Od naših pjesama koje me znaju dirnuti a isto duhovne su Nek pada ( Dominik Lučić i Albina)
Kao košuta (Dominik Lučić i Marko Jurčić)
.
Eni šteta ako dođe 😥
Da i meni su te predivne , Jesi slušala : Prva ljubav te zove ( sestre Halužan), Blagoslov ( Amorose ), ti si predivan Bog ( Emanuel )
A šta ću navikla već 😏😢 Baš me to sve nekad rastužuje ali znam da ću procuriti
Možda sam ih čula a ne znam, budem ih sutra poslušala. Hvala ti.
Još jedna pjesma koju ne mogu si poslušati bez plakanja je ona Ja želim živjeti ( Emanuel) možda nije točan naziv ali te su riječi u pjesmi.
.
Neke dane to sve lakše podnosim a nekad me baš uzdrma. Nemamo ništa od plakanja. Nego kad izvjesno vrijeme prođe najbolje krenuti u obradu, a srećom za MPO pa ako zatreba tu je. Ako ste već mjesecima u ovome krenite s obradom, uvijek vi možete svom ginekologu reći da pokušavate godinu dana a pokušavate npr 5 mj. Ja sam bila uvjerena da kad krenemo raditi na bebi da će se dogoditi odmah i evo već preko godinu dana i ništa. Žao mi je što prije 5 godina nisam krenula u sve ovo. I to će me možda baš koštati.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Moj testic je negativan🙈 lagala bih kad bih rekla da me nije rastuzio, al bila sam pripremljena pa je ok😅
Bit ce vise srece drugi put😅
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Od naših pjesama koje me znaju dirnuti a isto duhovne su Nek pada ( Dominik Lučić i Albina)
.
Eni šteta ako dođe 😥
Da i meni su te predivne , Jesi slušala : Prva ljubav te zove ( sestre Halužan), Blagoslov ( Amorose ), ti si predivan Bog ( Emanuel )
Još jedna pjesma koju ne mogu si poslušati bez plakanja je ona Ja želim živjeti ( Emanuel) možda nije točan naziv ali te su riječi u pjesmi.
.
Neke dane to sve lakše podnosim a nekad me baš uzdrma. Nemamo ništa od plakanja. Nego kad izvjesno vrijeme prođe najbolje krenuti u obradu, a srećom za MPO pa ako zatreba tu je. Ako ste već mjesecima u ovome krenite s obradom, uvijek vi možete svom ginekologu reći da pokušavate godinu dana a pokušavate npr 5 mj. Ja sam bila uvjerena da kad krenemo raditi na bebi da će se dogoditi odmah i evo već preko godinu dana i ništa. Žao mi je što prije 5 godina nisam krenula u sve ovo. I to će me možda baš koštati.
Da razumijem .. imam sad vec uputnice za sve nalaze pa ćemo ići . Javim svako rezultate , to ćemo drugi tjedan odraditi 🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
2..Beta -2244.0
9.7. Prvi ultrazvuk
Moj testic je negativan🙈 lagala bih kad bih rekla da me nije rastuzio, al bila sam pripremljena pa je ok😅
Draga Martina koliko si do M ? Možda je rano ? Ovisi koliko ti ciklusi traju , meni traju 33 i smatram da je svakako prerano kad se radi test 4 ili 5 dana od M , meni po aplikaciju piše da M stiže za 4 dana, tako da može se desiti da će ti na tek na 12 dpo tek kazati pozitvno možda i kasnije , ovisi kad je bilo ugnježđenje ❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
2..Beta -2244.0
9.7. Prvi ultrazvuk
.
Eni šteta ako dođe 😥
.
Da razumijem .. imam sad vec uputnice za sve nalaze pa ćemo ići . Javim svako rezultate , to ćemo drugi tjedan odraditi 🤞
Najbolje odraditi i da znaš na čemu si, ako postoji problem da ga se proba riješavati. A na kraju najgore je ( ono što se jučer pisalo) kad su svi nalazi uredni kod oboje a baš se ništa ne događa. Sretno!
.
Martina naravno da te razočaralo, kad je i mene, baš sam se nadala da je nešto. Ponovi za 2 dana, možda je danas još ipak malo rano. 🤞🤞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Jako mi je zao 😔
Bas sam bila uvjerena da ces nam poslati slikicu pozitivnog testa. Tebi je 10.dpo, tako nesto? Ako je onda se mozda jos prica preokrene :)
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sve dok ne dođe M ništa nije izgubljeno 🫶 pratimo se ovaj ciklus i nadam se da će nas vještica zaobići 🤞
Da, ja sam 10dpo. Al eto, prosli put kad sam trudna bila..vec sam sjenicu imala 9dpo. Tako da, ne ocekujem nista. Sad cekam mengu, ako zakasni testirat cu se. Do tada, necu nista
Jel mislite da bi bilo pametno ne piti za vikend ipak?😅
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Da, ja sam 10dpo. Al eto, prosli put kad sam trudna bila..vec sam sjenicu imala 9dpo. Tako da, ne ocekujem nista. Sad cekam mengu, ako zakasni testirat cu se. Do tada, necu nista
U istoj smo dilemi, ali ja moram voziti pa neću moja prijateljica se dvaput nasmrt napila dok je bila trudna dok još nije ni znala (znači prije nego što joj je kasnilo). Beba je i više nego okej. Nije da te sad potičem da piješ, samo želim reći da žene svašta rade i konzumiraju prije i za vrijeme trudnoće dok se mi ubijamo jesmo li uzele prave vitamine, jedemo li dobro i dovoljno, krećemo li se, trebamo li možda početi piti prah smrvljenog roga jednoroga
popij jedno piće i vjerujem da ćeš nakon toga osjećati dal da nastaviš ili da staneš
U istoj smo dilemi, ali ja moram voziti pa nećumoja prijateljica se dvaput nasmrt napila dok je bila trudna dok još nije ni znala (znači prije nego što joj je kasnilo). Beba je i više nego okej. Nije da te sad potičem da piješ, samo želim reći da žene svašta rade i konzumiraju prije i za vrijeme trudnoće dok se mi ubijamo jesmo li uzele prave vitamine, jedemo li dobro i dovoljno, krećemo li se, trebamo li možda početi piti prah smrvljenog roga jednoroga
popij jedno piće i vjerujem da ćeš nakon toga osjećati dal da nastaviš ili da staneš
Jel planiras ti test ponoviti opet ili ces cekati mengu?🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji