Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela91
    21. Rujan 2023. 18:12

BikMik

Lela91

BikMik

Cestitam Mare, neka samo tamni 🎊🎉🎊
    Da se malo ovdje izjadam, najbolji nam drugari sad javili da ce dobiti curicu (iako su zeljeli sina), a drugarica je malos tresirana jer je prebrzo ostala trudna kaze…. Toliko mi je drago zbog njih jer su super, a istovremeno bi poderala sebi kozu sad na poslu zbog tog prebrzo i samo curica….

Zao mi je da se tako osjećaš, ali znam kako ti je. I meni bliska prijateljica ostala trudna valjda samo od pogleda, i neki dan saznala da je dječak i sad je sva u banani jer je htjela curicu. Stvarno sam jako sretna zbog nje, ali taj stav me maaaalkice nervira. 😅

Ah, onda nam je skoro identicna situacija, valja sad mjesecima slusat te strasne probleme 😅.

A ne znam za tvoju, ali ova moja je stalno u nekom problemu. Tako da me nije zacudilo da je i ovo problem. 😅

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

laurell
    21. Rujan 2023. 18:27

Martina1931

laurell

Martinai moja najbolja frendica i ja smo ostale trudne u razmaku od 2tjedna. S njom sam svaki dan. I nekad mi bude bas teško jer znam da sam i ja sad trebala biti s trbuščićem i zajedno smo trebale kupovati stvari za bebu i veseliti se. Ali eto, bilo je predobro da bi bilo istinito.. od prve sam to pomislila i na kraju je stvarno bilo loše (po mene). No valjda je to s velikim razlogom. I kad dobijemo to nase cudo znat ćemo zašto se to sve prije izdešavalo 🤞🏽
    P.S moj termin je trebao biti dan nakon mog rođendana. Tako da rodnedan će mi biti koma ove god 🫣

Joj, mogu misliti kak se osjecas😔 bas mi je zao, ali upravu si..kad dobijemo svoje klupko srece reci cemo da vridilo je kako kaze Oliver😊
    Hocete ici na neke pretrage ako se ne ostvari trudnoca u skorije vrijeme onda, ak je godina vec blizu?

Muž je obavio spermiogram mjesec prije nego sam ostala trudna (u 4mj/23), bio je samo za manje od 1% ispod granice sto se pokretljivosti tiče, sve ostalo super, a mjesec nakon smo uspjeli. 
    Ja sam nakon vanmatericne obavila ponovno papu i sve briseve. Sve ok.
    ginekolog je rekao ako se ništa ne desi nakon 6mj od vanmatericne (sad je 4ti mjesec) onda ćemo vidjeti, možda ispitati prohodnost preostalog jajovoda. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Mareeeee3112
    21. Rujan 2023. 18:34

laurell

Martina1931

laurell

Martinai moja najbolja frendica i ja smo ostale trudne u razmaku od 2tjedna. S njom sam svaki dan. I nekad mi bude bas teško jer znam da sam i ja sad trebala biti s trbuščićem i zajedno smo trebale kupovati stvari za bebu i veseliti se. Ali eto, bilo je predobro da bi bilo istinito.. od prve sam to pomislila i na kraju je stvarno bilo loše (po mene). No valjda je to s velikim razlogom. I kad dobijemo to nase cudo znat ćemo zašto se to sve prije izdešavalo 🤞🏽
    P.S moj termin je trebao biti dan nakon mog rođendana. Tako da rodnedan će mi biti koma ove god 🫣

Joj, mogu misliti kak se osjecas😔 bas mi je zao, ali upravu si..kad dobijemo svoje klupko srece reci cemo da vridilo je kako kaze Oliver😊
    Hocete ici na neke pretrage ako se ne ostvari trudnoca u skorije vrijeme onda, ak je godina vec blizu?

Muž je obavio spermiogram mjesec prije nego sam ostala trudna (u 4mj/23), bio je samo za manje od 1% ispod granice sto se pokretljivosti tiče, sve ostalo super, a mjesec nakon smo uspjeli.
    ginekolog je rekao ako se ništa ne desi nakon 6mj od vanmatericne (sad je 4ti mjesec) onda ćemo vidjeti, možda ispitati prohodnost preostalog jajovoda.

Zelim ti srecu...mozda je bas ovaj dobitni🌞

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Garawa¤
    21. Rujan 2023. 18:35

Mare3112

JagodaMalina

Pozdrav svim curama, ženama. Pratim vas već dugo ali evo tek se sad uključujem u forum. :) Mi pokušavamo aktivno od lipnja 2023, inače imam 31 godinu, muž 35. Trenutno sam 12dc, jajnici me malo bole pred ovulaciju.
    Imam vjerojatno endometriozu, ali pod kontrolom je, tj. nisu velike ciste. Zanima me kako mjerite bazalnu, ali ono detaljno da mi netko napiše, ako mjeri vaginalno je li dezinficira toplomjer, ako koristi živin toplomjer koliko dugo drži…je li se može kupit u ljekarni neki digitalni ili se može samo naručiti?

Bokic ja mjerim svako jutro cim otvorim oci bez naglih pokreta zivin toplomjer pored mene dezinficiran …ceka …mjerim vaginalno 6/8 min…budi me alarm za posao …

Ja mislim da si ti čak jedan dan više nego nego misliš.. nije mi se dalo sada tražiti graf od bazalne gdje si poslala...al imala si dva dana označeno pozitivan lh.. temperatura ti nije odmah naglo skočila..ali kad uzmemo u obzir da mjeriš sa živinim toplomjernom, on ne može one najmanje pomake izmjeriti..a kod utvrđivanja O jakooo bitne.. sve u svemu.. ništa to nije ni bitno..al eto neki moj zaključak.. 
    Na testu nešto vidim i ne vidim.. loša je slika.. suh test..
    Slobodno možeš i večeras umočiti, ako imaš testica viška.. jer trebalo bi biti ili isto ili čak mrvu jače.. 
    Držim fige!! 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

laurell

Mislim, ako gledamo kad smo ugledali plus, ugledali smo ga nakon 6mj 
    Ali posto je bila vanmaterična, sveukupno je godinu dana od kad smo krenuli u lov na bebicu 🫣

baby boy

laurell

Mare3112

laurell

Martina1931

laurell

Zelim ti srecu…mozda je bas ovaj dobitni🌞

Svaki mjesec se nadam🤞🏽🤍 također i svima vama želim istooo 

baby boy

Martina1931
    21. Rujan 2023. 18:50

laurell

Mislim, ako gledamo kad smo ugledali plus, ugledali smo ga nakon 6mj
    Ali posto je bila vanmaterična, sveukupno je godinu dana od kad smo krenuli u lov na bebicu 🫣

Da, da razumijem..mi smo krenuli u 1/23. Ne znam ni kako to sad racunamo, jel pokusavamo 9mjeseci ili 2mjeseca "novog" pokusavanja?😅

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    21. Rujan 2023. 18:55

🖤Garawa🖤

Mare3112

JagodaMalina

Pozdrav svim curama, ženama. Pratim vas već dugo ali evo tek se sad uključujem u forum. :) Mi pokušavamo aktivno od lipnja 2023, inače imam 31 godinu, muž 35. Trenutno sam 12dc, jajnici me malo bole pred ovulaciju.
    Imam vjerojatno endometriozu, ali pod kontrolom je, tj. nisu velike ciste. Zanima me kako mjerite bazalnu, ali ono detaljno da mi netko napiše, ako mjeri vaginalno je li dezinficira toplomjer, ako koristi živin toplomjer koliko dugo drži…je li se može kupit u ljekarni neki digitalni ili se može samo naručiti?

Bokic ja mjerim svako jutro cim otvorim oci bez naglih pokreta zivin toplomjer pored mene dezinficiran …ceka …mjerim vaginalno 6/8 min…budi me alarm za posao …

Ja mislim da si ti čak jedan dan više nego nego misliš.. nije mi se dalo sada tražiti graf od bazalne gdje si poslala…al imala si dva dana označeno pozitivan lh.. temperatura ti nije odmah naglo skočila..ali kad uzmemo u obzir da mjeriš sa živinim toplomjernom, on ne može one najmanje pomake izmjeriti..a kod utvrđivanja O jakooo bitne.. sve u svemu.. ništa to nije ni bitno..al eto neki moj zaključak..
    Slobodno možeš i večeras umočiti, ako imaš testica viška.. jer trebalo bi biti ili isto ili čak mrvu jače..
    Držim fige!!

I ja mislim ...totalno mislim da si u pravu i da je zato test pozitivan...ponovila sam ga i jaca je crtica nego ujutro .. prvu trudnocu sam mjerila sa digitalnim al je otiso u bananu a ovu mjerim sa zivinim🤣i da totalno si u pravu ... mislim da je danas meni zapravo 10 dpo to sam bas i napisala i da taj 00 nesto bio presudan... 
     imam test iz farmacije ciklotest od 10 mlu...pa cu sutra umocit i nadam se uspjet poslikat🙈

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Garawa¤
    21. Rujan 2023. 19:23

Mare3112

🖤Garawa🖤

Mare3112

JagodaMalina

Ja mislim da si ti čak jedan dan više nego nego misliš.. nije mi se dalo sada tražiti graf od bazalne gdje si poslala…al imala si dva dana označeno pozitivan lh.. temperatura ti nije odmah naglo skočila..ali kad uzmemo u obzir da mjeriš sa živinim toplomjernom, on ne može one najmanje pomake izmjeriti..a kod utvrđivanja O jakooo bitne.. sve u svemu.. ništa to nije ni bitno..al eto neki moj zaključak..
    Držim fige!!

I ja mislim …totalno mislim da si u pravu i da je zato test pozitivan…ponovila sam ga i jaca je crtica nego ujutro .. prvu trudnocu sam mjerila sa digitalnim al je otiso u bananu a ovu mjerim sa zivinim🤣i da totalno si u pravu … mislim da je danas meni zapravo 10 dpo to sam bas i napisala i da taj 00 nesto bio presudan…
    imam test iz farmacije ciklotest od 10 mlu…pa cu sutra umocit i nadam se uspjet poslikat🙈

Jedva čekam 🤞 al simptom bolnih bradavica mi je bio baš obecavajuci kod tebe!

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Mareeeee3112
    21. Rujan 2023. 19:32

🖤Garawa🖤

Mare3112

🖤Garawa🖤

Mare3112

JagodaMalina

Držim fige!!

I ja mislim …totalno mislim da si u pravu i da je zato test pozitivan…ponovila sam ga i jaca je crtica nego ujutro .. prvu trudnocu sam mjerila sa digitalnim al je otiso u bananu a ovu mjerim sa zivinim🤣i da totalno si u pravu … mislim da je danas meni zapravo 10 dpo to sam bas i napisala i da taj 00 nesto bio presudan…
    imam test iz farmacije ciklotest od 10 mlu…pa cu sutra umocit i nadam se uspjet poslikat🙈

Jedva čekam 🤞 al simptom bolnih bradavica mi je bio baš obecavajuci kod tebe!

Bome i meni ali zamisli vec 4 dpo a proslu trudnocu s 6 dpo ..i tocno 2 dana prije dobila poz test nego proslu....cudo....uhhh nadam se da bu samo sve ok...hvala ti😊
    Nego cure kako napredujete s ovulacijama? Ima koja pik ili je blizu...🤩..napastujete li muzeve?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.