Bebolina, ja sam si bila uzimala neki iz dma digitalni. Al on je bio uzas haha kad.bi na zivinom imala tipa 38, i bolesna sam bila. On bi mi pokazivao 36npr😂 al bas cu baciti oko na taj
Mare, ni ja ne vidim nista na testicu. Ali bitno je da ti vidis, drzim fige da lijepo tamni🤞
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Evo zumirani jbt kad imam ovaj mobitel iz 2000 god🤣🤣
https://ibb.co/D8KLN4c
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mare super su simptomi, samo neka se nastave na testu i nitko sretniji od nas 🥳
BikMik, nemam komentara. Uzasno. Primijetila sam da vecina nas koje zele trudnocu oko sebe imaju ili neosjetljive kretene (npr. ti tvoji s takvim izjavama, obiteljska zabadala i slicni) ILI ih okruzuje brdo slucajnih trudnica kojima se desilo neplanirano. Ja ne znam za doslovno nijednu trudnocu oko mene koja je bila planirana. Svi su se iznenadili...

Evo zumirani jbt kad imam ovaj mobitel iz 2000 god🤣🤣
https://ibb.co/D8KLN4c
Popiški ti još jedan sutra. Ja ne znam jel vidim nešto ili imam line eyes, a i onda ovo što se mrvi ili guli nekako smeta… nemam pojma. Pišni još koji. 😅

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
BikMik, zao mi je. I ja sam cula svakakih komentara. Od "jel ti imas samo u planu putovati ili bi i djecu isto" , ili frendica koja je dkbila drugu curicu. A htjela je deckica😬
Mare, pisni jos jedan testic..malo je tesko vidjeti ovako. Beta u pocetku rapidno raste. Tako da ce biti samo tamnija🙈🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja si uzimam sve sa gravida.hr. I trakice i toplomjer sam si uzela od iste marke i uz to ide aplikacija Femometer i nekako mi se čini da je ok. Lijepo mi očita trakice, radi chart za bazalnu i svašta još nešto mogu.
Toplomjer je bio oko 100 kuna ja mislim, a imaju čak i neki s bluetoothom koji se spoji na mobitel pa ti sam automatski upisuje u aplikaciju vrijednost temperature. Za tim nisam vidjela potrebe pa ne bi znala reći kakav je. 😅

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Pisnut cu ga u subotu😁😁😁😁
Vidjet cu sutra bazalnu
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure ja gorim obrazi i oci mi gore vruca sam u licu uzas i rumena🤣🤣mislim da si idem odspavat ne mogu vise...javim vam se ...
Ko jos uskoro piski test?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cestitam Mare, neka samo tamni 🎊🎉🎊
Da se malo ovdje izjadam, najbolji nam drugari sad javili da ce dobiti curicu (iako su zeljeli sina), a drugarica je malos tresirana jer je prebrzo ostala trudna kaze…. Toliko mi je drago zbog njih jer su super, a istovremeno bi poderala sebi kozu sad na poslu zbog tog prebrzo i samo curica….
Zao mi je da se tako osjećaš, ali znam kako ti je. I meni bliska prijateljica ostala trudna valjda samo od pogleda, i neki dan saznala da je dječak i sad je sva u banani jer je htjela curicu. Stvarno sam jako sretna zbog nje, ali taj stav me maaaalkice nervira. 😅

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Joj da, to sam vam zaboravila ispricati na svadbi za vikend. Naravno, sjedim pored frendice u 6.mj trudnoce sa lijepim stomacicem (ostale.smo obje trudne u 2tjedna razmaka, pa smo bas povezale se dodatno i s tim, sto mo cini dodatno teze ju gledat😂)..ii ugl dolazi curka iz srednje skole nase, i cestita njoj i mene mazi po stomaku i govori i tebi isto trebam cestitat jelda😂😂😂
Ja se onak najela prsuta i francuske, pred mengu se napuhala..a inace sam mrsavica pa se stomacic zna nekad nadut. Ja njoj govorim ma ne ne, bas sam nedavno izgubila 2 bebe imala sam spontani al hvala na interesu.
Cura se sjebala dosl, samo se okrenula i otisla🙈 i sta ces ti sad eto na to..
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji