A da, znam da su skupi😅 clearblue, nekako mi jednostavnije djeluje jer se gubim u aplikacijama i svime time haha
E jbg, prosli put sam na dan kad aam to ulovila i sutradan samo pokrili…mozda smo i zakasnili tko ce znat
Niste zakasnili.. kažem ja bi samo produžila pokrivanje..na 3 dana od pozitivne LH.. za svaki slučaj..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Martina mislim da si sigurna s tim rezultatom jer po ovoj blijedoj trakici vidiš kakva je situacija kad nisi u tom dijelu ciklusa. Jeste to ovaj mjesec pokrivali? Koji si dpo? 😄
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Ok hvala puno cure na info. Ovaj forum je top😊
3dc sam, nije bio uspjesan ciklus s ovom trakicom 😬 nadam se da bude jednom🙏
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
A da, znam da su skupi😅 clearblue, nekako mi jednostavnije djeluje jer se gubim u aplikacijama i svime time haha
E jbg, prosli put sam na dan kad aam to ulovila i sutradan samo pokrili…mozda smo i zakasnili tko ce znat
Ma uzmi si trakice. Ja si naručim 40 komada i 10 hcg-a za 19€. Popiskim, poslikam i aplikacija mi sama kaze jel peak il nije. Ne moram puno mozgat. 😅
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Ok hvala puno cure na info. Ovaj forum je top😊
3dc sam, nije bio uspjesan ciklus s ovom trakicom 😬 nadam se da bude jednom🙏
Bude sigurno🙏
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Mare vidiiii se🥰 cestitam i bit ce sve ok, samo opušteno 🤍🤞🏽
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Mare, od srca ti čestitam na pozitivnom testu!
Muž i ja na kraju jučer nismo pokrili On je kasno došao doma, a mene je ubijala glava tako da ništa... Trakica danas svjetlija, bazalna porasla s 36,2 na 36,4 jutros tako da bih rekla da je ovulacija bila jučer ili sinoć čak, ne znam. Pokrili smo dan prije pozitivne lh, budemo valjda danas za svaki slučaj.
Baš sam slabe volje zbog tog jer smo jučer preskočili i osjećam se užasno krivo. Imam taj jedan dan u mjesecu i ja ga preskočim.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Muž i ja na kraju jučer nismo pokriliOn je kasno došao doma, a mene je ubijala glava tako da ništa… Trakica danas svjetlija, bazalna porasla s 36,2 na 36,4 jutros tako da bih rekla da je ovulacija bila jučer ili sinoć čak, ne znam. Pokrili smo dan prije pozitivne lh, budemo valjda danas za svaki slučaj.
Baš sam slabe volje zbog tog jer smo jučer preskočili i osjećam se užasno krivo.Imam taj jedan dan u mjesecu i ja ga preskočim.
E također i mi nismo uspjeli sinoć. I ista stvar, muž došao kasno doma, ja već zaspala od umora i to je to 😫😂
baby boy
Muž i ja na kraju jučer nismo pokriliOn je kasno došao doma, a mene je ubijala glava tako da ništa… Trakica danas svjetlija, bazalna porasla s 36,2 na 36,4 jutros tako da bih rekla da je ovulacija bila jučer ili sinoć čak, ne znam. Pokrili smo dan prije pozitivne lh, budemo valjda danas za svaki slučaj.
Baš sam slabe volje zbog tog jer smo jučer preskočili i osjećam se užasno krivo.Imam taj jedan dan u mjesecu i ja ga preskočim.
E također i mi nismo uspjeli sinoć. I ista stvar, muž došao kasno doma, ja već zaspala od umora i to je to 😫😂
I ti si jučer ovulirala? Onda se otprilike pratimo ti, Bebolina i ja
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
I ti si jučer ovulirala? Onda se otprilike pratimo ti, Bebolina i ja
Da.. po jakoooj boli i probadanju jajnika jučer 100% (nisam pratila trakicama). Mi smo tri dana zaredom prije pokrili, jučer nismo. A možda bi bas jučer bio dobitni 🙄
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji