A zadnni put sam imala sjenicu vec na 9dpo pa si mislim da slicno tijelo reagira
A kako sam ja luda majko bozja 🤣 ja sam vam kao osjetila blage menga grcice 5,6dpo , dosl trajalo dan vremena i prestalo, al kontam se rano je tad za potencijalnu implataciju
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
A zadnni put sam imala sjenicu vec na 9dpo pa si mislim da slicno tijelo reagira
A kako sam ja luda majko bozja 🤣 ja sam vam kao osjetila blage menga grcice 5,6dpo , dosl trajalo dan vremena i prestalo, al kontam se rano je tad za potencijalnu implataciju
Nisi luda vec si uzbudena😁sto je takoder jedno od simptoma...a nisam te pitala koliko ste pokrivali ovaj mj.?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam imala 6 dpo menstrualne grceve a 7 dpo najvisu bazalnu temp... 37.1... a s 11 na 12 dpo sam umirala od bolova ponoci i po danu uzas...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mare i kod mene su grčevi, dosta jaki i šetaju malo lijevo malo desno malo u sredini. Danas sam 10dpo. Neko jutro me probudila bol prije 6 ujutro, mislila sam da sam procurila. I također neka bijela kremasta sluz loju inace nemam u lutealnoj, samo dan prije menge. A sad traje od kraja ovulacije hmmm 🤔🤔🤔 i napaljenost što mi je čudno za ovaj period 🤭
https://ibb.co/JsMG1Nj evo i moje Ovu trakice tj prije menge, slicno ko i prosli mj😂 tako da to stvarno nista ne znaci
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Mare i kod mene su grčevi, dosta jaki i šetaju malo lijevo malo desno malo u sredini. Danas sam 10dpo. Neko jutro me probudila bol prije 6 ujutro, mislila sam da sam procurila. I također neka bijela kremasta sluz loju inace nemam u lutealnoj, samo dan prije menge. A sad traje od kraja ovulacije hmmm 🤔🤔🤔 i napaljenost što mi je čudno za ovaj period 🤭
Da razlika je inace se bijeli iscjedak javlja 2 dana prije menge ili 1 dan a ovaj iscjedak se ranije javlja barem je tako bilo meni u 2 navrata prvi put na 6 dpo pa poslije oko 10 dpo ali malo ga ima vise nije onako....
Mene ti je bolilo ono u mahovima po sat dva... nije ono menga bol da dode i prode...ako je tako to je super znak pricekaj jos 2 dana pa testic🤗
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Nisi luda vec si uzbudena😁sto je takoder jedno od simptoma…a nisam te pitala koliko ste pokrivali ovaj mj.?
4dana prije peaka svaki dan, na dan peaka, i poslije peaka
S.tim da msm da mi je ovulacija bila tu noc izmedju peaka i iduci dan, osjetila sam bol
Nisam mogla muza natjerati na vise🤣🤣
A izludit cu samu sebe, voljela bih da samo znam na cemu sam sutra pa da sam psihicki u miru..iako et.ocito ne mora ni znacit
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pistacija pa ti realno mos.vec piskit na test? 10dpo haha
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Nisi luda vec si uzbudena😁sto je takoder jedno od simptoma…a nisam te pitala koliko ste pokrivali ovaj mj.?
4dana prije peaka svaki dan, na dan peaka, i poslije peaka
S.tim da msm da mi je ovulacija bila tu noc izmedju peaka i iduci dan, osjetila sam bol
Nisam mogla muza natjerati na vise🤣🤣
A izludit cu samu sebe, voljela bih da samo znam na cemu sam sutra pa da sam psihicki u miru..iako et.ocito ne mora ni znacit
🤣🤣🤣bome su se decki namucili ovaj ciklus🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
https://ibb.co/JsMG1Njevo i moje Ovu trakice tj prije menge, slicno ko i prosli mj😂 tako da to stvarno nista ne znaci
Ove one step trakice su the best ako su to te zapravo ja imam zelene s njima sam ostala trudna prvi ciklus kak sam ih koristila🤗
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji