Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    21. Rujan 2023. 07:10

Mare, cestitam i nek lijepo tamni🤞🩷🩷🩷
    Lunolina, jel to preporuka gin ili vasa zelja za mpo? Kak to funkcionira?
    Ivyyy, zao mi je sto nije plusic u pitanju, al barem znas da je sve ok🌸
    Bebolina, ajmooo peaaaaak!! Da se beba ulovi ovaj ciklus🙈 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    21. Rujan 2023. 07:11

Lunolina

Maredrzim palceve da je to toooo!❤️💪🏻
    .
    Moja temp je i dalje relativno visoka 36.80, ali je test negativan (10.dpo) tak da vjerojatno nista od mene ☹️
    Iduci ciklus idem na propuhivanje jajovoda (10.dc) i ostajem doma do ovulacije da probamo jos jednom prirodno i ako ne ide, prijavljujemo se u Vinogradsku i ulazimo u proces za umjetnu. Dok dodjemo na red, taman ce biti godina dana ozbiljnog pokusavanja.

Bez brige si što se tiče pokušavanja, ti uvijek možeš reći da duže pokušavate.
    Kad su mi jučer rekli kakve su gužve u Vinogradskoj smučilo mi se, izgleda da neću u stimulirani prije 1. Ili 2. mjeseca.
    Ne razumijem kako na Duhu odmah dobivaš pikalice čim sakupiš sve nalaze a kod ovih te zapisuju za lijekove za neki od narednih mjeseci.
    Kažu da su ogromne gužve i da već sada se za lijekove popunjava 1. mjesec, kako je krenulo do mojih konzultacija bit će i 2. mjesec.
    Baš me stresiraju ove stvari a to tako može biti sve jednostavno samo se trebaš keksnuti i ostati trudna a kod nas neće pa neće.
    .
    Ivyyy dobro je bar možeš ići hormone vaditi.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Mareeeee3112
    21. Rujan 2023. 07:13

E da i beba mi ima danas 10 mj...
    Radim skarceno radno vrijeme a dog se da radim samo 3 dana u tjednu... eto bila na godisnjem i sad pocela radit ako sam trudna ovo mi je bio pun pogodak radi malog posto nije usao u vrtic cuva ga sad ova 3 dana bake i tata

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    21. Rujan 2023. 07:13

Bebolina, ne znam jer nisam u tim vodama ali znam opcenito stanje zdravstva u Zgu..mislim da sam vec ti jednom i rekla, ali ja ne bih nista na sv duhu ozbiljnije radila, a pogotovo takve stvari. Pa mislim da je s razlogom da su guzve tako velike na Vinogradskoj

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    21. Rujan 2023. 07:17

Martina  obično kažu za parove do 35 godina ako pokušavaju duže od godinu dana i za one starije od 35 godina koji pokušavaju duže od 6 mjeseci a ne ostaju trudni da su kandidati za MPO.
    Meni je jedino žao što me prekasno uhvatila želja za drugim djetetom. A činjenica je da ga mi prirodno nećemo uspjeti napraviti jer nam spermiogram stvarno ne ide u prilog. Ali eto bar pokušavamo možda se dogodi čudo.

08/24 spontani pobačaj

Bebolina2024
    21. Rujan 2023. 07:20

Martina1931

Bebolina, ne znam jer nisam u tim vodama ali znam opcenito stanje zdravstva u Zgu..mislim da sam vec ti jednom i rekla, ali ja ne bih nista na sv duhu ozbiljnije radila, a pogotovo takve stvari. Pa mislim da je s razlogom da su guzve tako velike na Vinogradskoj

Gužve su svakako jer ima puno parova a i zbog Petrove koja je već duže vrijeme u obnovi. Tako da po tom pitanju malo toga mi ide u prilog.
    .
    Mare 🤞🙏 da ide sve po planu i da ideš uskoro na porodiljni.

08/24 spontani pobačaj

Martina1931
    21. Rujan 2023. 07:20

Bebolina2024

Martina obično kažu za parove do 35 godina ako pokušavaju duže od godinu dana i za one starije od 35 godina koji pokušavaju duže od 6 mjeseci a ne ostaju trudni da su kandidati za MPO.
    Meni je jedino žao što me prekasno uhvatila želja za drugim djetetom. A činjenica je da ga mi prirodno nećemo uspjeti napraviti jer nam spermiogram stvarno ne ide u prilog. Ali eto bar pokušavamo možda se dogodi čudo.

A jeste s prvim uspjeli prirodno?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    21. Rujan 2023. 07:22

Martina1931

Bebolina2024

Martina obično kažu za parove do 35 godina ako pokušavaju duže od godinu dana i za one starije od 35 godina koji pokušavaju duže od 6 mjeseci a ne ostaju trudni da su kandidati za MPO.

Jesmo ali prije 11 godina skoro. Pitanje kakav je njemu tada bio spermio, kakva je bila kvaliteta i zaliha mojih jajnih stanica.

08/24 spontani pobačaj

Lela91
    21. Rujan 2023. 07:23

Mare3112

https://ibb.co/DGgjKFQ
    Imam stari mob i ne mogu je uhvatit moj je na popravku..🙄🙄🙄🙄obiljezila sam je to je slikano odmah nakon 5 min …ali kak se sad osusila sad je vise nemoras ni trazit dobro se vidi al mi je muz doma i nemrem vam poslikat pa budem kad dodem s posla…
    Test je one step plavi i debljina crte je ko roza
    Bradavice osjetim na dodir i tu i tamo jajnike jucer lijevi pikanje navecer
    Jedino sto me brine da mi je ako je pozitivan vec 9 dpo sto mi u zadnjoj trudnoci je biod tek11/12dpo ugl dal je moguce da je bila prije ovulacija a pik sam imala 15. 9 i to onaj ljubicasti tad sam jako osjetila ono pucanje probolo me …jucer navecer velika vucna bol prema zelucu ono napuhana uzas…
    Sad se ne testiram do 11 il 12 dpo jer se bojim aaaaa uzas ….

Čestitke i neka lijepo potamni za dva dana! 🤞🏻🥰

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Martina1931
    21. Rujan 2023. 07:26

Bebolina2024

Martina1931

Bebolina2024

Jesmo ali prije 11 godina skoro. Pitanje kakav je njemu tada bio spermio, kakva je bila kvaliteta i zaliha mojih jajnih stanica.

Kuzim, da... al realno tvoj amh je super za tvoje godine. Ne znam koja je njegova dijagnoza (oprosti ak si pisala, zaboravila sam) , al nista nije nemoguce. Bas bi lijep pokloncic bio kad bi prije postupka uspjeli🤗

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.