Peak je kada je testna jača od kontrolne..a kada su jednake onda je pozitivna..
Bitno je uhvatiti pozitivnu.. peak se često zna u promašiti..
Ovo nisam znalaa 😂 ja sam mislila da se peak racuna kad su jednako tamne ili tamnija od kontrolne, bar mi je tako pisalo u uputama..ocito sam ja pogresno razumijela
Generalno ovisi o organizmu kako se ponaša ,jel peak samo jedan dan i naglo ili više dana bude pozitivna.. ne znam kako to najbolje objasniti.. zato i jesu preporuke da se testira više puta dnevno kad se otprilike približava O.
https://i5.walmartimages.com/asr/330dfd8c-dda3-4b5d-8de5-69a24f37ce4b_1.2d9c1fb51d584830b875cb50316c8906.jpeg?odnHeight=768&odnWidth=768&odnBg=FFFFFF
Valjda će link raditi..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Mene danas ubiiiiiija jajnik, danas puca folikul 100% 😂 sve ove dane plodne ga osjetim, i bolucka, ali danas popodne najjače
sinoć smo pokrili, i prethodna dva dana, znaci 3 zaredom
Ne znam jel bi i večeras, bas me boli da imam osjećaj da ne bi ni mogla 🫣
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Mare a gdje je slikica novog testa? Možda ćemo sada i mi vidjeti.
Vidjet cemo ujutro nadam se svi ...ujutro cu slikat s prvim urinom a ne s drugim 😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mene danas ubiiiiiija jajnik, danas puca folikul 100% 😂 sve ove dane plodne ga osjetim, i bolucka, ali danas popodne najjače
sinoć smo pokrili, i prethodna dva dana, znaci 3 zaredom
Ne znam jel bi i večeras, bas me boli da imam osjećaj da ne bi ni mogla 🫣
Naravno da pokri i danas 😊sretno...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ovo nisam znalaa 😂 ja sam mislila da se peak racuna kad su jednako tamne ili tamnija od kontrolne, bar mi je tako pisalo u uputama..ocito sam ja pogresno razumijela
Generalno ovisi o organizmu kako se ponaša ,jel peak samo jedan dan i naglo ili više dana bude pozitivna.. ne znam kako to najbolje objasniti.. zato i jesu preporuke da se testira više puta dnevno kad se otprilike približava O.
https://i5.walmartimages.com/asr/330dfd8c-dda3-4b5d-8de5-69a24f37ce4b_1.2d9c1fb51d584830b875cb50316c8906.jpeg?odnHeight=768&odnWidth=768&odnBg=FFFFFF
Valjda će link raditi..
Ja sam ovaj mj kupila ovulacijske trakice i 3 testa dobila gratis nekih 25 komada i sve sam ih spucala🤣🤣🤣 ... i evo nadam se ostala trudna....
Iste sam kupila i s prvom bebom i s njima isto od prve ostala trudna isti set🤣🤣🤣nemres vjerovat
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Valjda će link raditi..
Hmm, ima smisla ovo.. kako ja koristim clearblue testove, pise mi da se prestanem testirati kad se smajlic pojavi da je to peak i tjt. Tako i uradim, znaci moguce da sam i fulila svoj peak mozda? Jer osjetim ja ovulaciju kroz cca 24h od tog "peaka'' itiga smajlica na aparaticu?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Martina, nije. Ali razmsljam da odem sama i platim. Sta se vadi od hormona, sta bi trebala traziti?
Garawa, hvala ti, trenutno pijem Novalac. Onda njega prestat jer bi to bilo previse folne?
Jesi i ti tek krenila s pokusavanjem? Mozda da ne placas privatno .. ako ti ona tako kaze vjerojatno ne bi trebalo bit nekih problema.naravno, kako god ti odlucis i ako zelis biti mirna, ali mislim da bi vec ona rekla da nesto nije u redu.
Vjerujem da ce brzo taj plusic 🥰
Yes, mi smo krenuli kad sam se skinula s pilula u 6. mj ove godine. Znam da je prerano za ista lose pomisljati, ali ja sam po prirodi kontrol frik pa odmah uzimam sve opcije u obzir. Jedno vrijeme na faksu sam se stitila i pilulama i kondomima koliko sam se bojala trudnoce 🙈 i mislila sam ma cim prestanem s pilulama ostat cu trudna. How yes no 🤣 i ja se nadam, hvala ti 🥰 mi se pratimo u ciklusu ako se ne varam, jel kod tebe sve okej za sada?
Haahahahah joooj a znam.. i ja volim sve imat pod kontrolom.. onda mi cesto kazu ko da izazivam neko zlo .. al nije.. jednostavno si mirniji valjda..
svi mi mislimo kak ce se to odma uhvatiti, a kad zelimo skuzimo da to bas nije tako.. mislim ja isto imam puno ljudi oko sebe, tj sve frendice imaju djecu i eto svima se odma dogodilo 🫣
pratimo se da .. sve mi je okej .. m mi je jucer skroz zavrsila i sad cekam kojih dva tri dana i krenut cu s trakicama. Narucila sam ih 50 pa ih ima.. 😂 iako sto se tice odnosa to ne moram ni pratit.. kod mene to redovno 😂😂 kak si ti? Jel kod tebe sve okej..? Jel kreces i ti s trakicama ili ih neces koristiti?
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Pozdrav svim curama, ženama. Pratim vas već dugo ali evo tek se sad uključujem u forum. :) Mi pokušavamo aktivno od lipnja 2023, inače imam 31 godinu, muž 35. Trenutno sam 12dc, jajnici me malo bole pred ovulaciju.
Imam vjerojatno endometriozu, ali pod kontrolom je, tj. nisu velike ciste. Zanima me kako mjerite bazalnu, ali ono detaljno da mi netko napiše, ako mjeri vaginalno je li dezinficira toplomjer, ako koristi živin toplomjer koliko dugo drži…je li se može kupit u ljekarni neki digitalni ili se može samo naručiti?
Bokic ja mjerim svako jutro cim otvorim oci bez naglih pokreta zivin toplomjer pored mene dezinficiran …ceka …mjerim vaginalno 6/8 min…budi me alarm za posao …
Ja mislim da si ti čak jedan dan više nego nego misliš.. nije mi se dalo sada tražiti graf od bazalne gdje si poslala…al imala si dva dana označeno pozitivan lh.. temperatura ti nije odmah naglo skočila..ali kad uzmemo u obzir da mjeriš sa živinim toplomjernom, on ne može one najmanje pomake izmjeriti..a kod utvrđivanja O jakooo bitne.. sve u svemu.. ništa to nije ni bitno..al eto neki moj zaključak..
Na testu nešto vidim i ne vidim.. loša je slika.. suh test..
Slobodno možeš i večeras umočiti, ako imaš testica viška.. jer trebalo bi biti ili isto ili čak mrvu jače..
Držim fige!!
I ja mislim …totalno mislim da si u pravu i da je zato test pozitivan…ponovila sam ga i jaca je crtica nego ujutro .. prvu trudnocu sam mjerila sa digitalnim al je otiso u bananu a ovu mjerim sa zivinim🤣i da totalno si u pravu … mislim da je danas meni zapravo 10 dpo to sam bas i napisala i da taj 00 nesto bio presudan…
imam test iz farmacije ciklotest od 10 mlu…pa cu sutra umocit i nadam se uspjet poslikat🙈
Jedva čekam 🤞 al simptom bolnih bradavica mi je bio baš obecavajuci kod tebe!
Bome i meni ali zamisli vec 4 dpo a proslu trudnocu s 6 dpo ..i tocno 2 dana prije dobila poz test nego proslu….cudo….uhhh nadam se da bu samo sve ok…hvala ti😊
Nego cure kako napredujete s ovulacijama? Ima koja pik ili je blizu…🤩..napastujete li muzeve?
Ja tek krecem u lov na ovulaciju, al napastujem svejedno 😛
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Joj da, to sam vam zaboravila ispricati na svadbi za vikend. Naravno, sjedim pored frendice u 6.mj trudnoce sa lijepim stomacicem (ostale.smo obje trudne u 2tjedna razmaka, pa smo bas povezale se dodatno i s tim, sto mo cini dodatno teze ju gledat😂)..ii ugl dolazi curka iz srednje skole nase, i cestita njoj i mene mazi po stomaku i govori i tebi isto trebam cestitat jelda😂😂😂
Ja se onak najela prsuta i francuske, pred mengu se napuhala..a inace sam mrsavica pa se stomacic zna nekad nadut. Ja njoj govorim ma ne ne, bas sam nedavno izgubila 2 bebe imala sam spontani al hvala na interesu.
Cura se sjebala dosl, samo se okrenula i otisla🙈 i sta ces ti sad eto na to..
Ovdje bas moram napisat kak jednostavno mrzim koliko ljudi zabadaju nos svuda.. nevjerojatno mi je to.. sve i da cujem negdje nesto , sta imam komentirat ak mi ta osoba sama nije nesto rekla.. nisu mi jasni .. nikad ne znas sto se nekom desava u zivotu, al ni malo ne razmisle
Prije nego bubnu nesto
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sortiraj odgovore
Najstariji