Mare čestitam ti, ovo jako lijepo tamni. Neka je uredna i školski dosadna trudnoća 🥰
Hvala cure no stvarnk mislim da je prerano jedino je ok kaj sve sad vidite i da nisam umislila....da prvo sam misla ma mozda je na prvom evaproaciska pa onda napravila popodne i odmah se pojavila a sad jr proslo samo 24 h inace se dupla svakih 48/72pa cu probat kazem za dva dana nemam danas za sad simptome osim kaj me leda bole i to je to... ni cak sad ujutro ni bradavice al ono bol dode i prode
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mare, vidi se lijepo crtica. Neka tamni kako treba i sretno🩷😊
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Hvala cure no stvarnk mislim da je prerano jedino je ok kaj sve sad vidite i da nisam umislila….da prvo sam misla ma mozda je na prvom evaproaciska pa onda napravila popodne i odmah se pojavila a sad jr proslo samo 24 h inace se dupla svakih 48/72pa cu probat kazem za dva dana nemam danas za sad simptome osim kaj me leda bole i to je to… ni cak sad ujutro ni bradavice al ono bol dode i prode
A sad rano ili nije ti si crticu dobila. Svakako ponoviš u nedjelju i trebala bi biti tamnija jer do tada će doći do duplanja bete. Mislim da se u samom početku dupla na cca 36 sati, u početku je taj rast brži kasnije usporava.
Imala si od samog starta i simptome koji su upućivali da će biti plusić. Možeš se sada malo opustiti kad znaš da je plusić tu.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Evo cure slika mozda neka pod nekim kutem skuzi 😌
https://ibb.co/nMLhmLV
Vidi se bez problema.. čestitam ti 🥰🥰
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Hvala cure no stvarnk mislim da je prerano jedino je ok kaj sve sad vidite i da nisam umislila….da prvo sam misla ma mozda je na prvom evaproaciska pa onda napravila popodne i odmah se pojavila a sad jr proslo samo 24 h inace se dupla svakih 48/72pa cu probat kazem za dva dana nemam danas za sad simptome osim kaj me leda bole i to je to… ni cak sad ujutro ni bradavice al ono bol dode i prode
Beta ti se na početku dupla ko luda.. ne brini, biti će sve ok.. samo se sada opusti.. ako imaš testova umaći i prati kako tamne 🥰
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Sad sam se zapitala za ove trakice jel fulam onda peak.. planirala sam naruciti ove sa gravida. Do sad sam koristila clearblue koje su dost skupe i ne isplati mi se avaki mjesec davat takvu lovu.
Citam da su one osjetljivosti 40mlu. S njima sam relativno jednostavno ulovila peak. Jel onda meni ove od 25mlu nece biti korisne? Nemam pcos, ali imam blagu inverziju lh i fsh koji su u granicama normale
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
https://ibb.co/bvR52vB, znaci da je npr ovo bila samo pozitivna trakica, ne peak?😅
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
https://ibb.co/bvR52vB nest mi nece link heh
I ja sam te koristila al nisam dobila smajlić. Meni se ovo čini kao peak, ne bih rekla da si fulala ako si se tim vodila.
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji