Nije jos, posto rade samo u jutarnjem terminu, a mi smo od 8 u skoli, nema kad, u njemackoj ne rade vikendima, tako da tek kad se vratimo na posao.. ali mislim da svakako u klinici se rade sve pretrage ponovo, ovo je samo inf razgovor, da pitam kako i sta, koliko mi pokriva zdrastvo koliko sama placam, kako sam citala ako smo oboje osigurani kod istih pokrivaju do 75%, ali treba odgovarati kriterijima sto znaci da trebamo imati dijagnozu zasto nam ne uspjeva, pa vidjet cemo, ovo je samo razgovor da vidim sta i kako, i koliko. Kako sam i citala ovisi o postupku koja je cjena, npr MPO je jeftin, zamrzivanja nema jer je to protiv zakona u Njem, cjene da sve sama platim su od 2500-7500, zato zelim informativno da vidim sta i kako.. ne zelim misliti bit ce bit ce i cekati, nego zelim probati, ako nejde nejde, ima i posvajanje i svasta, ali ne zelim stajati u mjestu i cekati i sebe psihicki unistavati 😁
Razumijem..sretno u kojem god smjeru prica isla, da imate svoju bebicu brzo u rukama🩷
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Nije jos, posto rade samo u jutarnjem terminu, a mi smo od 8 u skoli, nema kad, u njemackoj ne rade vikendima, tako da tek kad se vratimo na posao.. ali mislim da svakako u klinici se rade sve pretrage ponovo, ovo je samo inf razgovor, da pitam kako i sta, koliko mi pokriva zdrastvo koliko sama placam, kako sam citala ako smo oboje osigurani kod istih pokrivaju do 75%, ali treba odgovarati kriterijima sto znaci da trebamo imati dijagnozu zasto nam ne uspjeva, pa vidjet cemo, ovo je samo razgovor da vidim sta i kako, i koliko. Kako sam i citala ovisi o postupku koja je cjena, npr MPO je jeftin, zamrzivanja nema jer je to protiv zakona u Njem, cjene da sve sama platim su od 2500-7500, zato zelim informativno da vidim sta i kako.. ne zelim misliti bit ce bit ce i cekati, nego zelim probati, ako nejde nejde, ima i posvajanje i svasta, ali ne zelim stajati u mjestu i cekati i sebe psihicki unistavati 😁
Ivy, isto zivim u Njemackoj i imam taj prvi razgovor 19.10. koji sam napravila davno u trenutku ocaja.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ivy, isto zivim u Njemackoj i imam taj prvi razgovor 19.10. koji sam napravila davno u trenutku ocaja.
Na kojem ste osiguranju? Jesi se raspitala vec? Imas ÜS od dr ili tako?
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Na kojem ste osiguranju? Jesi se raspitala vec? Imas ÜS od dr ili tako?
Ja sam Techniker, muz AOK. Treba Überweisung, ponesem ga na termin, nisam jos stigla do dr po to. Ja sam sad u Bosni vec sve odradila, da im ponesem da ne duzim sve previse. Ma da mi se Njemacko zdravstvo ne svidja previse, sve je komplikovano i predugo traje, razmisljala sam da platim dole. Ali to zavisi sta ce mi reci sve.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Bok cure ja bolesna pao mi je imunitet grlo me boli i ko da imam temp...blagu zapravo vruce mi je
Napravila sam first sign od 25 sad znaci nije prva jutarnja i pokazala se blaga crta nakon 2 min...mokraca mi je smeda uzas kakva boja pisala na poslu u casu🤣🤣procitam vas sve poslije ...ugl nadam se sutra lijepoj boji
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav curke 🥳🎉🥰☔
Di si otrove!!!! Petak jeeeeeeeeeeee 🥰🥰🥰🥰🥰
A vidi stvarno, jučer bio petak 😅😅🤗🥰🤗🥰🤗🥰🤗🥰🤗
Pozdrav curke 🥳🎉🥰☔
O Pa tebe nema ni za ljek🤣🤣🤣🤣jbt evo oko srca me strefilo kaj si se javila😁😁
😅😅😅😅🥳🥳🎉🥳🤗🥰🤗🥰🤗🥰
Pusa vam svima 🥰🤗
Jutro svima. Mare3112 divno 🥰🥰 da mi svi tako se uskoro zajedno veselimo. Ja sam u srijedu kao procurila jeste crvena krv ali jako oskudno ne kao inače d a je ono srednjeg inteziteta. Od sinoć već ništa nema. Da se nije šta poremetilo posle odmora
Jutro svima. Mare3112 divno 🥰🥰 da mi svi tako se uskoro zajedno veselimo. Ja sam u srijedu kao procurila jeste crvena krv ali jako oskudno ne kao inače d a je ono srednjeg inteziteta. Od sinoć već ništa nema. Da se nije šta poremetilo posle odmora
Moram priznat da je i meni menga cudnija malo ovaj mjesec, trajala je krace i bas slabijeg inteziteta. Mozda je nesto u zraku😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Moram priznat da je i meni menga cudnija malo ovaj mjesec, trajala je krace i bas slabijeg inteziteta. Mozda je nesto u zraku😂
Nikad se ne zna. Čak sam kod drugarice povratila taj dan 2 puta. Jela pitu s krumpirom. A najdraža mi je pita krompiruša...🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji