Mare trebamo pluseve, pa se svi nadamo da je dobar znak😊😊😊
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jao Martina tooo, treba nam taj vibe 🐚🌊 Mare kuha se kuha, drž' gaće! Woohoo, mi držimo palčeve 💃

Imam i blage menstrualne bolove evo iskreno se nadam da se nisam i prehladila e bas mi to sad treba🙄🤦♀️
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Čula sam da može biti i dobro ako imunitet malo padne za vrijeme plodnih dana jer navodno poboljšava šanse za začeće. Jer začeće u jednu ruku je napad na naš imunološki sustav. Naravno ne opasan ili strašan, ali tijelo spermu isprve detektira kao strano tijelo. Kad imunitet malo padne, nema jake obrane i lakše se primi :)

Kod mene je situacija grcevi tu i tamo, i danas puno mlijecne sluzi i mokre gacice dosl.. mislim da je pitanje sata kad cu potec 😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Martina, oprosti ako nisam uhvatilu tu informaciju, ali koliko ti traju ciklusi?

Nikad mi nije bio duzi od 28 dana u zivotu, nekada zna doc 26,27dan ..al duze od tog nikada
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Da, nekako sam si i mislila. Dosta toga slicnoga sto napises nalazim i kod sebe (osim sto mi nismo imali trudnocu). Sta mislis da na lutealne nisu mozda kratke? I kod tebe je 13 dc bila slaba crtica na lh, znaci ovulacija oko 15, 16 dana, mozda cak i 17 kod mene. Meni je ovaj ciklus lutealna bila 10 ili 11 dana, a koliko citam to kao spada na granicu izmedju normalnog i kratkog

Ja sam ovulirala na 14ili 15dc, peak sam ulovila na 14dc al msm da sam negdje navecer ovulirala po boli..tako da je meni lutealna na 13,14dana sto mislim da je ok? Buduci da ja jos nisam dobila mengu
E sad, za duzinu koliko znam 10dana je jos prihvatljivo koliko znam (nek me ispravi netko ako grijesim) vise je bitno da je stabilna duzina lutealne.tj da ti je uvijek tako duga.
Ja sam imala disbalans zadnja 2,3 ciklusa al to je posljedica spontamog i kiretaze. Al prije toga sam imala relativno ok cikluse..ovisi mi o danu ovulacije duzina ciklusa
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja sam ovaj mj imala peak na 16,17 dc a prosli mj npr na 20,21 dc
Tako da su mi ciklusi onda izmedju 31-35 dan
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA + daljnje konzultacije
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji