Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    22. Rujan 2023. 19:27

Kami.lica

Pozdrav curke 🥳🎉🥰☔

O Pa tebe nema ni za ljek🤣🤣🤣🤣jbt evo oko srca me strefilo kaj si se javila😁😁

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

melas
    22. Rujan 2023. 19:37

Lela91

Mare3112

Ja se iskreno nadam da ne pokrivate i cekate samo pik u obje trudnoce sam zatrudnila jer smo se sexali 3 dana il 4 prije ovulacije na dan ovulacije i jedan izaznaci 6 dana sexa🤣🤣🤣 ovaj ciklus smo se 2 ili 3 dana prije i na dan … zapravo vidite i na grafu oni xxxx sici…

A nema pravila. U dobitnom ciklusu kad sam ostala trudna s kćeri smo pokrili samo jedan dan. Ali tad nisam pratiila trakicama pa ne znam koji je točno dan ciklusa bio. Uglavnom negdje oko O sigurno. Očito. 😅
    A sad pokrivamo po cijeli tjedan pa još ništa.
    .
    Dobro došla melas i žao mi je zbog 3 gubitka. 🥺
    I mene zanima jesi vadila što od nalaza s obzirom na situaciju?

Idući tjedan imam pregled te će mi reci šta trebam pregledati, a čekao se jedan ciklus pa kao neka kompletna obrada. Budem vidjela šta je sve kompletna obrada. Nakon prvog misseda sumnjali su na hormone štitne, ali i to se bilo regulisalo i pokriveno terapijom ali ponovo se desilo. Iskreno nakon što me pregledalo sigurno 6 ljekarna svi su sumnjali na trombofiliju 😔

Mareeeee3112
    22. Rujan 2023. 20:23

melas

Lela91

Mare3112

Ja se iskreno nadam da ne pokrivate i cekate samo pik u obje trudnoce sam zatrudnila jer smo se sexali 3 dana il 4 prije ovulacije na dan ovulacije i jedan izaznaci 6 dana sexa🤣🤣🤣 ovaj ciklus smo se 2 ili 3 dana prije i na dan … zapravo vidite i na grafu oni xxxx sici…

A nema pravila. U dobitnom ciklusu kad sam ostala trudna s kćeri smo pokrili samo jedan dan. Ali tad nisam pratiila trakicama pa ne znam koji je točno dan ciklusa bio. Uglavnom negdje oko O sigurno. Očito. 😅
    A sad pokrivamo po cijeli tjedan pa još ništa.
    .
    Dobro došla melas i žao mi je zbog 3 gubitka. 🥺
    I mene zanima jesi vadila što od nalaza s obzirom na situaciju?

Idući tjedan imam pregled te će mi reci šta trebam pregledati, a čekao se jedan ciklus pa kao neka kompletna obrada. Budem vidjela šta je sve kompletna obrada. Nakon prvog misseda sumnjali su na hormone štitne, ali i to se bilo regulisalo i pokriveno terapijom ali ponovo se desilo. Iskreno nakon što me pregledalo sigurno 6 ljekarna svi su sumnjali na trombofiliju 😔

Bas mi je zao nadam se da ce nac uzrok problema ako ga ima i da ce sve doc na svoje mjesto😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    22. Rujan 2023. 21:28

Ja sam bolesna ..grlo me boli i nos mi curi...
    Odjavljujem se za danas... 
    Sutra se nadam da ce biti nekih vasih testica.Laka Vam noc

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• eni233
    22. Rujan 2023. 22:04

Mene isto pogađa što nemogu ostati trudna ,ali kad netko bude trudan , budem Full sretna radi njih jer ne želim ni najgorem neprijatelju te osjećaje i tugu koju ja trenutno osjećam .. naravno budem tužna što ja nisam te sreće ali opet nemam problema stim tipa ako su oko mene trudne da se sad ja osjećam manje vrijednom ili nezna šta .. ali me jako nervira kad mi ljudi pametuju , pa opusti se , pa probaj ovo pa probaj ono , kao da nismo sve živo probali ..tak da cure , žene , samo glavu gore i želim svima barem po jednu mrvicu u ovom ciklusu , ja u pon idem
    Na vađenje hormona držite mi 🤞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• eni233
    22. Rujan 2023. 22:13

I eto , da malo se sve motiviramo ❤️🥰🙏

https://youtu.be/zhzZpw9hoP4?si=hzTyIkmZSp4CR4M0

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Ivyyyy
    23. Rujan 2023. 08:22

Ja imam u pon u 16 h, informativni telfonski razg za kwz, za ics/ivf.. pa cemo vidjeti sta ce reci 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Martina1931
    23. Rujan 2023. 08:39

Eni, bas si lijepo to napisala. Tu tugu ne bih ni neprijatelju pozelila, kamoli prijatelju.
    Drzim fige za hormone, bit ce i oni super🩷
    Ivyyy, to je veliki korak. Znam da si ti rekla da si obavila dosta pretraga i da je sve ok, je li muz radio spermiogram? Sta god da se odlucite, drzim fige 🩷🩷

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• eni233
    23. Rujan 2023. 08:42

Martina1931

Eni, bas si lijepo to napisala. Tu tugu ne bih ni neprijatelju pozelila, kamoli prijatelju.
    Drzim fige za hormone, bit ce i oni super🩷
    Ivyyy, to je veliki korak. Znam da si ti rekla da si obavila dosta pretraga i da je sve ok, je li muz radio spermiogram? Sta god da se odlucite, drzim fige 🩷🩷

Hvala draga ❤️❤️❤️

Ivika samo hrabro ❤️🥰😘

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Ivyyyy
    23. Rujan 2023. 09:08

Nije jos, posto rade samo u jutarnjem terminu, a mi smo od 8 u skoli, nema kad, u njemackoj ne rade vikendima, tako da tek kad se vratimo na posao.. ali mislim da svakako u klinici se rade sve pretrage ponovo, ovo je samo inf razgovor, da pitam kako i sta, koliko mi pokriva zdrastvo koliko sama placam, kako sam citala ako smo oboje osigurani kod istih pokrivaju do 75%, ali treba odgovarati kriterijima sto znaci da trebamo imati dijagnozu zasto nam ne uspjeva, pa vidjet cemo, ovo je samo razgovor da vidim sta i kako, i koliko. Kako sam i citala ovisi o postupku koja je cjena, npr MPO je jeftin, zamrzivanja nema jer je to protiv zakona u Njem, cjene da sve sama platim su od 2500-7500, zato zelim informativno da vidim sta i kako.. ne zelim misliti bit ce bit ce i cekati, nego zelim probati, ako nejde nejde, ima i posvajanje i svasta, ali ne zelim stajati u mjestu i cekati i sebe psihicki unistavati 😁

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.