Cure ja gorim obrazi i oci mi gore vruca sam u licu uzas i rumena🤣🤣mislim da si idem odspavat ne mogu vise...javim vam se ...
Ko jos uskoro piski test?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cestitam Mare, neka samo tamni 🎊🎉🎊
Da se malo ovdje izjadam, najbolji nam drugari sad javili da ce dobiti curicu (iako su zeljeli sina), a drugarica je malos tresirana jer je prebrzo ostala trudna kaze…. Toliko mi je drago zbog njih jer su super, a istovremeno bi poderala sebi kozu sad na poslu zbog tog prebrzo i samo curica….
Zao mi je da se tako osjećaš, ali znam kako ti je. I meni bliska prijateljica ostala trudna valjda samo od pogleda, i neki dan saznala da je dječak i sad je sva u banani jer je htjela curicu. Stvarno sam jako sretna zbog nje, ali taj stav me maaaalkice nervira. 😅
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Joj da, to sam vam zaboravila ispricati na svadbi za vikend. Naravno, sjedim pored frendice u 6.mj trudnoce sa lijepim stomacicem (ostale.smo obje trudne u 2tjedna razmaka, pa smo bas povezale se dodatno i s tim, sto mo cini dodatno teze ju gledat😂)..ii ugl dolazi curka iz srednje skole nase, i cestita njoj i mene mazi po stomaku i govori i tebi isto trebam cestitat jelda😂😂😂
Ja se onak najela prsuta i francuske, pred mengu se napuhala..a inace sam mrsavica pa se stomacic zna nekad nadut. Ja njoj govorim ma ne ne, bas sam nedavno izgubila 2 bebe imala sam spontani al hvala na interesu.
Cura se sjebala dosl, samo se okrenula i otisla🙈 i sta ces ti sad eto na to..
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Martina, nije. Ali razmsljam da odem sama i platim. Sta se vadi od hormona, sta bi trebala traziti?
Garawa, hvala ti, trenutno pijem Novalac. Onda njega prestat jer bi to bilo previse folne?
Jesi i ti tek krenila s pokusavanjem? Mozda da ne placas privatno .. ako ti ona tako kaze vjerojatno ne bi trebalo bit nekih problema.naravno, kako god ti odlucis i ako zelis biti mirna, ali mislim da bi vec ona rekla da nesto nije u redu.
Vjerujem da ce brzo taj plusic 🥰
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Joj da, to sam vam zaboravila ispricati na svadbi za vikend. Naravno, sjedim pored frendice u 6.mj trudnoce sa lijepim stomacicem (ostale.smo obje trudne u 2tjedna razmaka, pa smo bas povezale se dodatno i s tim, sto mo cini dodatno teze ju gledat😂)..ii ugl dolazi curka iz srednje skole nase, i cestita njoj i mene mazi po stomaku i govori i tebi isto trebam cestitat jelda😂😂😂
Ja se onak najela prsuta i francuske, pred mengu se napuhala..a inace sam mrsavica pa se stomacic zna nekad nadut. Ja njoj govorim ma ne ne, bas sam nedavno izgubila 2 bebe imala sam spontani al hvala na interesu.
Cura se sjebala dosl, samo se okrenula i otisla🙈 i sta ces ti sad eto na to..
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Unrla od smjeha
Ugk nagovorila si me i napravila test i pokazalo u 5 min liniju tamniju znaci sutra bude lijepaaaaa...il prekosutra ..mozda bolje da sutra odem vadit krv....il je jos rano
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Smjesno mi je jer si se napuhnula ...tako sam i ja znala cestitali mi vise puta i makivali mi se s blagajne🤣🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
A dobro, meni nije bilo smijesno toliko. Vise sam plakala, but okay🙈
Ako test tamni, bude i beta pozitivna naravno. Nije rano
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
A dobro, meni nije bilo smijesno toliko. Vise sam plakala, but okay🙈
Ako test tamni, bude i beta pozitivna naravno. Nije rano
Ok krivo je ispalo vjerujem da ti je bilo jako tesko
Krivo se izrazila ..
Smjesno mi je kaj se se najela a mrsava si pa ti je ispao trbuh...
Kazem prije malog i ja sam bila mrsava pa su mi se vise puta makivali s blagajne ... ugl nisam napisala i ja sam izgubila bebu...ne pricam o tom ali eto...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Martina, nije. Ali razmsljam da odem sama i platim. Sta se vadi od hormona, sta bi trebala traziti?
Garawa, hvala ti, trenutno pijem Novalac. Onda njega prestat jer bi to bilo previse folne?
Jesi i ti tek krenila s pokusavanjem? Mozda da ne placas privatno .. ako ti ona tako kaze vjerojatno ne bi trebalo bit nekih problema.naravno, kako god ti odlucis i ako zelis biti mirna, ali mislim da bi vec ona rekla da nesto nije u redu.
Vjerujem da ce brzo taj plusic 🥰
Yes, mi smo krenuli kad sam se skinula s pilula u 6. mj ove godine. Znam da je prerano za ista lose pomisljati, ali ja sam po prirodi kontrol frik pa odmah uzimam sve opcije u obzir. Jedno vrijeme na faksu sam se stitila i pilulama i kondomima koliko sam se bojala trudnoce 🙈 i mislila sam ma cim prestanem s pilulama ostat cu trudna. How yes no 🤣 i ja se nadam, hvala ti 🥰 mi se pratimo u ciklusu ako se ne varam, jel kod tebe sve okej za sada?
Martina jao, grozna situacija... ako nista drugo, ima da ta cura do kraja zivota triput promisli prije nego nekoga nesto pita ili pretpostavi 😅 dobra lekcija
Sortiraj odgovore
Najstariji