Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    23. Rujan 2023. 13:02

A ocito ovisi od mjeseca do mjeseca haha

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Ivana2911
    23. Rujan 2023. 13:05

Drage cure, zene,

Ja sam zbunjena svojim slucajem, oduvijek sam ovulacije imala na sredini ciklusa, rastezljiva sluz i pojacan libido, a zadnjih par mjeseci otkako radimo na bebi, niti sluzi niti ponacanog libida oko ovulacije🤨
    Prosle godine sam bila u ginekologa i uredni su mi jajnici, ne znam je li se mozda nesto promijenilo u meduvremenu u smislu cista i sl..
    Jos sam neki dan trakice kupila za ovulaciju i pokazuju mi da nema ovulacije, a sutra mi sredina ciklusa..

Itko slicnu situaciju?🙈

Mareeeee3112
    23. Rujan 2023. 13:11

bubamara.88

Martina1931

bubamara.88

Jutro svima. Mare3112 divno 🥰🥰 da mi svi tako se uskoro zajedno veselimo. Ja sam u srijedu kao procurila jeste crvena krv ali jako oskudno ne kao inače d a je ono srednjeg inteziteta. Od sinoć već ništa nema. Da se nije šta poremetilo posle odmora

Moram priznat da je i meni menga cudnija malo ovaj mjesec, trajala je krace i bas slabijeg inteziteta. Mozda je nesto u zraku😂

Nikad se ne zna. Čak sam kod drugarice povratila taj dan 2 puta. Jela pitu s krumpirom. A najdraža mi je pita krompiruša…🤣🤣🤣

Hmmmm opaaaa ...ja sam javila da sam imala implatacisko al je moje bilo jedan dan smede zuto starija onako krv oa je zato te boje... ugl definitivno sam ovaj mj implataciski pad i to ocito 4 il 5 dpo sto se vidi na grafu i sve mi je nekako ranije doslo t
    Naspram zadnje trudnoce ...hmmm mozda je curica😁ugl nije za iskljuciti nista bubamara drzim fige

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    23. Rujan 2023. 13:12

Ivana2911

Drage cure, zene,

Ja sam zbunjena svojim slucajem, oduvijek sam ovulacije imala na sredini ciklusa, rastezljiva sluz i pojacan libido, a zadnjih par mjeseci otkako radimo na bebi, niti sluzi niti ponacanog libida oko ovulacije🤨
    Prosle godine sam bila u ginekologa i uredni su mi jajnici, ne znam je li se mozda nesto promijenilo u meduvremenu u smislu cista i sl..
    Jos sam neki dan trakice kupila za ovulaciju i pokazuju mi da nema ovulacije, a sutra mi sredina ciklusa..

Itko slicnu situaciju?🙈

Ovulacija zna setat ne mora bit tocno sredina ciklusa ja sam prije 2 mj ovulirala 19 dan...  svakako sw jos par dana testiraj i naravno sve ove dane pokrivaj...sretno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

bubamara.88
    23. Rujan 2023. 13:24

Mare3112

bubamara.88

Martina1931

bubamara.88

Jutro svima. Mare3112 divno 🥰🥰 da mi svi tako se uskoro zajedno veselimo. Ja sam u srijedu kao procurila jeste crvena krv ali jako oskudno ne kao inače d a je ono srednjeg inteziteta. Od sinoć već ništa nema. Da se nije šta poremetilo posle odmora

Moram priznat da je i meni menga cudnija malo ovaj mjesec, trajala je krace i bas slabijeg inteziteta. Mozda je nesto u zraku😂

Nikad se ne zna. Čak sam kod drugarice povratila taj dan 2 puta. Jela pitu s krumpirom. A najdraža mi je pita krompiruša…🤣🤣🤣

Hmmmm opaaaa …ja sam javila da sam imala implatacisko al je moje bilo jedan dan smede zuto starija onako krv oa je zato te boje… ugl definitivno sam ovaj mj implataciski pad i to ocito 4 il 5 dpo sto se vidi na grafu i sve mi je nekako ranije doslo t
    Naspram zadnje trudnoce …hmmm mozda je curica😁ugl nije za iskljuciti nista bubamara drzim fige

Hvala draga Mare volila pa sad od Boga je

Petra110622
    23. Rujan 2023. 13:28

Mare3112

bubamara.88

Martina1931

bubamara.88

Hmmmm opaaaa …ja sam javila da sam imala implatacisko al je moje bilo jedan dan smede zuto starija onako krv oa je zato te boje… ugl definitivno sam ovaj mj implataciski pad i to ocito 4 il 5 dpo sto se vidi na grafu i sve mi je nekako ranije doslo t
    Naspram zadnje trudnoce …hmmm mozda je curica😁ugl nije za iskljuciti nista bubamara drzim fige

Sorry ako si vec spomenila, pa sam smetnila, koliko ti je pala temp na 4 i 5dpo

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

Petra110622
    23. Rujan 2023. 13:31

https://ibb.co/kSp0P3H danas 7dpo, nadam se da nece past kroz naredna 2,3 dana

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

Martina1931
    23. Rujan 2023. 13:33

Petra110622

Uuuu, pa ovo izgleda bas dobro🤞🤞🤞😊

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Ivyyyy
    23. Rujan 2023. 13:45

I moja je jucer samo bila malo onako crvenkasta, danas vec nista😂

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Lela91
    23. Rujan 2023. 14:01

Petra110622

Graf izgleda baš obećavajuće! 🥰🤞🏻🤞🏻
    Koja je to aplikacija? 

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.