Ja se iskreno nadam da ne pokrivate i cekate samo pik u obje trudnoce sam zatrudnila jer smo se sexali 3 dana il 4 prije ovulacije na dan ovulacije i jedan izaznaci 6 dana sexa🤣🤣🤣 ovaj ciklus smo se 2 ili 3 dana prije i na dan … zapravo vidite i na grafu oni xxxx sici…
A nema pravila. U dobitnom ciklusu kad sam ostala trudna s kćeri smo pokrili samo jedan dan. Ali tad nisam pratiila trakicama pa ne znam koji je točno dan ciklusa bio. Uglavnom negdje oko O sigurno. Očito. 😅
A sad pokrivamo po cijeli tjedan pa još ništa.
.
Dobro došla melas i žao mi je zbog 3 gubitka. 🥺
I mene zanima jesi vadila što od nalaza s obzirom na situaciju?
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Danas sam 2DPO, prema trakicama i bolovima, medjutim jutros sam imala kao dvije minijaturne kapljice krvi nakon brisanja, LH trakica 0,11 i u toku dana malo egg white mukusa (nije ga bilo 2 dana). Ne znam sta da mislim, da li se nekome to desilo? Cudno ako je ovulacijski da je tako kasno i nisam ga nikad imala.
Jel moguce da ima veze sa paraoviarijalnom cistom, bila je 25mm 2 godine i sad je u dva mjeseca porasla na 40mm? Hormoni su mi uredni, napokon i progesteron.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Danas sam 2DPO, prema trakicama i bolovima, medjutim jutros sam imala kao dvije minijaturne kapljice krvi nakon brisanja, LH trakica 0,11 i u toku dana malo egg white mukusa (nije ga bilo 2 dana). Ne znam sta da mislim, da li se nekome to desilo? Cudno ako je ovulacijski da je tako kasno i nisam ga nikad imala.
Jel moguce da ima veze sa paraoviarijalnom cistom, bila je 25mm 2 godine i sad je u dva mjeseca porasla na 40mm? Hormoni su mi uredni, napokon i progesteron.
Ja bih rekla da je to ovulacijsko krvarenje, ne mora to nuzno bit na dan ovulacije. A moguce da je vezano i za cistu, one uvijek mogu biti razlog sukrvica. Ja sam imala hemoragicnu nakon missed ab, i krvarila.bi poslije O do menge svaki dan (smedji iscjedak).. kad je nestala. Nestalo je i to vise manje. A mozda cist raste zbog progesterona?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ivyyy, znam kako se osjecas i mene pogadja. Ja sam se tek danas smirila oko tog, 3dc
Ne znam koji savjet da ti dam, osim d ti kazem da mi je zao. Ja sam krenula malo oko putovanja istrazivati, pa sam se zabavila tako. Mozda probaj tako nesto evo, ne znam sta te veseli
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Aha, znaci ipak moze i kasnije krvariti. Moguce da je narasla zbog progesterona, tj narasla je par mjeseci nakon spontanog u martu. A sad je po prvi put visok nivo sa utrogestanom. Hvala na mialjenju 🤗
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Aha, znaci ipak moze i kasnije krvariti. Moguce da je narasla zbog progesterona, tj narasla je par mjeseci nakon spontanog u martu. A sad je po prvi put visok nivo sa utrogestanom. Hvala na mialjenju 🤗
Moze, jer sam i ja smedjarila pa mi je gin rekao u smislu da ne mora nuzno to bit na dan O krvarenje. Na kraju je kkd mene rijec o necemu drugom bilo ipak
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
coko pijem vrkutu u kapima ali samo zato jer pijem čaj od Marulje pa da ne pijem samo čajeve onda mi je dala kapi da nakapam u čaj pa sve odjednom popijem.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Gdje je moja curka koja se prati samnom... skupa smo 10 dpo...ima li kakav testic na vidiku?🤩
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav curke 🥳🎉🥰☔
Di si otrove!!!! Petak jeeeeeeeeeeee 🥰🥰🥰🥰🥰
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji