Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    22. Rujan 2023. 11:18

Jutro svima 🤗
    Mare, čestitam na pozz testu🥳
    Bebolina, muž nije išao sa mnom, ali na slijedeći ide, pitala sam dr hoće li moći unutra, kaže da 😁
    Kada ti imaš konzultacije? Pročitala sam da si napisala da se dugo čeka na postupak 😔😤😤
    Ostali, želim vam sreću 😘

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Ivamp
    22. Rujan 2023. 11:21

Martina1931

Ivamp

Pozz cure,
    evo da se javim ja sam (nadam se) riješila svoju inzulinsku rezistenciju, tako mi je doktor rekao. Smrsala sam i pazila na prehranu, secere i kruh.
    Vidim da ste spominjale odnos LH i FSH, moj LH je bio 6,42 a FSH 7,30. Je li to u redu?
    Referentne vrijednosti su za FSH 3,5. -12,5. Za LH nema referentnih vrijednosti.

To vam je ok. U mene je fsh 8, a lh 10,5 msm. Fsh treba biti veci od lh 😊😊

Hvala puno!
    Samo da jos pitam, ako znate. Prolaktin mi je bio 388, testosteron 1,1, a estradiol 314. Je li to u redu?
    Ref.vr.
    Prolaktin 40-530
    Testosteron 0,22-2,9
    Estradiol folikularna faza 90,1-716

Martina1931
    22. Rujan 2023. 11:27

Ivamp

Martina1931

Ivamp

Pozz cure,
    evo da se javim ja sam (nadam se) riješila svoju inzulinsku rezistenciju, tako mi je doktor rekao. Smrsala sam i pazila na prehranu, secere i kruh.
    Vidim da ste spominjale odnos LH i FSH, moj LH je bio 6,42 a FSH 7,30. Je li to u redu?
    Referentne vrijednosti su za FSH 3,5. -12,5. Za LH nema referentnih vrijednosti.

To vam je ok. U mene je fsh 8, a lh 10,5 msm. Fsh treba biti veci od lh 😊😊

Hvala puno!
    Samo da jos pitam, ako znate. Prolaktin mi je bio 388, testosteron 1,1, a estradiol 314. Je li to u redu?
    Ref.vr.
    Prolaktin 40-530
    Testosteron 0,22-2,9
    Estradiol folikularna faza 90,1-716

Je je, to vam je super😊

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

nola95
    22. Rujan 2023. 12:13

Meni 1. dpo i razaraju me donja leđa. Iako nosim malog od jutra pa je možda od toga 🤣 Petra super da ti raste temp, neka nastavi tako 😍🤞🏻

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

laurell
    22. Rujan 2023. 12:44

nola95

Meni 1. dpo i razaraju me donja leđa. Iako nosim malog od jutra pa je možda od toga 🤣 Petra super da ti raste temp, neka nastavi tako 😍🤞🏻

Nola, skretanje s teme ali vidim iz potpisa tek sad da je i tebi uklonjen jajovod jedan nakon vanmatericne? jesi kasnije prirodno ostala trudna ili? Koliko ti je trebalo? I jesi radila kakve dodatne pretrage tog preostalog jajovoda prije trudnoće ili 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

pistacija13
    22. Rujan 2023. 12:44

Ja sam do maloprije bila baš u fazonu "to, ajmo novi ciklus, samo pozitivno, ovaj je dobitni, krećemo" 
    I onda mi jave da će nam bliska osoba iz obitelji dobiti dijete (imaju već djece... a nije bitna brojka, ali dosta haha). I drago mi je zbog njih i njihove sreće, ali ne mogu si pomoći da se ne osjećam utučeno.  Baš se mrzim zbog toga. Stvarno mi ne smeta što će netko dobiti dijete. Nego osjećam kao da njihov "dobitak" samo otkriva moj "gubitak" tj neimanje djece. Grozna sam  ali jedino ovdje to mogu ispustiti iz sebe...

Martina1931
    22. Rujan 2023. 12:48

pistacija13

Ja sam do maloprije bila baš u fazonu "to, ajmo novi ciklus, samo pozitivno, ovaj je dobitni, krećemo"
    I onda mi jave da će nam bliska osoba iz obitelji dobiti dijete (imaju već djece… a nije bitna brojka, ali dosta haha). I drago mi je zbog njih i njihove sreće, ali ne mogu si pomoći da se ne osjećam utučeno.Baš se mrzim zbog toga. Stvarno mi ne smeta što će netko dobiti dijete. Nego osjećam kao da njihov "dobitak" samo otkriva moj "gubitak" tj neimanje djece. Grozna samali jedino ovdje to mogu ispustiti iz sebe…

A znamo svi sve, svi se isto osjecamo. Ja sam se rasplakala na preggo photosession od frendice sinoc, nismo lose osobe radi toga. Samo zelimo svoje bebice🙈 
    Ali taj stav "ovo je dobitan ciklus " i treba valjda imati, bolje zadrzavati pozitivu u ovome svemu😊

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Perpetua
    22. Rujan 2023. 13:12

Mare3112

Simptom 10 dpo bijeli iscjedak deugaciji nije onak gusti ko pred mengu ni vodeni nesto izmeedu …slikala bi vam 🤣🤣🤣ak bas koja hoce al mislim da nema potrebe…
    Cureeee ajmo sve na ljetne bebe ..😁😁😁😁ili kasnoproljetne…😁😁😁😁

Čestitke na plusu, neka ti ide dalje super! 🥳🥳🥳

A ko da ne bi mi sve se vrlo vrlo rado preselile na te teme istog trena da možemo to samo tako odlučiti... 😄

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Perpetua
    22. Rujan 2023. 13:16

pistacija13

I onda mi jave da će nam bliska osoba iz obitelji dobiti dijete (imaju već djece… a nije bitna brojka, ali dosta haha). I drago mi je zbog njih i njihove sreće, ali ne mogu si pomoći da se ne osjećam utučeno.Baš se mrzim zbog toga. Stvarno mi ne smeta što će netko dobiti dijete. Nego osjećam kao da njihov "dobitak" samo otkriva moj "gubitak" tj neimanje djece. Grozna samali jedino ovdje to mogu ispustiti iz sebe…

Šteta je mrziti se zbog toga, kad su to stvarno najnajnajnormalniji i najrazumljiviji osjećaji bilo koga u ovoj situaciji 🤗🤗 Nisi nimalo grozna zbog toga! Svi ovdje to jako dobro razumijemo. Ja sam oči isplakala nedavno kad mi je najbolja frendica rekla da je trudna, neplanirano. Hodala sam dva dana okolo kao zombi, baš mi se činila nekako beznadna moja budućnost i užasno teška ta želja za koju ne znam hoće li se ostvariti i kad. I kad odzoomiram, znam da je to vrlo ljudska reakcija, koja ne čini ni mene groznom niti naše prijateljstvo loše. Ali da je teško u trenutku, je. 🤗

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

pistacija13
    22. Rujan 2023. 13:50

Hvala cure na podršci. Ma svjesna sam ja svega toga, i baš to - kada dođe trenutak teško je. I malo se ponašaš iracionalno ali jače je od tebe. Barem ovdje mogu otvoriti dušu pa bude malo lakše. Muž me također sad utješio jednim seksom. Tako da idemo dalje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.