Martina, nije. Ali razmsljam da odem sama i platim. Sta se vadi od hormona, sta bi trebala traziti?
Garawa, hvala ti, trenutno pijem Novalac. Onda njega prestat jer bi to bilo previse folne?
Jesi i ti tek krenila s pokusavanjem? Mozda da ne placas privatno .. ako ti ona tako kaze vjerojatno ne bi trebalo bit nekih problema.naravno, kako god ti odlucis i ako zelis biti mirna, ali mislim da bi vec ona rekla da nesto nije u redu.
Vjerujem da ce brzo taj plusic 🥰
Yes, mi smo krenuli kad sam se skinula s pilula u 6. mj ove godine. Znam da je prerano za ista lose pomisljati, ali ja sam po prirodi kontrol frik pa odmah uzimam sve opcije u obzir. Jedno vrijeme na faksu sam se stitila i pilulama i kondomima koliko sam se bojala trudnoce 🙈 i mislila sam ma cim prestanem s pilulama ostat cu trudna. How yes no 🤣 i ja se nadam, hvala ti 🥰 mi se pratimo u ciklusu ako se ne varam, jel kod tebe sve okej za sada?
Jako bi voljela da sve zatrudnimo ..i vi sad u svom ciklusu i da se svi preselimo u ljetne bebe🤩😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pistacija, ja te razumijem. Znm da ima cura koja puno duze rade na trudnoci, al svaki mjesec tesko pada kad vidis da menga dodje🙈
Ja sam tek 2dc, malo kaskam za vama steta😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pistacija, ja te razumijem. Znm da ima cura koja puno duze rade na trudnoci, al svaki mjesec tesko pada kad vidis da menga dodje🙈
Ja sam tek 2dc, malo kaskam za vama steta😂
Ma joj tak brzo mjesec prode
Zaboravljate da mi neke imamo 33 god tj sad cu 34 i da sam bebu dobila tek prije 10 mj a u braku sam 6 godina a u vezi 14.... tako da dobro znam kako je to svaki mj dobiti mengu ili nazalost izgubit bebu...
Ono sto vam mogu rec je to da nisam odustala i vjerovala sam
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Martina i moja najbolja frendica i ja smo ostale trudne u razmaku od 2tjedna. S njom sam svaki dan. I nekad mi bude bas teško jer znam da sam i ja sad trebala biti s trbuščićem i zajedno smo trebale kupovati stvari za bebu i veseliti se. Ali eto, bilo je predobro da bi bilo istinito.. od prve sam to pomislila i na kraju je stvarno bilo loše (po mene). No valjda je to s velikim razlogom. I kad dobijemo to nase cudo znat ćemo zašto se to sve prije izdešavalo 🤞🏽
P.S moj termin je trebao biti dan nakon mog rođendana. Tako da rodnedan će mi biti koma ove god 🫣
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Nama je sad godina dana od pokušavanja. Tako brzo proleti..
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Martinai moja najbolja frendica i ja smo ostale trudne u razmaku od 2tjedna. S njom sam svaki dan. I nekad mi bude bas teško jer znam da sam i ja sad trebala biti s trbuščićem i zajedno smo trebale kupovati stvari za bebu i veseliti se. Ali eto, bilo je predobro da bi bilo istinito.. od prve sam to pomislila i na kraju je stvarno bilo loše (po mene). No valjda je to s velikim razlogom. I kad dobijemo to nase cudo znat ćemo zašto se to sve prije izdešavalo 🤞🏽
P.S moj termin je trebao biti dan nakon mog rođendana. Tako da rodnedan će mi biti koma ove god 🫣
Joj, mogu misliti kak se osjecas😔 bas mi je zao, ali upravu si..kad dobijemo svoje klupko srece reci cemo da vridilo je kako kaze Oliver😊
Hocete ici na neke pretrage ako se ne ostvari trudnoca u skorije vrijeme onda, ak je godina vec blizu?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Martinai moja najbolja frendica i ja smo ostale trudne u razmaku od 2tjedna. S njom sam svaki dan. I nekad mi bude bas teško jer znam da sam i ja sad trebala biti s trbuščićem i zajedno smo trebale kupovati stvari za bebu i veseliti se. Ali eto, bilo je predobro da bi bilo istinito.. od prve sam to pomislila i na kraju je stvarno bilo loše (po mene). No valjda je to s velikim razlogom. I kad dobijemo to nase cudo znat ćemo zašto se to sve prije izdešavalo 🤞🏽
Ja sam sigurna da ce sve doc u bas onom trenutku kad treba... 💙
Mi smo eto kao sti sam rekla pokusavali 4 god ... s stankama ni jedan ni drugi problema nismo imali tako smo mislili i taman kad smo trebali krenut na pretrage ostala sam trudna par mj prije toga dala sam otkaz ...i to je najbolje sto sam ikad napravila jer sam cijelu koronu bila u toj firmi imunitet koma dobila koronu tesko se oporavila tj krvna slika bila koma i sve kad je stres cijeli nestao ja dobila moju bebicu
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Meni je termin trebao biti točno na godišnjicu braka. Tako da nam isto neće biti baš neko slavlje. 🥺
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Cestitam Mare, neka samo tamni 🎊🎉🎊
Da se malo ovdje izjadam, najbolji nam drugari sad javili da ce dobiti curicu (iako su zeljeli sina), a drugarica je malos tresirana jer je prebrzo ostala trudna kaze…. Toliko mi je drago zbog njih jer su super, a istovremeno bi poderala sebi kozu sad na poslu zbog tog prebrzo i samo curica….
Zao mi je da se tako osjećaš, ali znam kako ti je. I meni bliska prijateljica ostala trudna valjda samo od pogleda, i neki dan saznala da je dječak i sad je sva u banani jer je htjela curicu. Stvarno sam jako sretna zbog nje, ali taj stav me maaaalkice nervira. 😅
Ah, onda nam je skoro identicna situacija, valja sad mjesecima slusat te strasne probleme 😅.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Martina jao, grozna situacija… ako nista drugo, ima da ta cura do kraja zivota triput promisli prije nego nekoga nesto pita ili pretpostavi 😅 dobra lekcija
Saglasna sam, bit ce bar jedna osoba na Svijetu manje sa glupim pitanjima 🤟
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji