Mare i kod mene su grčevi, dosta jaki i šetaju malo lijevo malo desno malo u sredini. Danas sam 10dpo. Neko jutro me probudila bol prije 6 ujutro, mislila sam da sam procurila. I također neka bijela kremasta sluz loju inace nemam u lutealnoj, samo dan prije menge. A sad traje od kraja ovulacije hmmm 🤔🤔🤔 i napaljenost što mi je čudno za ovaj period 🤭

https://ibb.co/JsMG1Nj evo i moje Ovu trakice tj prije menge, slicno ko i prosli mj😂 tako da to stvarno nista ne znaci
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA + daljnje konzultacije
Mare i kod mene su grčevi, dosta jaki i šetaju malo lijevo malo desno malo u sredini. Danas sam 10dpo. Neko jutro me probudila bol prije 6 ujutro, mislila sam da sam procurila. I također neka bijela kremasta sluz loju inace nemam u lutealnoj, samo dan prije menge. A sad traje od kraja ovulacije hmmm 🤔🤔🤔 i napaljenost što mi je čudno za ovaj period 🤭
Da razlika je inace se bijeli iscjedak javlja 2 dana prije menge ili 1 dan a ovaj iscjedak se ranije javlja barem je tako bilo meni u 2 navrata prvi put na 6 dpo pa poslije oko 10 dpo ali malo ga ima vise nije onako....
Mene ti je bolilo ono u mahovima po sat dva... nije ono menga bol da dode i prode...ako je tako to je super znak pricekaj jos 2 dana pa testic🤗
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
A zadnni put sam imala sjenicu vec na 9dpo pa si mislim da slicno tijelo reagira
A kako sam ja luda majko bozja 🤣 ja sam vam kao osjetila blage menga grcice 5,6dpo , dosl trajalo dan vremena i prestalo, al kontam se rano je tad za potencijalnu implataciju
Nisi luda vec si uzbudena😁sto je takoder jedno od simptoma…a nisam te pitala koliko ste pokrivali ovaj mj.?
4dana prije peaka svaki dan, na dan peaka, i poslije peaka
S.tim da msm da mi je ovulacija bila tu noc izmedju peaka i iduci dan, osjetila sam bol
Nisam mogla muza natjerati na vise🤣🤣
A izludit cu samu sebe, voljela bih da samo znam na cemu sam sutra pa da sam psihicki u miru..iako et.ocito ne mora ni znacit
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pistacija pa ti realno mos.vec piskit na test? 10dpo haha
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
A zadnni put sam imala sjenicu vec na 9dpo pa si mislim da slicno tijelo reagira
A kako sam ja luda majko bozja 🤣 ja sam vam kao osjetila blage menga grcice 5,6dpo , dosl trajalo dan vremena i prestalo, al kontam se rano je tad za potencijalnu implataciju
Nisi luda vec si uzbudena😁sto je takoder jedno od simptoma…a nisam te pitala koliko ste pokrivali ovaj mj.?
S.tim da msm da mi je ovulacija bila tu noc izmedju peaka i iduci dan, osjetila sam bol
A izludit cu samu sebe, voljela bih da samo znam na cemu sam sutra pa da sam psihicki u miru..iako et.ocito ne mora ni znacit
🤣🤣🤣bome su se decki namucili ovaj ciklus🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
https://ibb.co/JsMG1Njevo i moje Ovu trakice tj prije menge, slicno ko i prosli mj😂 tako da to stvarno nista ne znaci
Ove one step trakice su the best ako su to te zapravo ja imam zelene s njima sam ostala trudna prvi ciklus kak sam ih koristila🤗
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
https://ibb.co/JsMG1Njevo i moje Ovu trakice tj prije menge, slicno ko i prosli mj😂 tako da to stvarno nista ne znaci
Ove one step trakice su the best ako su to te zapravo ja imam zelene s njima sam ostala trudna prvi ciklus kak sam ih koristila🤗
Jesu one step, uz njih dodju i testovi za T, ja narucim kombi paket uvijek od 40 O trakica i dodje 10 za T
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA + daljnje konzultacije
Pistacija pa ti realno mos.vec piskit na test? 10dpo haha
Piškila jutros, ali negativno. Učinila mi se neka sjena, ali nisam ju mogla uhvatiti mobom. Pa sam bacila, mislim da si umišljam, pričekat ću nedjelju tad bi trebala dobit

🤣🤣🤣bome su se decki namucili ovaj ciklus🤣
Mi smo danas nakon 9 dana pauze, jadan nije bio za ništa nakon 8 dana uzastopno 😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji