Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela91
    21. Rujan 2023. 12:33

Martina1931

Lela91

Martina1931

Lela91

Ma ja ne znam, idu mi malo na živce. Čak sam išla i svoju dr opće prakse pitati ako mi može ona dati uputnicu za nešto od toga što je privatni gin napisao da bi trebala izvaditi, ali ne da ni ona jer ne zna što bi napisala kao dijagnozu. 😅
    Totalne budalaštine da moraš proć ne znam koliko spontanih da bi se oni pokrenuli i poslali jednu vražju uputnicu.
    Na kraju ću morat otić i platit. Ili makar promijenit ginekologicu jer mi ova stvarno već diže tlak. 🙄

Ma mijenjaj ginekologa.. gin sa merkura koji mi je radio kiretazu je rekao da se moja biokem ne racuna kao spontani uopce, a ovaj u 6.mj je tek prvi i to je "normalno" i da to svaka zena ima i da nema potrebe za nikakvim pretragama.
    A moja soc gin (da, dobro ste procitli iz doma zdravlja😅😅) me poslala na sve zivo i nezivo, i jos mi je dala na moj zahrjev za kariograme sto se inace ne daje tako lako.. zena je cak plakala sa mnom kad mi je na kontroli vidjela da srca bebama vise ne kucaju (ne znamo se privatno).

Malo sam ograničena s izborom jer nema mjesta više skoro nigdje. 🥴

A kako lijepo u toj ružnoj situaciji. 🥰
    Meni je ovaj zadnji spontani bio totalni šok jer sam taj dan popodne bila na pregledu, srce je kucalo, plod je narasao od prethodnog pregleda, sve ok. I navečer me počelo grčiti i nekad u noći mi je samo sve ispalo na uložak kad sam se digla na wc. Tu sliku neću nikad moć izbrisat iz glave. 🥺
    S prvim sam morala na kiretažu i uspavali su me tako da nisam ništa vidjela jer nisam ni krvarila prije.

Ja nisam ni krvarila nit me bolilo…ja sam bila s blizancima trudna. Na zadnjem pregledu narasla koliko je i trebalo. Sve bilo ok
    Na iducoj kontroli ne kuca srce vise. Kiretaza, upavali me. I bolje nego da sam gledala to, pa umrla bi od tuge

Da, to je baš trauma. Kažem ti, ta slika mi je pred očima svaki dan barem jednom još uvijek. A kako je malena mjesec dana pričala da imam bebu u trbuhu, tako se i sad svako toliko sjeti pa pita di je beba. Svaki put me štrecne. 
    Jedino dobra stvar u tom zadnjem spontanom je da sam se skroz sama očistila. Nisam trebala ni kiretažu ni tablete. Došla na kontrolu za tjedan dana i već je sve bilo čisto. 

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Martina1931
    21. Rujan 2023. 12:34

Lela91

Martina1931

Lela91

Martina1931

Lela91

Ma ja ne znam, idu mi malo na živce. Čak sam išla i svoju dr opće prakse pitati ako mi može ona dati uputnicu za nešto od toga što je privatni gin napisao da bi trebala izvaditi, ali ne da ni ona jer ne zna što bi napisala kao dijagnozu. 😅
    Totalne budalaštine da moraš proć ne znam koliko spontanih da bi se oni pokrenuli i poslali jednu vražju uputnicu.
    Na kraju ću morat otić i platit. Ili makar promijenit ginekologicu jer mi ova stvarno već diže tlak. 🙄

Ma mijenjaj ginekologa.. gin sa merkura koji mi je radio kiretazu je rekao da se moja biokem ne racuna kao spontani uopce, a ovaj u 6.mj je tek prvi i to je "normalno" i da to svaka zena ima i da nema potrebe za nikakvim pretragama.
    A moja soc gin (da, dobro ste procitli iz doma zdravlja😅😅) me poslala na sve zivo i nezivo, i jos mi je dala na moj zahrjev za kariograme sto se inace ne daje tako lako.. zena je cak plakala sa mnom kad mi je na kontroli vidjela da srca bebama vise ne kucaju (ne znamo se privatno).

Malo sam ograničena s izborom jer nema mjesta više skoro nigdje. 🥴

A kako lijepo u toj ružnoj situaciji. 🥰
    Meni je ovaj zadnji spontani bio totalni šok jer sam taj dan popodne bila na pregledu, srce je kucalo, plod je narasao od prethodnog pregleda, sve ok. I navečer me počelo grčiti i nekad u noći mi je samo sve ispalo na uložak kad sam se digla na wc. Tu sliku neću nikad moć izbrisat iz glave. 🥺
    S prvim sam morala na kiretažu i uspavali su me tako da nisam ništa vidjela jer nisam ni krvarila prije.

Ja nisam ni krvarila nit me bolilo…ja sam bila s blizancima trudna. Na zadnjem pregledu narasla koliko je i trebalo. Sve bilo ok
    Na iducoj kontroli ne kuca srce vise. Kiretaza, upavali me. I bolje nego da sam gledala to, pa umrla bi od tuge

Da, to je baš trauma. Kažem ti, ta slika mi je pred očima svaki dan barem jednom još uvijek. A kako je malena mjesec dana pričala da imam bebu u trbuhu, tako se i sad svako toliko sjeti pa pita di je beba. Svaki put me štrecne.
    Jedino dobra stvar u tom zadnjem spontanom je da sam se skroz sama očistila. Nisam trebala ni kiretažu ni tablete. Došla na kontrolu za tjedan dana i već je sve bilo čisto.

Bar nesto u tom svemu. Jel vec neko vrijeme pokusavate ili ste tek krenuli opet?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lela91
    21. Rujan 2023. 12:39

Ja bi bila krenula odmah opet, ali muž je bio baš loše pa smo ipak pričekali malo. Krenuli smo u 6. mjesecu. Za malenu nam je trebalo 9 mjeseci. Sad ćemo vidjet kakva će biti situacija. 😅

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Martina1931
    21. Rujan 2023. 12:45

Lela91

Ja bi bila krenula odmah opet, ali muž je bio baš loše pa smo ipak pričekali malo. Krenuli smo u 6. mjesecu. Za malenu nam je trebalo 9 mjeseci. Sad ćemo vidjet kakva će biti situacija. 😅

Kuzim, moj je isto bio koma...al mi smo vec krenuli, ovo je drugi ciklus pokusavanja i neuspjesno je za sad. Nadam se da nece trebati dugo ni vama ni meni , niti ikome naravno🩷🤞

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lela91
    21. Rujan 2023. 12:49

I ja nam svima držim fige da što prije uspijemo. 🤞🏻
    Imaš ti nekakav strah nakon dva gubitka? Ja koliko god jako želim, toliko sam u strahu. Zato i razmišljam obaviti privatno ta testiranja pa sam barem s te strane mirnija. 

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Martina1931
    21. Rujan 2023. 12:55

Lela91

Imaš ti nekakav strah nakon dva gubitka? Ja koliko god jako želim, toliko sam u strahu. Zato i razmišljam obaviti privatno ta testiranja pa sam barem s te strane mirnija.

Trenutno imam puno veci strah od toga da necu moc opet ostat trudna jer su mi otkrili endometriozu u pocecima😬

Uradila sam sve pretrage koje sam mogla uraditi, znaci sve sto je u mojoj moci je uradjeno. A pustila sam sve Bogu u ruke, i znam da ce biti dobro sve na kraju, u dubini duse. Ja sam svakako imala osjecaj od.pocetka trudnoce da nece biti dobro, ne znam.. sad vec znam da ako bude iduceg puta, da ce biti kako treba. Mora😊

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    21. Rujan 2023. 13:02

Bok cure kako ste evo prijavljujem krem iscjedak i pritisak dole i poneko pikanje 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lela91
    21. Rujan 2023. 13:21

Martina1931

Lela91

Trenutno imam puno veci strah od toga da necu moc opet ostat trudna jer su mi otkrili endometriozu u pocecima😬

Uradila sam sve pretrage koje sam mogla uraditi, znaci sve sto je u mojoj moci je uradjeno. A pustila sam sve Bogu u ruke, i znam da ce biti dobro sve na kraju, u dubini duse. Ja sam svakako imala osjecaj od.pocetka trudnoce da nece biti dobro, ne znam.. sad vec znam da ako bude iduceg puta, da ce biti kako treba. Mora😊

Ajmeeee! I ja sam isto imala neki jako čudan osjećaj. Čak sam i gin na prvom pregledu rekla da mi je nekako sve jako čudno i da nemam neki dobar osjećaj. 🥴

Mare ja prijavljujem LH trakicu na 10% i vodeni iscjedak. 
    Ali ovi tvoji simptomi baš nekako dobro izgledaju. 🤞🏻🤞🏻

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Lunolina
    21. Rujan 2023. 13:25

Mare3112

Bok cure kako ste evo prijavljujem krem iscjedak i pritisak dole i poneko pikanje

Hoces ici vaditi betu mozda? 🤭

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Mareeeee3112
    21. Rujan 2023. 13:29

Lela91

Martina1931

Lela91

Ajmeeee! I ja sam isto imala neki jako čudan osjećaj. Čak sam i gin na prvom pregledu rekla da mi je nekako sve jako čudno i da nemam neki dobar osjećaj. 🥴

Mare ja prijavljujem LH trakicu na 10% i vodeni iscjedak.
    Ali ovi tvoji simptomi baš nekako dobro izgledaju. 🤞🏻🤞🏻

Samo pokrivaj mi smo pokrivali 4 dana ..tj dan ovulacije tj dan pika i 3 prije tog 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.