokupiti , bilo joj je problem šta da mi da jer sam ti ja alergična na puno toga , jedva je nešto našla 😒 , i suprug je isto tako dobio Al njemu lako jer nije na nist alergičan on je dobio Klavocin, a jaciprofloxacin, a da ne kažem da sam zadnji antibiotik pila pred 15 godina , jer je morala moja doktorica opće prakse izvuc šta mi je dala ako sam ikad uzimala bilo šta , strašno 🤔🤔

A znam, vjerujem. Nemam problema sa alergijama osobno, ali znam da je opasno i da se ne smije s tim zezati.
    Mi smo pili skupa antibiotik za ureaplasmu,mozda tjedan dana. Nakon toga ponovili briseve koji su bili uredni. Pa jos jednom prije nego smo krenuli pokusavati. I isto ie bilo ok, tako da rijesite to pa u nove pobjede🙏❤️

Da rekla mi je da kad dobijem , da se javim da idem ponovno na briseve . Nadam se da će biti sve uredu . Također sam počela piti čaj od lista brusnice dva puta dnevno , plus sto pijem puno vode , u jutro obavezno s limunom i đumbirom , i plus još druge čajeve jer sam ljubitelj čajeva , pa će mi to pomoć oko svega možda 🤞💪

Koliko si cekala na rezultate od uzimanja briseva do dobivanja nalaza? Ja idem sutra. Nisam poslije kiretaze radila briseve pa bi trebala sad kao

Ako ti mogu i ja odgovoriti, oba puta su mi nalazi stigli kroz 3 do 4 dana na egrađani.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Lela91
    05. Listopad 2023. 08:01

Hvala vam svima na lijepim zeljama! Divne ste. ❤️
    Brzo cu ja doci k sebi pa cu s vama brojat dane. Ali nadam se da cemo brzo sve skupa pocet brojat dane do termina. 🤞🏻🤞🏻❤️
    Martina ja sam čekala tjedan dana nalaze briseva nakon spontanog. S tim da sam ih privatno odradila jer eto, moja soc doktorica je stvarno cudo jedno od zene. Doduse njoj u korist ide to sto je nalaz bio uredan, ali svejedno. 🙄

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

M-P
    05. Listopad 2023. 08:07

Jutroo, sad sam tek procitala 

Laurell i nola95 bas mi je zao al idemo dalje jako 🫂❤️

Jel pije koja neke vitamine? Bas imam osjecaj da mi treba nesto. prekjucer u 9 zaspala, jucer u 8 me slomilo i do ujutro sam spavala. Sto je najgore jos bi mogla.. Sto se tice voca i povrca jedem svaki dan 🤣 kak je krenilo danas cu u 7 zaspat 🫣😂

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Martina1931
    05. Listopad 2023. 08:07

E super, hvala na info curke🤗 nadam se da ce bit uredni jer sam svakako pila preventivno antibiotike nakin kiretaze

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

JagodaMalina
    05. Listopad 2023. 08:23

M-P

Jel pije koja neke vitamine? Bas imam osjecaj da mi treba nesto. prekjucer u 9 zaspala, jucer u 8 me slomilo i do ujutro sam spavala. Sto je najgore jos bi mogla.. Sto se tice voca i povrca jedem svaki dan 🤣 kak je krenilo danas cu u 7 zaspat 🫣😂

Ja pijem folnu, to se svakako treba počet pit čim kreneš s planiranjem. I tu i tamo magnezij navečer. Pokušavam jest raznoliko i zdravo. Dosta voća, povrća, orašastih plodova, sjemenki. I biti što više na suncu upijati vitamin D. 

👩31 👨35
    Pokušavamo 06/2023

Petra110622
    05. Listopad 2023. 08:38

JagodaMalina

M-P

Ja pijem folnu, to se svakako treba počet pit čim kreneš s planiranjem. I tu i tamo magnezij navečer. Pokušavam jest raznoliko i zdravo. Dosta voća, povrća, orašastih plodova, sjemenki. I biti što više na suncu upijati vitamin D.

Ja isto pijem folnu, odnosno kombiniram nekad Novalac, a ponekad Orthomol (ima dodatnu omegu i probiotik)... ujutro pijem đumbir/kurkumu i limun... uvela sam u dorucak uz kašu i laneno ulje 

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

M-P
    05. Listopad 2023. 08:41

Ja pijem novalac vec tako 4. Mj.. posto sam znala da bi uskoro pokusali krenula sam s tim ranije. 
    Sto se tice folne, jel to dovoljno ili? 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Martina1931
    05. Listopad 2023. 08:59

M-P

Ja pijem novalac vec tako 4. Mj.. posto sam znala da bi uskoro pokusali krenula sam s tim ranije.
    Sto se tice folne, jel to dovoljno ili?

Ja pijem folacin. To je udarna doza sto se folne kiseline tice i puno je jaca doza nego sto se nalazi u novalacu..al se on na recept dobiva 
    I pijem jos neki mix, catafertyl za nju

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.