Žene meni je toliko drago što postoji ovaj forum gdje razmjenjujemo iskustva. Uz to što je ova
tema izuzetno informativna, meni osobno pomaže za psihu, manje sam anksiozna kad čitam vaša razmišljanja, doživljaje..nekako dijelimo taj mali bubble. U osobnom životu nemam puno ljudi za razgovor na ovu temu..kog imam ne shvaća me ozbiljno jer imam jedno dijete i kao o kakvim ja to problemima sa začećem pričam..eh..
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Žene meni je toliko drago što postoji ovaj forum gdje razmjenjujemo iskustva. Uz to što je ova
tema izuzetno informativna, meni osobno pomaže za psihu, manje sam anksiozna kad čitam vaša razmišljanja, doživljaje..nekako dijelimo taj mali bubble. U osobnom životu nemam puno ljudi za razgovor na ovu temu..kog imam ne shvaća me ozbiljno jer imam jedno dijete i kao o kakvim ja to problemima sa začećem pričam..eh..
Da, kao neki moj mali svijet 🙈😅
Ni ja nemam puno osoba s kojima ovo mogu pricati..cak sam se jako razocarala u neke frendice, pogotovo nakon spontanog...jedna mi je nedavno rekla, pa prosla su 2mjeseca od tog, vec si trebala biti ok...ono stv???😅😅
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
I meni isto, ne mogu sve to reći direktno mužu, oni to sve drugačije doživljavaju i jednostavno ne razumiju na toj nekoj razini. Daleko od toga da nije potpora i da nije tu za mene, ali muško je i nikad neće neke stvari kužiti kao žene, pa makar one bile potpuno nepoznate s obitelji i prijateljima je isto teško, mnogi ne kuže (u mom slučaju nitko nije imao nikakvih problema, svi ostali trudni samo od pogleda
) a i ima nešto u tome da ljudi (i to pogotovo bližnji) vole puno prčkati i upuštati se u tuđe poslove pa bolje neke stvari držati za sebe
Upravu ste, ja sam od proslog mjeseca sve odlucila zadrzat za sebe i muza. Ne zelim vise nikome nista govorit, ni strahove ni misli, planove, zelje itd
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Da, kao neki moj mali svijet 🙈😅
Ni ja nemam puno osoba s kojima ovo mogu pricati..cak sam se jako razocarala u neke frendice, pogotovo nakon spontanog…jedna mi je nedavno rekla, pa prosla su 2mjeseca od tog, vec si trebala biti ok…ono stv???😅😅
Stvarno? Boze . ..
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
I ja sam odlucila prestati komentirati s ikime trudnocu osim sa zarucnikom. Sve sam mogla gutati do nedavno kad su mi nisu rekli ‘s takvim stavom nikad neces ostati trudna’(jer sam pratila lh trakice🙄) - e tu sam poludila i rekla samoj sebi da cu svaku iducu temu djece bezobrazno srezati. Ne dam nikome vise za pravo da se petlja u moju najvecu i najbolniju intimu. No way! 😬
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
I ja sam odlucila prestati komentirati s ikime trudnocu osim sa zarucnikom. Sve sam mogla gutati do nedavno kad su mi nisu rekli ‘s takvim stavom nikad neces ostati trudna’(jer sam pratila lh trakice🙄) - e tu sam poludila i rekla samoj sebi da cu svaku iducu temu djece bezobrazno srezati. Ne dam nikome vise za pravo da se petlja u moju najvecu i najbolniju intimu. No way! 😬
Nek te ne brinu ostali ...glavu gore i polako... vidim da ne pokuaavate dugo tak da se nemoj stresirat ... sve ce to doc na svoje ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Nek te ne brinu ostali …glavu gore i polako… vidim da ne pokuaavate dugo tak da se nemoj stresirat … sve ce to doc na svoje …
Ma okej sam ☺️ i nekako vjerujem da ce sve biti okej.
Ali ne dam na sebe😬
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Lunolina, kuzim te.i meni su rekli nesto slicno zbog koristenja lh trakica😅
Bas si ljudi svasta dopustaju
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ljudi si svasta dopustaju, pogotovo kad njima uspije odmah ili pak neplanirano, ja imam podrsku kume i najbolje prijateljice i njima mogu sve reci, al u zadnje vrijeme drzim za sebe i ako me pitaju odgovorim samo trebam dobiti ili dobila sam, jer cim vise me neko ispituje to ja vise razmisljam 🙈
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Sortiraj odgovore
Najstariji