Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    21. Rujan 2023. 16:12

Cure ja gorim obrazi i oci mi gore vruca sam u licu uzas i rumena🤣🤣mislim da si idem odspavat ne mogu vise...javim vam se ...
    Ko jos uskoro piski test?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lela91
    21. Rujan 2023. 16:14

BikMik

Cestitam Mare, neka samo tamni 🎊🎉🎊
    Da se malo ovdje izjadam, najbolji nam drugari sad javili da ce dobiti curicu (iako su zeljeli sina), a drugarica je malos tresirana jer je prebrzo ostala trudna kaze…. Toliko mi je drago zbog njih jer su super, a istovremeno bi poderala sebi kozu sad na poslu zbog tog prebrzo i samo curica….

Zao mi je da se tako osjećaš, ali znam kako ti je. I meni bliska prijateljica ostala trudna valjda samo od pogleda, i neki dan saznala da je dječak i sad je sva u banani jer je htjela curicu. Stvarno sam jako sretna zbog nje, ali taj stav me maaaalkice nervira. 😅

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Martina1931
    21. Rujan 2023. 16:16

Joj da, to sam vam zaboravila ispricati na svadbi za vikend. Naravno, sjedim pored frendice u 6.mj trudnoce sa lijepim stomacicem (ostale.smo obje trudne u 2tjedna razmaka, pa smo bas povezale se dodatno i s tim, sto mo cini dodatno teze ju gledat😂)..ii ugl dolazi curka iz srednje skole nase, i cestita njoj i mene mazi po stomaku i govori i tebi isto trebam cestitat jelda😂😂😂
    Ja se onak najela prsuta i francuske, pred mengu se napuhala..a inace sam mrsavica pa se stomacic zna nekad nadut. Ja njoj govorim ma ne ne, bas sam nedavno izgubila 2 bebe imala sam spontani al hvala na interesu.
    Cura se sjebala dosl, samo se okrenula i otisla🙈 i sta ces ti sad eto na to..

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

M-P
    21. Rujan 2023. 16:23

pistacija13

Martina, nije. Ali razmsljam da odem sama i platim. Sta se vadi od hormona, sta bi trebala traziti?
    Garawa, hvala ti, trenutno pijem Novalac. Onda njega prestat jer bi to bilo previse folne?

Jesi i ti tek krenila s pokusavanjem? Mozda da ne placas privatno .. ako ti ona tako kaze vjerojatno ne bi trebalo bit nekih problema.naravno, kako god ti odlucis i ako zelis biti mirna, ali mislim da bi vec ona rekla da nesto nije u redu. 
    Vjerujem da ce brzo taj plusic 🥰

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Mareeeee3112
    21. Rujan 2023. 16:24

Martina1931

Joj da, to sam vam zaboravila ispricati na svadbi za vikend. Naravno, sjedim pored frendice u 6.mj trudnoce sa lijepim stomacicem (ostale.smo obje trudne u 2tjedna razmaka, pa smo bas povezale se dodatno i s tim, sto mo cini dodatno teze ju gledat😂)..ii ugl dolazi curka iz srednje skole nase, i cestita njoj i mene mazi po stomaku i govori i tebi isto trebam cestitat jelda😂😂😂
    Ja se onak najela prsuta i francuske, pred mengu se napuhala..a inace sam mrsavica pa se stomacic zna nekad nadut. Ja njoj govorim ma ne ne, bas sam nedavno izgubila 2 bebe imala sam spontani al hvala na interesu.
    Cura se sjebala dosl, samo se okrenula i otisla🙈 i sta ces ti sad eto na to..

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Unrla od smjeha
    Ugk nagovorila si me i napravila test i pokazalo u 5 min liniju tamniju znaci sutra bude lijepaaaaa...il prekosutra  ..mozda bolje da sutra odem vadit krv....il je jos rano

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    21. Rujan 2023. 16:26

Smjesno mi je jer si se napuhnula ...tako sam i ja znala cestitali mi vise puta i makivali mi se s blagajne🤣🤣🤣🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    21. Rujan 2023. 16:27

A dobro, meni nije bilo smijesno toliko. Vise sam plakala, but okay🙈
    Ako test tamni, bude i beta pozitivna naravno. Nije rano

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    21. Rujan 2023. 16:29

Martina1931

A dobro, meni nije bilo smijesno toliko. Vise sam plakala, but okay🙈
    Ako test tamni, bude i beta pozitivna naravno. Nije rano

Ok krivo je ispalo vjerujem da ti je bilo jako tesko 
    Krivo se izrazila ..
    Smjesno mi je kaj se se najela a mrsava si pa ti je ispao trbuh... 
    Kazem prije malog i ja sam bila mrsava pa su mi se vise puta makivali s blagajne ... ugl nisam napisala i ja sam izgubila bebu...ne pricam o tom ali eto...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

pistacija13
    21. Rujan 2023. 16:48

5ra30

pistacija13

Martina, nije. Ali razmsljam da odem sama i platim. Sta se vadi od hormona, sta bi trebala traziti?
    Garawa, hvala ti, trenutno pijem Novalac. Onda njega prestat jer bi to bilo previse folne?

Jesi i ti tek krenila s pokusavanjem? Mozda da ne placas privatno .. ako ti ona tako kaze vjerojatno ne bi trebalo bit nekih problema.naravno, kako god ti odlucis i ako zelis biti mirna, ali mislim da bi vec ona rekla da nesto nije u redu.
    Vjerujem da ce brzo taj plusic 🥰

Yes, mi smo krenuli kad sam se skinula s pilula u 6. mj ove godine. Znam da je prerano za ista lose pomisljati, ali ja sam po prirodi kontrol frik pa odmah uzimam sve opcije u obzir. Jedno vrijeme na faksu sam se stitila i pilulama i kondomima koliko sam se bojala trudnoce 🙈 i mislila sam ma cim prestanem s pilulama ostat cu trudna. How yes no 🤣  i ja se nadam, hvala ti 🥰 mi se pratimo u ciklusu ako se ne varam, jel kod tebe sve okej za sada?

pistacija13
    21. Rujan 2023. 16:49

Martina jao, grozna situacija... ako nista drugo, ima da ta cura do kraja zivota triput promisli prije nego nekoga nesto pita ili pretpostavi 😅 dobra lekcija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.