Da, ja sam 10dpo. Al eto, prosli put kad sam trudna bila..vec sam sjenicu imala 9dpo. Tako da, ne ocekujem nista. Sad cekam mengu, ako zakasni testirat cu se. Do tada, necu nista
Jel mislite da bi bilo pametno ne piti za vikend ipak?😅
U istoj smo dilemi, ali ja moram voziti pa nećumoja prijateljica se dvaput nasmrt napila dok je bila trudna dok još nije ni znala (znači prije nego što joj je kasnilo). Beba je i više nego okej. Nije da te sad potičem da piješ, samo želim reći da žene svašta rade i konzumiraju prije i za vrijeme trudnoće dok se mi ubijamo jesmo li uzele prave vitamine, jedemo li dobro i dovoljno, krećemo li se, trebamo li možda početi piti prah smrvljenog roga jednoroga
popij jedno piće i vjerujem da ćeš nakon toga osjećati dal da nastaviš ili da staneš
Jel planiras ti test ponoviti opet ili ces cekati mengu?🙈
Čekam... mislim da mi se bolje razočarat kad vidim mengu nego negativan test. A svakako znam da sam ovaj jučer napravila prerano s obzirom da mu je osjetljivost 25 mlu. Tako da osjećam da ništa nije izgubljeno + prošli ciklus sam bila jakoo nervozna i nestrpljiva da napravim test (više njih sam radila par dana uzastopno), a sad onak, ništa posebno. Mogu čekat
Moja M stigla...
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Da, ja sam 10dpo. Al eto, prosli put kad sam trudna bila..vec sam sjenicu imala 9dpo. Tako da, ne ocekujem nista. Sad cekam mengu, ako zakasni testirat cu se. Do tada, necu nista
Jel mislite da bi bilo pametno ne piti za vikend ipak?😅
Do 12dpo ne otpisuj ništa.. ako ne bude na 12dpo.. teško da će i biti.. ovo je još mrvu rano za otpisati 🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Moja M stigla…
Smola, ali drži se Ane 🫶 proći će pa u nove pobjede 💪 malo toga može utješiti, ali ja sebi uvijek kažem ako već nije došlo do začeća barem je došla M što je u jednu ruku znak da je tijelo zdravo i da mi daje novu priliku. Samo jako ❤️
Moja M stigla…
I moja..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Moja M stigla…
Smola, ali drži se Ane 🫶 proći će pa u nove pobjede 💪 malo toga može utješiti, ali ja sebi uvijek kažem ako već nije došlo do začeća barem je došla M što je u jednu ruku znak da je tijelo zdravo i da mi daje novu priliku. Samo jako ❤️
Upravu ste, mene cini sretnom sto su mi hormoni ok napokon i sto mi je ovo prvi normalan ciklus nakon kiretaze...uredna menga je znak zdravog ciklusa😊
Ne vjerujem da cu se vise testirati svakako, cekam mengu
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Moja M stigla…
Upravu ste, mene cini sretnom sto su mi hormoni ok napokon i sto mi je ovo prvi normalan ciklus nakon kiretaze…uredna menga je znak zdravog ciklusa😊
Ne vjerujem da cu se vise testirati svakako, cekam mengu
Meni je isto lakše dočekati M nego raditi testiće i gledati minuse.
Test dolazi u obzir samo ako zakasni.
Na tvom mjestu bi si popila za vikend. Kako one žene koje ne znaju da su trudne do poroda, šta one sve konzumiraju a ne smije se. Od par pića neće ništa biti.
.
Cure žao mi je što su M stigle ali moramo glavu gore, novi mjesec i nova prilika za uspjeh 🤞🙏
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Moja M stigla…
Šteta 😢
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
2..Beta -2244.0
9.7. Prvi ultrazvuk
Moja M stigla…
I moja..
Zao mi je 😢 ❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
2..Beta -2244.0
9.7. Prvi ultrazvuk
Drage žene čitam temu i vidim da imate puuuno korisnih savjeta.. voljela bih vaše mišljenje ukoliko ste se suočile sa sličnom situacijom. U srpnju sam imala 2. pobačaj (prestalo srce kucati), 21.8. krenula prva menga, ali samo smeđe, 23.8. krenula i krv, ali dosta oskudno. 30.8. na kontroli kod ginekologa govori da je O bila jer ona vidi žuto tijelo i trolinijski endometrij, ali tanak. Meni je ciklus inače 30-31 dan i imam kasniju ovulaciju od 16-20dc. Pratila sam samo bazalnu ne i trakice i nije skočila sve do 9.9., (18dc).
Na 16dc sam imala eggwhite kao inače.
E sad, ako je ovulacija prošla, kao što je ginekolog rekao, već sam trebala dobiti u utorak. U sri sam radila test, negativan. Ff mi je označio da je O bila na 17dc. Ništa mi nije jasno.. imate li viziju što se dogodilo i kada bi mogla procuriti?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji