Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    M-P
    22. Rujan 2023. 14:11

Mare3112

Ono uvecajte i zabuljite se u test …sretno🤣🤣🤣
    Samo mi nek jedna javi jel vidi kaj da nebu bilo da sam luda🙄🤣

Ja isto vidim .. cestitaaam 🥰🥰🥰🥰🥰❤️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Coko 95
    22. Rujan 2023. 14:49

Jel itko pio caj od vrkute ili macu?

👱‍♀️28 Amh 4.61pmol/l
    👦32 Normozoospermia
    3 godine neuspjesno prirodno
    10/23. IVF 6j.s. 2 vracena(beta 0)

nola95
    22. Rujan 2023. 14:49

laurell

nola95

Meni 1. dpo i razaraju me donja leđa. Iako nosim malog od jutra pa je možda od toga 🤣 Petra super da ti raste temp, neka nastavi tako 😍🤞🏻
    Nola, skretanje s teme ali vidim iz potpisa tek sad da je i tebi uklonjen jajovod jedan nakon vanmatericne? jesi kasnije prirodno ostala trudna ili? Koliko ti je trebalo? I jesi radila kakve dodatne pretrage tog preostalog jajovoda

Ostala sam prirodno trudna nakon pola godine. Morali smo čekati tih 6 mjeseci jer su me tretirali metrotreksatom prije nego sam završila na op. Imali smo lude sreće što sam bila naručena kod gin taman par dana pred ovulaciju, pa mi je dala upute da se primimo posla i uspjeli smo tad. 

Vidim da su i tebi uklonili jajovod. Jesu li ti rekli možda kako ti sada funkcioniraju ciklusi? Meni je rečeno da mi je drugi jajnik preuzeo funkciju za oba tj. da svaki mjesec iz njega ovuliram. 
    Nadam se da ti moja priča daje vjetra u leđa jer se sjećam da sam sama bila očajna nakon operacije, sigurna da je i drugi jajovod zaštopan i nakon pozitivnog testa samo sam čekala simptome vanmaterične opet. Eto nije bilo tako i svakako je ljepše nadati se urednoj trudnoći pa ti to želim svim srcem🙏 i da ti ovo bude dobitan ciklus naravno!

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

nola95
    22. Rujan 2023. 14:50

Laurel oprosti, prvi dio poruke mi je otišao u citirani tekst, evo ga ovdje..
    “ Ostala sam prirodno trudna nakon pola godine. Morali smo čekati tih 6 mjeseci jer su me tretirali metrotreksatom prije nego sam završila na op. Imali smo lude sreće što sam bila naručena kod gin taman par dana pred ovulaciju, pa mi je dala upute da se primimo posla i uspjeli smo tad. 

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• BikMik
    22. Rujan 2023. 15:08

coko95

Jel itko pio caj od vrkute ili macu?

Pila sam ja jako dugo vrkutu i ustabilila mi je hormone, sto mi je poboljsalo migrenu. Produzila mi je lutealnu fazu, ali samo dan dva, tek mi je sad sa utrogestanom oko 12 dana lutealna faza, znala je biti po 7-8.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

melas
    22. Rujan 2023. 15:24

Da se prijavim na temu, nadam se da necu dugo ostati Moja O je ko švicarski sat ali na ovoj temi sam vec naucila neke simptome koje treba pratiti a nisam ni znala Radimo na bebi vec godinu, od toga 3 puta "radili" i uboli sva tri puta ali neuspjele trudnoce( 1 biokemijsska i 2 misseda )
    Menga prva posle kiretaze prosla i danas 8 dc.
    Zelim svima da se druzimo na ljetnim-jesenjim bebama

Mareeeee3112
    22. Rujan 2023. 15:55

Ja se iskreno nadam da ne pokrivate i cekate samo pik u obje trudnoce sam zatrudnila jer smo se sexali 3 dana il 4 prije ovulacije na dan ovulacije i jedan izaznaci 6 dana sexa🤣🤣🤣 ovaj ciklus smo se 2 ili 3 dana prije i na dan ... zapravo vidite i na grafu oni xxxx sici...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

laurell
    22. Rujan 2023. 16:14

Nola uhhh divno je to čuti. 🥰 Nadam se i ja takvom čudu. Ništa mi nisu rekli osim da su na operaciji “pogledali” drugi jajovod i da je urednog izgleda. (ali strah i nevjera uvijek postoji u meni). Nama je receno nakon operacije pričekati samo prvu M (koja je došla točno na vrijeme i čak mi je i O potvrđena 14 dana nakon operacije). I ako se ne desi u 6 mj narednih da ćemo onda poduzeti neke korake. Jedino su me briseve poslali raditi, ali sve je uredno i na sve sam negativna. Preostaje samo čekati 🤞🏽🤷🏽‍♀️

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    22. Rujan 2023. 16:16

melas

Da se prijavim na temu, nadam se da necu dugo ostati Moja O je ko švicarski sat ali na ovoj temi sam vec naucila neke simptome koje treba pratiti a nisam ni znala Radimo na bebi vec godinu, od toga 3 puta "radili" i uboli sva tri puta ali neuspjele trudnoce( 1 biokemijsska i 2 misseda )
    Menga prva posle kiretaze prosla i danas 8 dc.
    Zelim svima da se druzimo na ljetnim-jesenjim bebama

Dobrodosla i sto prije otišla na ljepše teme 🤍
    Jesi išla raditi kakve pretrage da se utvrdi razlog neuspješnim trudnoćama? 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Ivyyyy
    22. Rujan 2023. 16:19

I mene su zadnje dvije menge dotukle, jer prosli mj je bila i crtica i imala sam neki osjecaj a ovaj mj sam se valjda potajno nadala da ce biti.. nisam plakala i tako, al vidim da mi pocinje opet lagana anksioznost od stresa i svega zajedno
    I jako je frustrirajuce i sve kad pogodis peak i O i imas odnose kad treba i dalje nista, i vidim da me pocelo bas bas loviti opet..

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.