Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pistacija13
    14. Rujan 2023. 13:09

Ja sam bila na pilulama skoro 10 godina, prekinula sad u lipnju. Ne znam što bih rekla, koliko su blagoslov toliko su valjda i prokletstvo. Mi smo žene baš pune hormona i ovako. Vjerujem da mogu biti, i da jesu, okidač za svašta. A onda opet gledam, ima žena koje ih nikada nisu uzimale pa imaju svakakvih problema. Genestika, stres, mogućnost našeg organizama da se adaptira na sve to - puno toga ima ulogu, a ajd ti sad znaj do čega je neki problem... Ja sam baš pričala sa svojom ginekologicom i u kontekstu trudnoće mi je rekla da nema nikakvih prepreka, nakon što završim pakiranje već sljedeći mjesec možemo krenuti u akciju. Ne ostaje mi ništa drugo nego vrijeme da vidim kako će ići... 🤞

Martina1931
    14. Rujan 2023. 13:11

Ma mene su pilule spasile oko svega. Endometrioza koja je jako blaga, tj drzala sam ju pod kontrolom s njima,  nemam jedan jajnik i cuvale su mi jajne stanice.
    Svi su mi rekli da je to najbolja stvar koju sam uradila za svoje reproduktivno zdravlje.
    Btw, cim sam se skinula s pilula sam i ostala trudna odmaj iduci ciklus
     Zavrsilo kao biokemijska, al svejedno😊 ne trebaju nikakve pauzice🙈

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Aneee
    14. Rujan 2023. 13:24

Ja nisam pila pilule nikad, rekli su mi da nebi smjela jer sam imala problema sa stitonom, a nisam imala još terapije za štitnu...ali eto I za prvu bebu se namucili, a I za drugu evo bit će na kraju još I duze nego za prvu 🤷🏼‍♀️
    Trenutno smo u stresu jer imamo selidbu za 2 mj I onda posao u kombinaciji sa malim djetetom bez vrtića tako da čekam da prođe taj 12.mj pa ću od 1.mj ponovno na sve pretrage I nadam se da možda da ostanem T I prije 🙏🏼

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

laurell
    14. Rujan 2023. 13:29

Ja sam isto bila na pilulama, 2god i 6mj zbog izrazito bolnih M (uvjerena bila da imam endometriozu al evo nakon vanmatericne su pogledali - nemam nikakvih priraslica, dakle nije endo u pitanju) 
    Meni je moj gin rekao da ne moram čekati isto za trudnoću. Nakon sto dobijem prvi ciklus bez pilula da se slobodno možemo baciti na posao. Tako je i bilo. Ostala sam trudna nakon 7mj 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• eni233
    14. Rujan 2023. 13:32

Meni je najgore od svega , da neznam šta bi si više mislila , nisam u nekom stresu .. zdrava sam osoba , da imam neki hormonalni disbalans onda nebi imala M točno na datum … mislim ići ću odraditi sve pretrage ali opet ne vjerujem da ću išta novo saznati 😏 jer zato me i ginekologica nije ni htjela  slati jer je rekla pa M su ti točne O imaš svaki mj , da su mi hormoni sigurno dobri i da nema potrebe ići na pretrage ... ali nekako sam se uspjela izboriti za uputnice hvala Bogu 💪 i da zaboravila sam napomenuti da inače sam flegmaticna osoba , da nisam baš živac od osobe  kako ljudi znaju biti ali me jako lako povrijede nečije rjeci … eto 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    1. Beta -570.1
    2..Beta -2244.0
    9.7. Prvi ultrazvuk

pistacija13
    14. Rujan 2023. 13:45

eni233

Meni je najgore od svega , da neznam šta bi si više mislila , nisam u nekom stresu .. zdrava sam osoba , da imam neki hormonalni disbalans onda nebi imala M točno na datum … mislim ići ću odraditi sve pretrage ali opet ne vjerujem da ću išta novo saznati 😏 jer zato me i ginekologica nije ni htjela slati jer je rekla pa M su ti točne O imaš svaki mj , da su mi hormoni sigurno dobri i da nema potrebe ići na pretrage … ali nekako sam se uspjela izboriti za uputnice hvala Bogu 💪 i da zaboravila sam napomenuti da inače sam flegmaticna osoba , da nisam baš živac od osobe kako ljudi znaju biti ali me jako lako povrijede nečije rjeci … eto

eni, baš to. Frustrirajuće je to što znaš da si zdrava, barem ono sve izvana štima i dobro se osjećaš, a ne ide. Ja iz prve ruke znam za situciju, i to frišku, da je žena ostala trudna a trudnoći je prethodila operacija tumora (nije ginekološki povezano), u velikom je stresu bila zbog obiteljske situacije i posla što je stvorilo još nekoliko drugih zdravstvenih problema. ali trudnoća je uredna i naravno - neplanirana. 
    Spominjale ste nedavno molitve i sve mi se čini kao da On naštima da se trudnoća ostvari kada je zaista i potrebna u životu, ako me razumijete. Ne kad se ti smisliš i misliš sad ću, ovako ću ili onako ću (kad se sjetim da sam htjela ostati trudna u određenom mjesecu tako da rodim u vrijeme kad bi mi baš bilo zgodno 🤣🤣🤣🤣 trš) nego da se sve događa s razlogom i da dolazi u pravom trenutku u životu. Nekom će to možda zvučati kao tješenje, ali ja kada odvratim film i što mi se sve događalo u životu, ima mi smisla i sjeda na svoje mjesto

Mareeeee3112
    14. Rujan 2023. 13:49

Kad sam ostala trudna cicke su me boljele ali drugacije peckale su me i boljele vecinom bradavice ne toliko cice one su bile mekane a ne kao pred mengu tvrde i velike..
    4dpo osjetila sam probadanje u jajniku
    Imala sam bijeli ljepljivi iscjedak u vecoj kolicini i to prije nego kaj sam trebala dobit trcala sam 11 dpo na wc misla da sam procurila a ono gacice pune iscjedka   🤣🤣🤣
    I ono sto mogu rec definitivno bolovi su drugaciji nego pred mengu ja sam imala osjecaj ko da mi vlak ide s jednog jajnika na drugi znaci ko malog crvica bas me cudno to sve boljelo
    I istina je da zena ima intuiciju da je trudna ja sam znala jer sve je bilo drugacije nego inace ali to su moji simptomi svatko je razlicit ... eto mozda nekom ovi moji simptomici pomognu

Ugl...ja bas imam izrazito bolne ovulacije ne sjecam se kad mi je zadnji puta lijevi jajnik ovulirao ali evo ovo je taj ciklus to jutro mi je trakica  testnA bila ljubicasta i 2 h umirem od bolova ko da sam osjetila puknuce folikula 🤣mene to toliko boli ko da me neko nozem zareze po jajniku neznam kak no 2 h kasnije je prestalo i taj dan smo takoder pokrili ovaj mj... 
    Danas me tako boli glava ovo vrijeme me ubija

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

laurell
    14. Rujan 2023. 13:49

pistacija13

eni233

Meni je najgore od svega , da neznam šta bi si više mislila , nisam u nekom stresu .. zdrava sam osoba , da imam neki hormonalni disbalans onda nebi imala M točno na datum … mislim ići ću odraditi sve pretrage ali opet ne vjerujem da ću išta novo saznati 😏 jer zato me i ginekologica nije ni htjela slati jer je rekla pa M su ti točne O imaš svaki mj , da su mi hormoni sigurno dobri i da nema potrebe ići na pretrage … ali nekako sam se uspjela izboriti za uputnice hvala Bogu 💪 i da zaboravila sam napomenuti da inače sam flegmaticna osoba , da nisam baš živac od osobe kako ljudi znaju biti ali me jako lako povrijede nečije rjeci … eto

eni, baš to. Frustrirajuće je to što znaš da si zdrava, barem ono sve izvana štima i dobro se osjećaš, a ne ide. Ja iz prve ruke znam za situciju, i to frišku, da je žena ostala trudna a trudnoći je prethodila operacija tumora (nije ginekološki povezano), u velikom je stresu bila zbog obiteljske situacije i posla što je stvorilo još nekoliko drugih zdravstvenih problema. ali trudnoća je uredna i naravno - neplanirana.
    Spominjale ste nedavno molitve i sve mi se čini kao da On naštima da se trudnoća ostvari kada je zaista i potrebna u životu, ako me razumijete. Ne kad se ti smisliš i misliš sad ću, ovako ću ili onako ću (kad se sjetim da sam htjela ostati trudna u određenom mjesecu tako da rodim u vrijeme kad bi mi baš bilo zgodno 🤣🤣🤣🤣 trš) nego da se sve događa s razlogom i da dolazi u pravom trenutku u životu. Nekom će to možda zvučati kao tješenje, ali ja kada odvratim film i što mi se sve događalo u životu, ima mi smisla i sjeda na svoje mjesto

Slažem se. Ja sam isto planirala mjesec začeća i mjesec poroda, da bi meni bilo sto idealnije😂🤦🏽‍♀️ “ja ću ostati trudna tad i tad, da mogu roditi tad, imati ljeto..” bla bla. Ali Bog zna koji put mi je odredio, kad i zašto. I tesko je, ali vjerujem Mu 🥲 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• eni233
    14. Rujan 2023. 13:55

laurell

pistacija13

eni233

Slažem se. Ja sam isto planirala mjesec začeća i mjesec poroda, da bi meni bilo sto idealnije😂🤦🏽‍♀️ “ja ću ostati trudna tad i tad, da mogu roditi tad, imati ljeto..” bla bla. Ali Bog zna koji put mi je odredio, kad i zašto. I tesko je, ali vjerujem Mu 🥲

Ma ja samo želim ostati trudna, u bilo kojem mjesecu ali ne ide 🤣😏😏 eto sad čekam M u depri opet 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    1. Beta -570.1
    2..Beta -2244.0
    9.7. Prvi ultrazvuk

Mareeeee3112
    14. Rujan 2023. 14:05

Cure vjerujem da za svaku od nas Bog zna put i da ce se sve desit u pravo vrijeme na pravom mjestu ...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.