Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    21. Rujan 2023. 10:21

pistacija13

Cure ja se javljam nakon ginekoloskog. 6 dc i kaze dr da je ciklus jako dobro krenuo. Nije bila sigurna, misli da su jajnici mozda maaaalo policisticni, ali nije nikakva prepreka za zacece. Kaze da pratim trakice i da ne bi trebalo biti problema

Super. Jel ti rekla da uradis mozda hormonsku sliku da vidis stanje?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    21. Rujan 2023. 10:32

pistacija13

Cure ja se javljam nakon ginekoloskog. 6 dc i kaze dr da je ciklus jako dobro krenuo. Nije bila sigurna, misli da su jajnici mozda maaaalo policisticni, ali nije nikakva prepreka za zacece. Kaze da pratim trakice i da ne bi trebalo biti problema

Super onda, sretno da što prije ugledaš svoj plusić.
    .
    Meni danas 15.dc trakica na 0.08, još nema nekog pomaka sinoć je bila 0.05. Probat ću još jednu oko 19 sati.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Garawa¤
    21. Rujan 2023. 10:34

pistacija13

Inofolic ti je dobar za takve slučajeve, granične..

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Mareeeee3112
    21. Rujan 2023. 10:50

Lela91

Mare3112

https://ibb.co/DGgjKFQ
    Imam stari mob i ne mogu je uhvatit moj je na popravku..🙄🙄🙄🙄obiljezila sam je to je slikano odmah nakon 5 min …ali kak se sad osusila sad je vise nemoras ni trazit dobro se vidi al mi je muz doma i nemrem vam poslikat pa budem kad dodem s posla…
    Test je one step plavi i debljina crte je ko roza
    Bradavice osjetim na dodir i tu i tamo jajnike jucer lijevi pikanje navecer
    Jedino sto me brine da mi je ako je pozitivan vec 9 dpo sto mi u zadnjoj trudnoci je biod tek11/12dpo ugl dal je moguce da je bila prije ovulacija a pik sam imala 15. 9 i to onaj ljubicasti tad sam jako osjetila ono pucanje probolo me …jucer navecer velika vucna bol prema zelucu ono napuhana uzas…
    Sad se ne testiram do 11 il 12 dpo jer se bojim aaaaa uzas ….

Čestitke i neka lijepo potamni za dva dana! 🤞🏻🥰

Neznam bzv sam se testirala pika me polako u lijevom jajniku a vec sam rekla svoje simptome jod od 4 dpo na svojim cickama jer to sam imala samo u trudnoci...i vlazne su mi gacice iskreno nakon zutog iscjetka sam misla da jista  al opet cice i to i gle ja vidim crtu vidjet cemo kako ce bit ... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

pistacija13
    21. Rujan 2023. 10:56

Martina, nije. Ali razmsljam da odem sama i platim. Sta se vadi od hormona, sta bi trebala traziti?
    Garawa, hvala ti, trenutno pijem Novalac. Onda njega prestat jer bi to bilo previse folne?

Martina1931
    21. Rujan 2023. 10:59

pistacija13

Martina, nije. Ali razmsljam da odem sama i platim. Sta se vadi od hormona, sta bi trebala traziti?
    Garawa, hvala ti, trenutno pijem Novalac. Onda njega prestat jer bi to bilo previse folne?

Ma preskupo je to privatno, msm nepotrebno ako mos preko uputnice... androgeni, tsh, fsh,lh, amh, estrogen ..i sta jos dr preporuci
    Ja pijem nest slicno tome po sastavu, jer imam blagu inverziju fsh i lh i kombiniram s folacinom koja je udarna doza folne. Rekli su mi da mogu bez problema to kombinirati 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• mariposa1510
    21. Rujan 2023. 11:45

Jutros u 9 mi je trakica bila na 0,75. Sad u 11:30 je na 0,20. Aplikacija mi je automatski 0,75 proglasila za peak. 

Još ću par puta danas testirat da vidim jel prošao peak po noći nekad ili je opet neko odstupanje.

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

Lela91
    21. Rujan 2023. 11:45

Mare3112

Lela91

Mare3112

https://ibb.co/DGgjKFQ
    Imam stari mob i ne mogu je uhvatit moj je na popravku..🙄🙄🙄🙄obiljezila sam je to je slikano odmah nakon 5 min …ali kak se sad osusila sad je vise nemoras ni trazit dobro se vidi al mi je muz doma i nemrem vam poslikat pa budem kad dodem s posla…
    Test je one step plavi i debljina crte je ko roza
    Bradavice osjetim na dodir i tu i tamo jajnike jucer lijevi pikanje navecer
    Jedino sto me brine da mi je ako je pozitivan vec 9 dpo sto mi u zadnjoj trudnoci je biod tek11/12dpo ugl dal je moguce da je bila prije ovulacija a pik sam imala 15. 9 i to onaj ljubicasti tad sam jako osjetila ono pucanje probolo me …jucer navecer velika vucna bol prema zelucu ono napuhana uzas…
    Sad se ne testiram do 11 il 12 dpo jer se bojim aaaaa uzas ….

Čestitke i neka lijepo potamni za dva dana! 🤞🏻🥰

Neznam bzv sam se testirala pika me polako u lijevom jajniku a vec sam rekla svoje simptome jod od 4 dpo na svojim cickama jer to sam imala samo u trudnoci…i vlazne su mi gacice iskreno nakon zutog iscjetka sam misla da jista al opet cice i to i gle ja vidim crtu vidjet cemo kako ce bit …

A napravi možda još jedan testić sutra/preksutra pa ako nešto vidiš odi betu izvaditi pa si najsigurnija. 

Ja isto planiram malo provjeriti hormone sad kad vec preskačem ovaj ciklus i vidim da Synlab ima neke pakete pa ću si to malo istražiti. Jer je moja gin jaaaako teška za dati uputnice za bilo što. 🙄
    I sad nakon drugog spontanog mi ne želi dati uputnice za trombofiliju i sve one mutacije jer sam iznijela jednu trudnoću između spontanih pa ona misli da nema potrebe i da je sve u redu. Ne znam šta bi mislila. S jedne strane mi ima smisla, a s druge strane bi ipak platila i išla to provjeriti da ne prolazimo opet kroz gubitak ako je neki problem koji se da riješiti. Ja sam se još nekako i brzo izvukla zbog malene, ali muž mi je bio koma totalna. 🥴

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Martina1931
    21. Rujan 2023. 11:47

Lela, ja sam trazila uputnice za trombofiliji nakon 2spontana.
    I imam ju, neke blage su mutacije ali su mi odobrili heparin u akobogda iducoj trudnoci..a rekli su mi da pretjerujem sa trzenjem uputnica, pa eto 😅

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    21. Rujan 2023. 11:57

mariposa1510

Jutros u 9 mi je trakica bila na 0,75. Sad u 11:30 je na 0,20. Aplikacija mi je automatski 0,75 proglasila za peak.

Još ću par puta danas testirat da vidim jel prošao peak po noći nekad ili je opet neko odstupanje.

To bi onda trebalo biti to. Jedino kod cura koje imaju PCOS trakice znaju tamniti, pa svijetliti pa opet tamniti .... Ali ako je kod tebe sve u redu onda bi to bilo to. Pokrijete danas ili bar sutra ujutro i muž može na apstinenciju do spermiograma, taman mu 4 dana. Neka je sretno 🤞🤞

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.