https://ibb.co/JsMG1Njevo i moje Ovu trakice tj prije menge, slicno ko i prosli mj😂 tako da to stvarno nista ne znaci
Ove one step trakice su the best ako su to te zapravo ja imam zelene s njima sam ostala trudna prvi ciklus kak sam ih koristila🤗
Jesu one step, uz njih dodju i testovi za T, ja narucim kombi paket uvijek od 40 O trakica i dodje 10 za T
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Pistacija pa ti realno mos.vec piskit na test? 10dpo haha
Piškila jutros, ali negativno. Učinila mi se neka sjena, ali nisam ju mogla uhvatiti mobom. Pa sam bacila, mislim da si umišljam, pričekat ću nedjelju tad bi trebala dobit
A zadnni put sam imala sjenicu vec na 9dpo pa si mislim da slicno tijelo reagira
A kako sam ja luda majko bozja 🤣 ja sam vam kao osjetila blage menga grcice 5,6dpo , dosl trajalo dan vremena i prestalo, al kontam se rano je tad za potencijalnu implataciju
Nisi luda vec si uzbudena😁sto je takoder jedno od simptoma…a nisam te pitala koliko ste pokrivali ovaj mj.?
4dana prije peaka svaki dan, na dan peaka, i poslije peaka
S.tim da msm da mi je ovulacija bila tu noc izmedju peaka i iduci dan, osjetila sam bol
Nisam mogla muza natjerati na vise🤣🤣
A izludit cu samu sebe, voljela bih da samo znam na cemu sam sutra pa da sam psihicki u miru..iako et.ocito ne mora ni znacit
🤣🤣🤣bome su se decki namucili ovaj ciklus🤣
Mi smo danas nakon 9 dana pauze, jadan nije bio za ništa nakon 8 dana uzastopno 😂
Martina i ja imam neku svadbu ovaj vikend, nista od cuge 😅 već me dva dana drži da zapalim (ne pušim inače, bivši sam pušač prestala na početku faksa). Ako ovaj ciklus ne bude dobitni idem po kutiju utažiti želju i utopiti tugu 😂 pa onda sve ispočetka 💪💪💪
Aha sori, sad sam se sjetila da si piskila jutros al kako nas je puno pa nisam zapamtila imena🙈
A mozda bi i meni bilo pametno pricekat jos koji dan?😬
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
https://ibb.co/JsMG1Njevo i moje Ovu trakice tj prije menge, slicno ko i prosli mj😂 tako da to stvarno nista ne znaci
Ove one step trakice su the best ako su to te zapravo ja imam zelene s njima sam ostala trudna prvi ciklus kak sam ih koristila🤗
Jesu one step, uz njih dodju i testovi za T, ja narucim kombi paket uvijek od 40 O trakica i dodje 10 za T
Da oni od 10 mlu plavi ...taj mi je prvi pokazao trudnocu i nema nikad nikakvih sjena😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Aha sori, sad sam se sjetila da si piskila jutros al kako nas je puno pa nisam zapamtila imena🙈
Ja sam piškila samo zato što nisam mogla dočekati a kupila sam First Sign duo. Tako da mi ostaje jedan za nedjelju. Ako imaš viška pišni
I meni je libido veliki😂😂😂
Zavrsila sam danas za pa valjda pola min😂😂😂😂 skoro sam muza pojela (oprostite, mozda sam predirektna al to je sve normalno🙈🤪)
👱🏻♂️28- azoospermija
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Meni je prosli mj taj stepone bacio sjenicu i to lijepu, Martina je vidjela pa zna, al dan poslje nista..
sad jel do testa, ili se nesto muckalo pa ipak nista, nez🤷♀️
👱🏻♂️28- azoospermija
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ja sam piškila samo zato što nisam mogla dočekati a kupila sam First Sign duo. Tako da mi ostaje jedan za nedjelju. Ako imaš viška pišni
Taj first sign je od 25 mlu tak da ti nemre ni pokazzat crtu fakat je prerano
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji