Ja imam od 10mlu, ma piskit cu ujutro pa nek gori sve🤣 ak bude negativan, bar cu bit sretna jer su mi ciklusi se unormalili i hormoni 🙈
Ivyyyy, ja sam takva pred ovulaciju🤣 sve ok
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
I meni je libido veliki😂😂😂
Zavrsila sam danas za pa valjda pola min😂😂😂😂 skoro sam muza pojela (oprostite, mozda sam predirektna al to je sve normalno🙈🤪)
Pa sad jesi li ili nisi predirektna, baš ne možemo tu pričati što je predirektno ili ne kad se moramo keksati kao zečice da bi konačno ostale trudne 🤣
Pistacija ako si ti vidjela sjenicu uživo onda ponovi sutra ili prekosutra, svakako bi morala onda biti tamnija. Ali ovo što kažeš da imaš bijeli iscjedak od O, to bi mogao biti dobar znak jer jedna članica je ovdje svaki put kad je bila trudna imala bijeli mliječni iscjedak. Onda sam i ja krenula pratiti iscjedak i skužila da ga i ja imam nakon O do 6.,7.dpo i onda stane i opet mi krene dan, dva pred M. A ako je kod tebe stalno, moguće da je plusić. 🤞🤞
Martina želim ti plusić kao i sebi i to nadam se ovaj mjesec.
Meni kad smo krenuli u ovo muž je bio od prvog mjeseca optimističan kako ću brzo ostati trudna i svaki mjesec do M on meni govori sigurno će plus.... Ja glupa vjerovala, na kraju sam imala sve trudničke simptome i tada sam još znala testiće raditi i nakon tako par mj i svaki put snješko na testiću svaki put sam tresnula i doživjela šamar stvarnosti. Tako da sam zbog same sebe morala što manje pratiti simptome a testove sam prestala raditi. Jedino sad kad sam bila u postupku napravila sam prije bete da se psihički pripremim.
Ja se nadam da će nam plusići krenuti malo na temi.
Eni jel tvoja krenula ili ipak neće doći 🤞🤞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Ja imam od 10mlu, ma piskit cu ujutro pa nek gori sve🤣 ak bude negativan, bar cu bit sretna jer su mi ciklusi se unormalili i hormoni 🙈
Ivyyyy, ja sam takva pred ovulaciju🤣 sve ok
Čekamo te onda ujutro 😁 i navijamo 🥳🥳🥳
Hvala bebolina, bas mi je drago sto ovaj forum postoji i sto ovako lijepo bodrimo jedna drugu😊 zena zeni nije vuk!
Ja cu izludit samu sebe od potencijalnih simptoma, bolje mi je da idem spavat. A ne mgu ni spavat kad sam popodne spavala poslije posla🤣
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Netko je neki dan napisao kako se osjeća mrtvo od struka na niže, a ja isto tako sad zadnjih dana. Najgore kaj su plodno dani sljedeći tjedan i morat ćemo hopsati. Jučer me muž zaskočio a nisam mu rekla ne 🤣. Morat ćemo se pohvatati za vikend pa da imamo par dana apstinencije do peaka. Probat ću ovaj mjesec i s menstrualnom čašicom. Možda se nađe jedan dobar i brzi plivač i kvalitetna jajna stanica i odluče se spojiti ❤️❤️
08/24 spontani pobačaj
Netko je neki dan napisao kako se osjeća mrtvo od struka na niže, a ja isto tako sad zadnjih dana. Najgore kaj su plodno dani sljedeći tjedan i morat ćemo hopsati. Jučer me muž zaskočio a nisam mu rekla ne 🤣. Morat ćemo se pohvatati za vikend pa da imamo par dana apstinencije do peaka. Probat ću ovaj mjesec i s menstrualnom čašicom. Možda se nađe jedan dobar i brzi plivač i kvalitetna jajna stanica i odluče se spojiti ❤️❤️
Dovoljna je samo jedna jajna stanica i jedan kvalitetan plivac, you never know🤗🤗
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Hvala bebolina, bas mi je drago sto ovaj forum postoji i sto ovako lijepo bodrimo jedna drugu😊 zena zeni nije vuk!
Ja cu izludit samu sebe od potencijalnih simptoma, bolje mi je da idem spavat. A ne mgu ni spavat kad sam popodne spavala poslije posla🤣
I meni je drago što imamo ovaj forum i tu se međusobno savjetujemo, izjadamo jedna drugoj... Ja s nikime nisam podijelila ovaj naš problem. Zato mi ovaj forum dobro dođe, jer se tu baš razumijemo.
Uzmi knjigu ( ako čitaš) ili neku seriju pusti da skreneš misli i brzo će jutro.
Došla sam premorena s posla, imala sam puno sati danas pa sam mislila da će me prebaciti ali nije. Sad sam puna energije jer sutra imam samo par sati na poslu a još i petak i vikend može početi 🥳🥳
08/24 spontani pobačaj
https://www.instagram.com/reel/CxLfY9lMwzf/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Ja sam se rasplakala🥹
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Ivy da ajmeee ❤️
Ja sam danas naišla na ovo: https://www.instagram.com/reel/CxLGvUxIekr/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Ivy da ajmeee ❤️
Ja sam danas naišla na ovo:https://www.instagram.com/reel/CxLGvUxIekr/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
🥰🥰
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Sortiraj odgovore
Najstariji