Martina i moja najbolja frendica i ja smo ostale trudne u razmaku od 2tjedna. S njom sam svaki dan. I nekad mi bude bas teško jer znam da sam i ja sad trebala biti s trbuščićem i zajedno smo trebale kupovati stvari za bebu i veseliti se. Ali eto, bilo je predobro da bi bilo istinito.. od prve sam to pomislila i na kraju je stvarno bilo loše (po mene). No valjda je to s velikim razlogom. I kad dobijemo to nase cudo znat ćemo zašto se to sve prije izdešavalo 🤞🏽
P.S moj termin je trebao biti dan nakon mog rođendana. Tako da rodnedan će mi biti koma ove god 🫣

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Nama je sad godina dana od pokušavanja. Tako brzo proleti..

baby boy
Martinai moja najbolja frendica i ja smo ostale trudne u razmaku od 2tjedna. S njom sam svaki dan. I nekad mi bude bas teško jer znam da sam i ja sad trebala biti s trbuščićem i zajedno smo trebale kupovati stvari za bebu i veseliti se. Ali eto, bilo je predobro da bi bilo istinito.. od prve sam to pomislila i na kraju je stvarno bilo loše (po mene). No valjda je to s velikim razlogom. I kad dobijemo to nase cudo znat ćemo zašto se to sve prije izdešavalo 🤞🏽
P.S moj termin je trebao biti dan nakon mog rođendana. Tako da rodnedan će mi biti koma ove god 🫣
Joj, mogu misliti kak se osjecas😔 bas mi je zao, ali upravu si..kad dobijemo svoje klupko srece reci cemo da vridilo je kako kaze Oliver😊
Hocete ici na neke pretrage ako se ne ostvari trudnoca u skorije vrijeme onda, ak je godina vec blizu?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Martinai moja najbolja frendica i ja smo ostale trudne u razmaku od 2tjedna. S njom sam svaki dan. I nekad mi bude bas teško jer znam da sam i ja sad trebala biti s trbuščićem i zajedno smo trebale kupovati stvari za bebu i veseliti se. Ali eto, bilo je predobro da bi bilo istinito.. od prve sam to pomislila i na kraju je stvarno bilo loše (po mene). No valjda je to s velikim razlogom. I kad dobijemo to nase cudo znat ćemo zašto se to sve prije izdešavalo 🤞🏽
Ja sam sigurna da ce sve doc u bas onom trenutku kad treba... 💙
Mi smo eto kao sti sam rekla pokusavali 4 god ... s stankama ni jedan ni drugi problema nismo imali tako smo mislili i taman kad smo trebali krenut na pretrage ostala sam trudna par mj prije toga dala sam otkaz ...i to je najbolje sto sam ikad napravila jer sam cijelu koronu bila u toj firmi imunitet koma dobila koronu tesko se oporavila tj krvna slika bila koma i sve kad je stres cijeli nestao ja dobila moju bebicu
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Meni je termin trebao biti točno na godišnjicu braka. Tako da nam isto neće biti baš neko slavlje. 🥺

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Cestitam Mare, neka samo tamni 🎊🎉🎊
Da se malo ovdje izjadam, najbolji nam drugari sad javili da ce dobiti curicu (iako su zeljeli sina), a drugarica je malos tresirana jer je prebrzo ostala trudna kaze…. Toliko mi je drago zbog njih jer su super, a istovremeno bi poderala sebi kozu sad na poslu zbog tog prebrzo i samo curica….
Zao mi je da se tako osjećaš, ali znam kako ti je. I meni bliska prijateljica ostala trudna valjda samo od pogleda, i neki dan saznala da je dječak i sad je sva u banani jer je htjela curicu. Stvarno sam jako sretna zbog nje, ali taj stav me maaaalkice nervira. 😅
Ah, onda nam je skoro identicna situacija, valja sad mjesecima slusat te strasne probleme 😅.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Martina jao, grozna situacija… ako nista drugo, ima da ta cura do kraja zivota triput promisli prije nego nekoga nesto pita ili pretpostavi 😅 dobra lekcija
Saglasna sam, bit ce bar jedna osoba na Svijetu manje sa glupim pitanjima 🤟

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Cestitam Mare, neka samo tamni 🎊🎉🎊
Da se malo ovdje izjadam, najbolji nam drugari sad javili da ce dobiti curicu (iako su zeljeli sina), a drugarica je malos tresirana jer je prebrzo ostala trudna kaze…. Toliko mi je drago zbog njih jer su super, a istovremeno bi poderala sebi kozu sad na poslu zbog tog prebrzo i samo curica….
Zao mi je da se tako osjećaš, ali znam kako ti je. I meni bliska prijateljica ostala trudna valjda samo od pogleda, i neki dan saznala da je dječak i sad je sva u banani jer je htjela curicu. Stvarno sam jako sretna zbog nje, ali taj stav me maaaalkice nervira. 😅
Ah, onda nam je skoro identicna situacija, valja sad mjesecima slusat te strasne probleme 😅.
A ne znam za tvoju, ali ova moja je stalno u nekom problemu. Tako da me nije zacudilo da je i ovo problem. 😅

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Joj, mogu misliti kak se osjecas😔 bas mi je zao, ali upravu si..kad dobijemo svoje klupko srece reci cemo da vridilo je kako kaze Oliver😊
Hocete ici na neke pretrage ako se ne ostvari trudnoca u skorije vrijeme onda, ak je godina vec blizu?
Muž je obavio spermiogram mjesec prije nego sam ostala trudna (u 4mj/23), bio je samo za manje od 1% ispod granice sto se pokretljivosti tiče, sve ostalo super, a mjesec nakon smo uspjeli.
Ja sam nakon vanmatericne obavila ponovno papu i sve briseve. Sve ok.
ginekolog je rekao ako se ništa ne desi nakon 6mj od vanmatericne (sad je 4ti mjesec) onda ćemo vidjeti, možda ispitati prohodnost preostalog jajovoda.

baby boy
Muž je obavio spermiogram mjesec prije nego sam ostala trudna (u 4mj/23), bio je samo za manje od 1% ispod granice sto se pokretljivosti tiče, sve ostalo super, a mjesec nakon smo uspjeli.
Ja sam nakon vanmatericne obavila ponovno papu i sve briseve. Sve ok.
ginekolog je rekao ako se ništa ne desi nakon 6mj od vanmatericne (sad je 4ti mjesec) onda ćemo vidjeti, možda ispitati prohodnost preostalog jajovoda.
Zelim ti srecu...mozda je bas ovaj dobitni🌞
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji