Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela91
    21. Rujan 2023. 11:57

Ma ja ne znam, idu mi malo na živce. Čak sam išla i svoju dr opće prakse pitati ako mi može ona dati uputnicu za nešto od toga što je privatni gin napisao da bi trebala izvaditi, ali ne da ni ona jer ne zna što bi napisala kao dijagnozu. 😅
    Totalne budalaštine da moraš proć ne znam koliko spontanih da bi se oni pokrenuli i poslali jednu vražju uputnicu. 
    Na kraju ću morat otić i platit. Ili makar promijenit ginekologicu jer mi ova stvarno već diže tlak. 🙄

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• eni233
    21. Rujan 2023. 12:05

pistacija13

Martina, nije. Ali razmsljam da odem sama i platim. Sta se vadi od hormona, sta bi trebala traziti?
    Garawa, hvala ti, trenutno pijem Novalac. Onda njega prestat jer bi to bilo previse folne?

Jako skupo ti je ja sam zvala , preko 200 eura te dođe , ali opet to je za mene skupo  ne znaci da je za nekog drugog , s obzirom da možeš s uputnicom rješiti sve u jedan dan i nis ne plaćaš , ja sam dobila uputnicu i u pon sad : estradiol, FSH, LH, prolaktin, AMH, ft4, TSH i plus idem na briseve u utorak . 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• eni233
    21. Rujan 2023. 12:07

Lela91

Ma ja ne znam, idu mi malo na živce. Čak sam išla i svoju dr opće prakse pitati ako mi može ona dati uputnicu za nešto od toga što je privatni gin napisao da bi trebala izvaditi, ali ne da ni ona jer ne zna što bi napisala kao dijagnozu. 😅
    Totalne budalaštine da moraš proć ne znam koliko spontanih da bi se oni pokrenuli i poslali jednu vražju uputnicu.
    Na kraju ću morat otić i platit. Ili makar promijenit ginekologicu jer mi ova stvarno već diže tlak. 🙄

Znam kako ti je , ja sam išla privatno na jedan pregled i onda joj je ta privatna gink dala zahtjev za vađenje spolnih hormona jer mi nije htjela i za briseve . Tako sam ja došla do uputnica , ukratko moja gink je isto debil

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Lela91
    21. Rujan 2023. 12:17

Saeni233

Lela91

Znam kako ti je , ja sam išla privatno na jedan pregled i onda joj je ta privatna gink dala zahtjev za vađenje spolnih hormona jer mi nije htjela i za briseve . Tako sam ja došla do uputnica , ukratko moja gink je isto debil

Ma joj, ja ne znam ni zašto imam ovu preko hzzo-a. Sve obavljam privatno jer me ova zeznula vec par puta i ne da mi se uopće gledat ju. A poslala sam joj i ja nalaz privatnika i što je on tražio, ali ne zanima nju to. Ona je pametnija. 😅
    Samo ću ti reć da sam uputnicu za ić rodit čekala i ne dočekala. Išla sam na indukciju u 39. tjednu i javila tjedan dana prije da mi treba uputnica, dođem u bolnicu kažu oni: ali Vi nemate uputnice. 😅

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Martina1931
    21. Rujan 2023. 12:18

Lela91

Ma mijenjaj ginekologa.. gin sa merkura koji mi je radio kiretazu je rekao da se moja biokem ne racuna kao spontani uopce, a ovaj u 6.mj je tek prvi i to je "normalno" i da to svaka zena ima i da nema potrebe za nikakvim pretragama.
    A moja soc gin (da, dobro ste procitli iz doma zdravlja😅😅) me poslala na sve zivo  i nezivo, i jos mi je dala na moj zahrjev za kariograme sto se inace ne daje tako lako.. zena je cak plakala sa mnom kad mi je na kontroli vidjela da srca bebama vise ne kucaju (ne znamo se privatno).

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lunolina
    21. Rujan 2023. 12:22

Bebolina da, krivu godinu sam napisala, pokusavamo od 11/2022😄
    Ja i dalje ne mogu vjerovati da moras tako dugo cekati za pikalice🙄 nadam se da ce ti doci doktor koji ce ti biti super i odmah da ce ti pogoditi terapiju.
    .
    Lejla ne znam od kuda si, ako si iz Zagreba znam ti ja 2 ginekologice koje ti daju uputnice. Ja idem kod ginekologice privatno i onda drzavnu samo nazovem i kazem da mi je privatna ginekologica rekla da moram izvaditi to i to. Sve mi je dala, njorgala je, ali je dala🙈
    .
    Eni ja sam vadila ove stavke - E2, FSH. LH, androstendion, DHEAS, T ukupni, T slobodni, AMH, GUK, TSH, prolaktin, vitamin D

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Perpetua
    21. Rujan 2023. 12:22

Lela91

Ma da, ja bih isto ili mijenjala ili platila ako mogu. Ili oboje, platila sad ako mi se žuri pa svejedno mijenjala, jer baš to, užas da bi se trebale prolaziti potencijalno nepotrebne traume jer je to njima eto, ok i očekivano. Fuj.

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Lela91
    21. Rujan 2023. 12:23

Martina1931

Lela91

Ma mijenjaj ginekologa.. gin sa merkura koji mi je radio kiretazu je rekao da se moja biokem ne racuna kao spontani uopce, a ovaj u 6.mj je tek prvi i to je "normalno" i da to svaka zena ima i da nema potrebe za nikakvim pretragama.
    A moja soc gin (da, dobro ste procitli iz doma zdravlja😅😅) me poslala na sve zivo i nezivo, i jos mi je dala na moj zahrjev za kariograme sto se inace ne daje tako lako.. zena je cak plakala sa mnom kad mi je na kontroli vidjela da srca bebama vise ne kucaju (ne znamo se privatno).

Malo sam ograničena s izborom jer nema mjesta više skoro nigdje. 🥴

A kako lijepo u toj ružnoj situaciji. 🥰
    Meni je ovaj zadnji spontani bio totalni šok jer sam taj dan popodne bila na pregledu, srce je kucalo, plod je narasao od prethodnog pregleda, sve ok. I navečer me počelo grčiti i nekad u noći mi je samo sve ispalo na uložak kad sam se digla na wc. Tu sliku neću nikad moć izbrisat iz glave. 🥺
    S prvim sam morala na kiretažu i uspavali su me tako da nisam ništa vidjela jer nisam ni krvarila prije. 

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Perpetua
    21. Rujan 2023. 12:24

Ivy, žao mi je za 1dc, ali da, barem znaš da se sad ne moraš više brinuti oko neobične menge. Kreće novi mjesec 🫂

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Martina1931
    21. Rujan 2023. 12:27

Lela91

Martina1931

Lela91

A moja soc gin (da, dobro ste procitli iz doma zdravlja😅😅) me poslala na sve zivo i nezivo, i jos mi je dala na moj zahrjev za kariograme sto se inace ne daje tako lako.. zena je cak plakala sa mnom kad mi je na kontroli vidjela da srca bebama vise ne kucaju (ne znamo se privatno).

Malo sam ograničena s izborom jer nema mjesta više skoro nigdje. 🥴

A kako lijepo u toj ružnoj situaciji. 🥰
    Meni je ovaj zadnji spontani bio totalni šok jer sam taj dan popodne bila na pregledu, srce je kucalo, plod je narasao od prethodnog pregleda, sve ok. I navečer me počelo grčiti i nekad u noći mi je samo sve ispalo na uložak kad sam se digla na wc. Tu sliku neću nikad moć izbrisat iz glave. 🥺
    S prvim sam morala na kiretažu i uspavali su me tako da nisam ništa vidjela jer nisam ni krvarila prije.

Ja nisam ni krvarila nit me bolilo...ja sam bila s blizancima trudna. Na zadnjem pregledu narasla koliko je i trebalo. Sve bilo ok
    Na iducoj kontroli ne kuca srce vise. Kiretaza, upavali me. I bolje nego da sam gledala to, pa umrla bi od tuge

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.