Petra, drzimo fige..treba nam plusica na ovoj temi🙈❤️
Mare, ma znam.. kazem kako sam imala 2spontana bila sam kod dosta doktora oko svega i svacega pa ukljucujuci i endokrinologa koji je gledao nalaze unazad god dana, pa je zakljucak bio da je to ok al da pratim ako bude rastao. Al nije pa nisam ni obracala pozornost puno tome niti itko od dr (gin, endo)😊 svak radi kako misli da je najbolje, samo sam htjela dat info o svom iskustvu ako nekome to znaci sta.
Ne moramo se slagati svi oko iste stvari🤗
Naravno zato volim ovaj forum za razmjenu iskustva 😍🤗nego jesi ti dobro ?
Ma jesam. I ja cekam da procurim..trebala bih ili u pon ili utorak dobiti. Jucer sam imala bas grceve kao da cu procuriti al nisam eto. Danas sam 27dc
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Bome cure treba nam neki plus da nam malo podigne duh, pa makar i plus na lh 😅
Petra nema veze, hopsajte danas 🙈
Jel ima jos koja ja ostane lezat s nogama u zraku ili sa zdjelicom na povisenom? Ili mozda neki drugi trik imate, podijelite 🤣🤣
Jel ima jos koja ja ostane lezat s nogama u zraku ili sa zdjelicom na povisenom? Ili mozda neki drugi trik imate, podijelite 🤣🤣
Ja sam ovaj put i dizala noge i zdjelica na povisenom ..pa evo nije uspjelo😂
A prvi put msm da smo doslovno stojeci zaceli😂 ak treba bit, msm da ce bit svakako haha
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Bas muž pita ocemo mi i danas malo hopsat 🤣🤣
Ja 🙋🏻♀️ stavim jastuk ispod zdjelice i noge naslonim na zid 🤣🤣 nedavno sam zaspala i probudila se u pola noci tako 🤣🤣🤣 razmisljam cak da uzmem onu menstrualnu casicu, netko od cura ju je spomenio prije koji dan, pa cekam iskustva
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Meni je prije koju godinu ginekologica na pregledu komentirala (sa sestrom, ali predamnom), prilikom uzimanja pape, polozaj/oblik cerviksa, nesto u stilu kak je polozen, nezgodno joj je bilo uzeti bris. Mene nista tom prilikom nije boljelo i vise nikad na nekom drugom pregledu nije nista komentirala. Moze li polozaj na bilo koji nacin utjecati na zacece?
Mislim, to je bilo jednom, da je neki problem valjda bi mi rekla, ali sjetila sam se sad toga 🤷♀️
Ja 🙋🏻♀️ stavim jastuk ispod zdjelice i noge naslonim na zid 🤣🤣 nedavno sam zaspala i probudila se u pola noci tako 🤣🤣🤣 razmisljam cak da uzmem onu menstrualnu casicu, netko od cura ju je spomenio prije koji dan, pa cekam iskustva
Ja znam koristiti čašicu ali ja nisam baš mjerodavna jer mi imamo koš spermiogram pa vjerojatno zbog toga kaj god da izvodimo i divim na glavi pa se neće primiti. Bilo bi dobro da vas više proba jer bi kod neke možda druge i bilo uspjeha. Ima u Muelleru ona njihova marka i mislim da je oko 80kn.
.
Martina s obzirom da si ti bila trudna već dva puta kako ste krenuli onda bi po tome spermiogram bio u redu kad do začeća dolazi. Sada se tako dogodilo kako je ali sljedeća trudnoća koja se dogodi možda bude školska od početka do kraja. Jedino da se spontani ponovi ( nadam se da neće) onda bi bilo dobro da napravite neke dodatne pretrage kao kariogrami, kariotip.... Ako do toga dođe javiš se na temu MPO ima cura iskusnih koje će ti najbolje reći što treba ako bude potrebe za tim.
.
Meni danas 11.dc lagana sluz se pokazuje, prva trakica pokazuje baš sjeninu sjenu i vrijednost je 0.0, baš nema ništa. S obzirom da sam bila u postupku prošli ciklus možda će kasniti O. Ali svakako još stigne i trakica krenuti tamniti i peak biti 13., 14. DC.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Ja znam koristiti čašicu ali ja nisam baš mjerodavna jer mi imamo koš spermiogram pa vjerojatno zbog toga kaj god da izvodimo i divim na glavi pa se neće primiti. Bilo bi dobro da vas više proba jer bi kod neke možda druge i bilo uspjeha. Ima u Muelleru ona njihova marka i mislim da je oko 80kn.
.
Martina s obzirom da si ti bila trudna već dva puta kako ste krenuli onda bi po tome spermiogram bio u redu kad do začeća dolazi. Sada se tako dogodilo kako je ali sljedeća trudnoća koja se dogodi možda bude školska od početka do kraja. Jedino da se spontani ponovi ( nadam se da neće) onda bi bilo dobro da napravite neke dodatne pretrage kao kariogrami, kariotip…. Ako do toga dođe javiš se na temu MPO ima cura iskusnih koje će ti najbolje reći što treba ako bude potrebe za tim.
.
Meni danas 11.dc lagana sluz se pokazuje, prva trakica pokazuje baš sjeninu sjenu i vrijednost je 0.0, baš nema ništa. S obzirom da sam bila u postupku prošli ciklus možda će kasniti O. Ali svakako još stigne i trakica krenuti tamniti i peak biti 13., 14. DC.
Sretno svakako😍...naravno da stigne meni je u jednom danu potamnila tek sam ovulirala 15 dc🙄😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bebolina, meni su trakice ovaj ciklus bile do 13dc slabasn, ima vremena😊
Radili smo naravno i kariograme oba partnera. Cekam jos samo taj nalaz, al ocekujem da ce biti ok jer je to stvarno rijetko
Za njegov spermiogram su mi rekli da nema potrebe jer smo ostali trudni relativno brzo, ali narqvno ako mi se oduzi odradit cemo i to. Jer nam je jos to prakticki samo i ostalo odraditi..
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Mi smo malo prije opustili prije ucenja, sutra imamo ispit u skoli pa valja se opustiti i tremu razbiti kaze moj mm😅😅😅😅
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Mi smo malo prije opustili prije ucenja, sutra imamo ispit u skoli pa valja se opustiti i tremu razbiti kaze moj mm😅😅😅😅
Tako treba 😁👏 Sretno na ispitu!
Sortiraj odgovore
Najstariji