Martina moguće je... vrijedi pokriti i par dana nakon smajlića
5ra odlicno, onda zajedno idemo u borbu, i ja sam narucila 50 kom trakica. Kad je bal 🥳🙈 s tim da vec sad lagano osjecam lijevi jajnik da nesto kuha
Martina moguće je… vrijedi pokriti i par dana nakon smajlića
5ra odlicno, onda zajedno idemo u borbu, i ja sam narucila 50 kom trakica. Kad je bal 🥳🙈 s tim da vec sad lagano osjecam lijevi jajnik da nesto kuha
Ja sam dnevno mocila cak i po 4 trakice jer meni zna u par h ulovit pozitivnu.. kazem spucala sam u ivom ciklusu 25 trakica seknuli se 4 dana zaredom a jedan dan cak 2 x...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Martina moguće je… vrijedi pokriti i par dana nakon smajlića
Idemo da.. ja inace osjecam bas ovulaciju .. tak da otprilike znam .. ali svejedno cu se testirat
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Cure, hvala svima na komentarima i mišljenjima ❤️😊
Garawa, hvala na objašnjenju, ja sam mislila da su peak i pozitivna trakica jedno te isto 🙈 Dobro je i korisno naučiti nešto novo.
Pokrili smo jučer popodne, sad čekam da muž dođe s nekog druženja pa ćemo opet, a planiramo i sutra. Valjda će biti okej 🤞
Bebolina, ti testiraš po jednom dnevno ili si još jednom pišnula nakon one od 0,34?
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Mene danas ubiiiiiija jajnik, danas puca folikul 100% 😂 sve ove dane plodne ga osjetim, i bolucka, ali danas popodne najjače
sinoć smo pokrili, i prethodna dva dana, znaci 3 zaredom
Ne znam jel bi i večeras, bas me boli da imam osjećaj da ne bi ni mogla 🫣
Tako ti je mene sinoć poslije peaka i nekak sam se isforsirala da pokrijemo, a onda kroz noć morala popit rapidol🫣
Danas smo isto pokrili i gotova sam za ovaj mjesec žene, ne mogu 🤣🤣
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Moram priznat da me sramota koliko novca sam potrošila ovaj ciklus na testove , ali sad znam da ovuliram kaaasno i ne trebam se tako rano testirati iduće cikluse.. puno sam naučila od vas na ovoj temi i ako ne uspije ovaj mjesec svakako ću primjeniti nova znanja, mjerenje bazalne, provjera cerviksa(možda, strah me malo) heheh
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Nola 🤣🤣🤣 znam, nama je tako izmedju pokrivanja plodnih i O do prvog sljedeceg seksa proslo 9 dana, nismo bili ni za sta 😂
Nola 🤣🤣🤣 znam, nama je tako izmedju pokrivanja plodnih i O do prvog sljedeceg seksa proslo 9 dana, nismo bili ni za sta 😂
Same here😂😂😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
https://ibb.co/tbwxdyB
https://ibb.co/Wv42N2h
Tu su moj graf i trakice. Testiram se u početku jednom dnevno. A onda kad se krene nešto događati onda pišnem još koju u toku dana. Danas sam jednu jutros koja je bila 0.08 i ovu zadnju prije 20 sati koja je 0.34. Budem sačekala još malo pa još jednu provjerila. Voljela bi ga uhvatiti pa ću probati ponoviti, jest da je kasno ali nema veze.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji