Nama je isto sad godina dana pokusavanja, ja sam sve osnovne pretrage napravila i dobro je sve... ako ovaj mjesec ne uspijemo, muz ide na spermiogram pa cemo vidit... danas sam 5dpo, jako dobro smo pokrili ovaj mjesec, iskreno se nadam da ce bit dobitan 🙏, iako jos nema simptoma nikakvih...
Takoder, bliska frendica je trudna trenutno, iz prvog puta, sretna sam zbog nje, pomazem joj oko svega, ali nikad ona nece moc razumit suze nakon svakog negativnog testa
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Moja trakica malo prije konačno pokazala blagi pomak 0.34, peak bi mogao noćas ali nadam se da će biti ujutro da ga uhvatim konačno. Radit ću ga ako treba i s prvom jutarnjom oko 6 pa možda ga uhvatim.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Mare a gdje je slikica novog testa? Možda ćemo sada i mi vidjeti.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
https://ibb.co/GxsMB0X
Ovo su moje trakice od sinoć i danas.
Evo ne znam šta da mislim jel peak bio ili nije. Bazalna mi je jutros bila niska tako da do jutros se ovulacija nije bila dogodila, vidjet ću ujutro kakvo će biti stanje s temp.
Prva trakica od danas (ova gdje je označen peak) je testirana ranije nego što piše na aplikaciji (u 8:30, a ne u 10:35, tad sam ju poslikala)
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Evo ne znam šta da mislim jel peak bio ili nije. Bazalna mi je jutros bila niska tako da do jutros se ovulacija nije bila dogodila, vidjet ću ujutro kakvo će biti stanje s temp.
Prva trakica od danas (ova gdje je označen peak) je testirana ranije nego što piše na aplikaciji (u 8:30, a ne u 10:35, tad sam ju poslikala)
Ovo je pozitivno, zadnje dvije.. sutra bi mogao biti peak.. opet ovisi kako vam se trakice inače ponašaju.. ovo što je aplikacija označila kao peak po meni nije točno.. svjetlost je možda odigrala svoju ulogu .jer ove dolje izgledaju bolje od te označene kao peak..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Bebolina, drzim ti fige😊🩷🩷
Mariposa, meni to izgleda kao da je bio peak..pa jednako su tamne linije?🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Bebolina, drzim ti fige😊🩷🩷
Mariposa,meni to izgleda kao da je bio peak..pa jednako su tamne linije?🙈
Zadnje dvije
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Peak je kada je testna jača od kontrolne..a kada su jednake onda je pozitivna..
Bitno je uhvatiti pozitivnu.. peak se često zna u promašiti..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Peak je kada je testna jača od kontrolne..a kada su jednake onda je pozitivna..
Bitno je uhvatiti pozitivnu.. peak se često zna u promašiti..
Ovo nisam znalaa 😂 ja sam mislila da se peak racuna kad su jednako tamne ili tamnija od kontrolne, bar mi je tako pisalo u uputama..ocito sam ja pogresno razumijela
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Obavezno pokrite danas ...nemoj cekati pik nadam se da ste pokrivali i dane prije toga...😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji