Bok svima,totalni newbie ovdje ☺️
33. godine i krenuli smo u avanturu zvanu pokusaj trudnoce. Jedan mjesec smo pokusali i nije uspjelo. Ne panicarim, ali zelim se informirati na vrijeme.
Moze pomoc oko tih trakica za ovulaciju? Koje su dobre? Imate li preporuku? Tek ulazim u temu, sve preporuke su dobrodosle.

33. godine i krenuli smo u avanturu zvanu pokusaj trudnoce. Jedan mjesec smo pokusali i nije uspjelo. Ne panicarim, ali zelim se informirati na vrijeme.
Moze pomoc oko tih trakica za ovulaciju? Koje su dobre? Imate li preporuku? Tek ulazim u temu, sve preporuke su dobrodosle.
Bokic ja ti mogu prepirucit one koje sam ja koristila one step zelene narucila na minus i plus stranici dobis 25 lh trakica i 3 testq za trudnocu oko 20 e komplet imaju i akcije pa su dosta puta i nize i jeftinije...
Zelim ti da sto prije izades iz ove teme i ostvaris trudnocu.... sretno 😊💛
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Evo potvrdila mi je ginekologica da današnja beta djeluje ok. 🥳
Rekla je i kolika bi otprilike trebala biti u utorak, pa sam je pitala jel to znači da sljedeći put vadim u utorak, na to mi još nije odgovorila 😂
Super...čestitam 😊😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja sam bolesna uzas jedan...sve me boli 😪😫
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja sam bolesna uzas jedan…sve me boli 😪😫
Uhhh znam 8 dana mi je samoj bilo tako uzas jedan ... krevet i čaj imala sam osjecaj da nikad kraja eto prestalo tek sad prosli vikend znaci pad imuniteta nos ..grlo ..glava.. imala migrene ja sam mislila da nikad nece stat ta glavobolja ...uzas...
Odmori se i zelim ti da brze ozdravis nego ja...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutrooo
Ane, i moj muz je isto. Msm da je bas krenula sezona viroza🙁
Mare, jucer tempica 37 (a nemirno spavala) dns 36 sa9. Rekla bih da je to ok?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Mene grlo krenulo peckati, usne mi ispucale katastrofa , Al sam se naoružala sa svime da nebi se razbolila gore , jer oko mene svi u koroni 😨😏

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Mene grlo krenulo peckati, usne mi ispucale katastrofa , Al sam se naoružala sa svime da nebi se razbolila gore , jer oko mene svi u koroni 😨😏
Sta ti je dr rekla za onu bakteriju na kraju? Si dobila terapiju?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
https://gravida.hr/proizvod/lh-test-trakice-za-ovulaciju-femometer-lh/ Ja koristim ove , evo zadnjih pola godine uspijem uhaviti peak svaki mjesec .
Bitno je dane kad se testiraš da ne konzumiraš previše tekućine jer će ti biti problem da je uhavitiš , probaj se npr ako se testiraš u podne , da već u 10 prestaneš konzumirati tekućinu .. barem ja tako radim i onda dalje nastavim piti normlano 😁 Drugo sad neznam koliko su ti dugi ciklusi , ali Morat ćeš se testirati svaki dan ukoliko neznaš i ne osjećaš otprilike kad bi ovulacija mogla biti . I treće i najbitnije , uživaj u procesu , nemoj da ti sve ovo postane rutina , jer ćeš se samo naživcirati i razočarati .. ❤️❤️
Uglavnom dobro došla i još prije otišla iz ove gurpe u neku vedriju 😘😘

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Dobrodošla i što prije otišla na veselije teme. Meni su isto One Step dobre imala sam i zelene sad imam roze i te su ok. Ako uzimaš s Alliexpressa ili tako neke stranice bude čak jeftinije nego na ovim našim.
.
Lela brz oporavak želim i naravno uredan nalaz.
.
Laurel žao mi je zbog negativnog testića. Što se tiče Mueller trakica pa koliko se preporučuju po forumu nije ni čudo da ih nema u dućanu.
Ove Gravignost duo kad sam tražila zvala sam od ljekarne do ljekarne i našla u jednoj najudaljenijoj od mene.
.
Ivyyy jel to mišići bole od pokrivanja ili si vježbala?
.
Aneee brzo ozdravi.
.
Ostale cure sretno!
.
Meni jutros temperatura još niža, 36.19, M bolovi krenuli mislim da mi je danas 29.dc tako da definitivno će stići danas ili sutra. Valjda neće u subotu jer moram zvati za naručiti se na UZV čim dobijem.
Sinoć išla čitati zaostatke jer cijelo poslijepodne nisam bila na mobu, na kraju mi mob ispao iz ruke koliko su mi se oči sklapale, tako da sam odustala od čitanja.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji