Evo cure slika mozda neka pod nekim kutem skuzi 😌
https://ibb.co/nMLhmLV
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ono uvecajte i zabuljite se u test ...sretno🤣🤣🤣
Samo mi nek jedna javi jel vidi kaj da nebu bilo da sam luda🙄🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutroo! Vidim crtu jasno, čak i ovak u polusnu jer mi dijete ne da spavati 🤣 čestitke od srca!!!😍❤️❤️

28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Jutroo! Vidim crtu jasno, čak i ovak u polusnu jer mi dijete ne da spavati 🤣 čestitke od srca!!!😍❤️❤️
Ajme znam kako ti je ja sam budna od 4 a u 5 i 20 je trebao zvonit alarm ma uzas.... evo bauljam ko kuci malog stavila nazad spavat ...😊
Uhh dobro je nisam luda vidis je i ti ... to je bas rano ono 10 dpo a svakih 48 do 72 h se dupla ...necu se vise opterecivat ni bazalnom ni testovima do nedjelje bar da budem na 12 dpo ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ajooj valjda je nesto u zraku 🤣
Ma neka je rano bitno da je crta tuu! opušteno do nedjelje pa da bude još tamnija..držim fige da ne krenu odmah mučnine nego da ti je to predvečer bio jedan od nagovještaja samo 🤗🤗

28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Ma neka je rano bitno da je crta tuu! opušteno do nedjelje pa da bude još tamnija..držim fige da ne krenu odmah mučnine nego da ti je to predvečer bio jedan od nagovještaja samo 🤗🤗
Ma joj to su fakat slatke brige onda .... samo neka bude crta tu a ne da izblijedi ... vidlo se i na onim testovima jucer kad sam radila drugi test fakat ono lepa linija al nisam mogla uhvatit kamerom a nikad mi ti testovi nisu nosili evaproaciske ...uzela sam jucer ovaj i isto do 5 min se pokazala ova linija i stoji takva nije evaproaciska jer su one puno tanje i ispare a ova stoji...tak da dobro ne umisljam🤣 ak umisljam knda i ti i ja umisljamo🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ma joj to su fakat slatke brige onda …. samo neka bude crta tu a ne da izblijedi … vidlo se i na onim testovima jucer kad sam radila drugi test fakat ono lepa linija al nisam mogla uhvatit kamerom a nikad mi ti testovi nisu nosili evaproaciske …uzela sam jucer ovaj i isto do 5 min se pokazala ova linija i stoji takva nije evaproaciska jer su one puno tanje i ispare a ova stoji…tak da dobro ne umisljam🤣 ak umisljam knda i ti i ja umisljamo🤣🤣🤣
Lijepo se vidi danas crta bez uvećavanja. Ti si na sva 3 testa dobila crtu a to je najbitnije i ne mogu sva 3 pogriješiti. Čestitam plusić je tu i neka sve bude uredno 🤞🤞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Mare čestitam ti, ovo jako lijepo tamni. Neka je uredna i školski dosadna trudnoća 🥰

Hvala cure no stvarnk mislim da je prerano jedino je ok kaj sve sad vidite i da nisam umislila....da prvo sam misla ma mozda je na prvom evaproaciska pa onda napravila popodne i odmah se pojavila a sad jr proslo samo 24 h inace se dupla svakih 48/72pa cu probat kazem za dva dana nemam danas za sad simptome osim kaj me leda bole i to je to... ni cak sad ujutro ni bradavice al ono bol dode i prode
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mare, vidi se lijepo crtica. Neka tamni kako treba i sretno🩷😊
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji