A umislila sam sigurno :( , 10 dpo , imam one trakice 25mlu to sam imala , pa sam radila test ..
Ma to jefakat rano meni je i 10 dpo od 10 mlu bila negativnq
Pa vidim nekim curama već baca sijenu na 9 i 10 i dpo pa sam pomislila da će i meni .. ali sigurno nisam trudna , ovaj ciklus nam je godinu dana od pokušavanja i baš sam se nekako umorila od svega :( imam osjećaj da godine samo idu a kod nas nikva promjena , u 11 mj ću 34 napuniti
I ja u 12 mj 34 nemoj da te godine sekiraju
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
A umislila sam sigurno :( , 10 dpo , imam one trakice 25mlu to sam imala , pa sam radila test ..
Pa vidim nekim curama već baca sijenu na 9 i 10 i dpo pa sam pomislila da će i meni .. ali sigurno nisam trudna , ovaj ciklus nam je godinu dana od pokušavanja i baš sam se nekako umorila od svega :( imam osjećaj da godine samo idu a kod nas nikva promjena , u 11 mj ću 34 napuniti
Ma bas sam već jadna i tužna i ljuta , nemogu vam opisati žene moje , a nemam baš skime podjeliti ..samo vidim ova trudna , ona trudna , i ne zavidim stvarno sam sretna ali isto vremeno me baca u jad i tugu jer nama nikako ne ide :(
Ja sam isto danas 10 dpo i radila sam isti test i prilično isti rezultat. Nemam fotku, zafitiljila sam trakicu u smeće jer mi se u jednom trenutku učinila nekakva sjena... pa onda nestane, pa onda kao da je tu. Umišljam sigurno :( Iako sam mlađa od tebe, razumijem sve ovo napisano. Ali možemo se još nadati da smo prerano napravile test :) Mene dosta cicke muče, pogotovo lijeva, ne boli na dodir već nekako unutra, kao korijen sise (Bože dragi hahah)
Ma bas sam već jadna i tužna i ljuta , nemogu vam opisati žene moje , a nemam baš skime podjeliti ..samo vidim ova trudna , ona trudna , i ne zavidim stvarno sam sretna ali isto vremeno me baca u jad i tugu jer nama nikako ne ide :(
Hej, jeste li napravili neke pretage ako je tek 1 dijete?
.
Cure, hvala za podršku, tješim se kao još 2-3 tjedna i bit će gotovo 😂😂
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ja sam isto danas 10 dpo i radila sam isti test i prilično isti rezultat. Nemam fotku, zafitiljila sam trakicu u smeće jer mi se u jednom trenutku učinila nekakva sjena… pa onda nestane, pa onda kao da je tu. Umišljam sigurno :( Iako sam mlađa od tebe, razumijem sve ovo napisano. Ali možemo se još nadati da smo prerano napravile test :) Mene dosta cicke muče, pogotovo lijeva, ne boli na dodir već nekako unutra, kao korijen sise (Bože dragi hahah)
Možda imaš cistu dobroćudnu kao ja , na lijevoj dojci , ja sam to skužila na sistematskom , ali hvala Bogu ne raste za sad i nema Potrebe za tretiranjem , ali moram si pratiti svake godine da nebi narasla , i svaki PMS prije M me zna lijeva dojka užasno boljeti 😨 i neked kad se vrijeme mjenja
…mene bole grudi isto ali ništa specijalno , samo na dodir .
To sam bas mislila reci. Ja imam par cisti i fibroadenoma i tocno me oni bole pred mengu i oko ovulacije
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja sam isto danas 10 dpo i radila sam isti test i prilično isti rezultat. Nemam fotku, zafitiljila sam trakicu u smeće jer mi se u jednom trenutku učinila nekakva sjena… pa onda nestane, pa onda kao da je tu. Umišljam sigurno :( Iako sam mlađa od tebe, razumijem sve ovo napisano. Ali možemo se još nadati da smo prerano napravile test :) Mene dosta cicke muče, pogotovo lijeva, ne boli na dodir već nekako unutra, kao korijen sise (Bože dragi hahah)
Možda imaš cistu dobroćudnu kao ja , na lijevoj dojci , ja sam to skužila na sistematskom , ali hvala Bogu ne raste za sad i nema Potrebe za tretiranjem , ali moram si pratiti svake godine da nebi narasla , i svaki PMS prije M me zna lijeva dojka užasno boljeti 😨 i neked kad se vrijeme mjenja
…mene bole grudi isto ali ništa specijalno , samo na dodir .
To sam bas mislila reci. Ja imam par cisti i fibroadenoma i tocno me oni bole pred mengu i oko ovulacije
Waaaat, nemojte me sad s tim 😨😨😨 Nikad me nije do sada tako bolilo, možda nekad u pubertetu dok su rasle, ali inače to ne osjetim. Svakako moram na sistematski ovaj ili sljedeći mjesec za posao pa ću popratiti... Dok ne dođe M, smatram ovo simptomom T 🤣
Hej, jeste li napravili neke pretage ako je tek 1 dijete?
.
Cure, hvala za podršku, tješim se kao još 2-3 tjedna i bit će gotovo 😂😂
Suprug je napravio spermiogram danas čekamo nalaze , ja nisam radila , ali mislim ..
Sretno danas sa nalazom 🤞😊
Hm, možda bi nakon godinu dana bilo dobro odraditi i osnovne pretrage i s obzirom na godine...
Spolni hormoni, brisevi, papa.. možda popratiti O sa uzv da se vidi da li su redovite.. naravno, ako danas dođe uredan nalaz spermia
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Trebale bi sve odraditi uzv dojke bez obzira bolilo vas ili neee😅 sokirala bi vas kad.bi vam ispricala par slucajeva mladih cura sa dijagnozama
Ja svoje fibroadenome i ciste nisam napipala uopce, slucajan nalaz jer radim na radiologiji pa eto ajde. Na zavodu za dojke su primijetili povezqnost pilula i tih fibroadenoma, a ja sam ih 7 godina pila🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Hey curke, evo me Nazad k vama😂 “prebolila” sto sam dobila M, zavrsila je iii krećemoo again 🤞🏽
Išla sam iščitati unazad sto se desavalo - Martina mirišeeee na dobro. Jedva čekam da napraviš test i držim ti figeee 🥳
Eni jesi bas dobila M ili?
Anna89 u potpunosti te razumijem. I oko mene svi trudni i to sve bliže frendice, neke i po drugi put. I želim se iz srca veseliti zbog njih, a toliko mi je krivo radi sebe.. 😩
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sto se grudi tiče, i mene znaju sad boliti nakon O do M i to bas intenzivno, sto dosad nikad nisu. Možda i ja imam koju cistu, nikako da odem na pregled… moram. Do kraja ove god obavezno. Nikad nisam 🙄🫣
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Hey curke, evo me Nazad k vama😂 “prebolila” sto sam dobila M, zavrsila je iii krećemoo again 🤞🏽
Išla sam iščitati unazad sto se desavalo - Martinamirišeeee na dobro. Jedva čekam da napraviš test i držim ti figeee 🥳
Enijesi bas dobila M ili?
Anna89u potpunosti te razumijem. I oko mene svi trudni i to sve bliže frendice, neke i po drugi put. I želim se iz srca veseliti zbog njih, a toliko mi je krivo radi sebe.. 😩
Ne nisam još , onako dok sam se obrisala sam na papiru vidjela krv crvenu i to je to bilo , sad imam uložak ali je čist . Vrlo vjerojatno ću dobiti samo što mi se još nije spustilo .😕😏
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram