Curke pozdrav, nova sam ovdje. Puno sam čitala vase rasprave na forumu pa sam se odlucila pridruziti... Poceli smo nedavno raditi na bebi, nismo se opterecivali, ako bude bude ako ne ne. Sada smo strasno zagrizli za bebicu, vec dva mjeseca pratimo plodne dane ali nazalost nista. Jedan mjesec dobijem na sam dan menstruaciju, a drugi pak mi kasni dva tjedna.... razmisljali smo da probamo s trakicama... moze li mi netko iskreno reci da li su vam pomogle da se ne nadamo uzalud isto tako molim vas ako mi mozete objasniti kako i kada nek ih koristim
Curke pozdrav, nova sam ovdje. Puno sam čitala vase rasprave na forumu pa sam se odlucila pridruziti… Poceli smo nedavno raditi na bebi, nismo se opterecivali, ako bude bude ako ne ne. Sada smo strasno zagrizli za bebicu, vec dva mjeseca pratimo plodne dane ali nazalost nista. Jedan mjesec dobijem na sam dan menstruaciju, a drugi pak mi kasni dva tjedna…. razmisljali smo da probamo s trakicama… moze li mi netko iskreno reci da li su vam pomogle da se ne nadamo uzalud isto tako molim vas ako mi mozete objasniti kako i kada nek ih koristim
Pozdrav i dobrodosla. Ja mogu samo reci da sam dva puta ostala trudna iz prvog pokusaja i koristenja trakica.
Zadnji mjesec sam trakice i potvrdila ultrazvucno folikulometrijom. Dakle u nedjelju je bila pozitivna, u pon na uzv doktorica kaze da je taj dan doslo do ovulacije...isla sam kod gin iz drugih razloga jer sam imala spontani nedavno i krvarenja u ciklusu pa je htjela vidjeti sta se tocno dogadja
Ja koristim clearblue testove za ovulaciju jer mi je jednostavnije. Kad vidim smajlic na ekranu znam da je to to, nemam volje vise puta se testirati ali su dosta skupi pa eto.
Testiram se tipa oko 12h svaki dan. Kad dobijem smajlija na ekranu imamo odnose taj dan i jos dva dana iduca.
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
I da, krenes se testirat tipa 7,8 dan ciklusa i svaki dan se testiras dok ne dobijes pozitivan test
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Nastavno na clearblue trakice; je li se ikome dogodilo da su cijeli ciklus negativne? Evo ja počela s clearblue trakicama čim je menstruacija završila i one su svaki dan negativne. Po porastu bazalne temp cca 15dc bih rekla da je bila ovulacija, ali po trakicama nula bodova
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
06/25. FET blastociste ⏳
Nastavno na clearblue trakice; je li se ikome dogodilo da su cijeli ciklus negativne? Evo ja počela s clearblue trakicama čim je menstruacija završila i one su svaki dan negativne. Po porastu bazalne temp cca 15dc bih rekla da je bila ovulacija, ali po trakicama nula bodova
Trebale bi tocnije biti trakice nego bazalna temperatura
Ali naravno. Nisu ni one 100%tni dokaz
Ako vam se dogodi 2,3 ciklusa bez pozitivne trakice trebali bi ultratvucno pratiti ovulaciju da vidite jel se dogadja
Svaki dan u priblizno isto vrijeme ih trebate raditi, ne piti puno tekucine i ne mokriti 2,3sata prije testa
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pozzdrav svima drage zene. prosli mjesec spontani i danas uradim test i vidjela se blaga crta koja se pojavila odmah iste sekunde. Test je bio 25 miu osjetljivosti. Odem do apoteke i kupim osjetljiviji od 10 miu kad ono negativan. Opet me strah da ce spontani a doktorica nece da primi tako rano.. imal neka da je bila u slicnoj situaciji :(( ???
Pozzdrav svima drage zene. prosli mjesec spontani i danas uradim test i vidjela se blaga crta koja se pojavila odmah iste sekunde. Test je bio 25 miu osjetljivosti. Odem do apoteke i kupim osjetljiviji od 10 miu kad ono negativan. Opet me strah da ce spontani a doktorica nece da primi tako rano.. imal neka da je bila u slicnoj situaciji :(( ???
Pozdrav, možeš li nam staviti sliku da vidimo?
Meni je test od 25 bio pozitivan, a onaj od 10 jedva neka crta isti dan.. 🙈
Ovdje ubaci sliku pa onda kopiraš link i zalijepiš
https://imgbb.com/
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Bok cure , malo sam slabo na forumu ovih dana jer mi je ludnica , nadam se da ste sve dobro i da hvatate ovulaciju . Ovako ja sam 13dc , i imam one lagane menga bolove.. Dali se nekome nešto slično desavalo jel to znak da sljedi O ili ? Danas sam radila test ali je bila blijeda crta , probat ću još danas navečer napraviti test , sad neznam čemu prepisati , a imam i iscjedak onaj prozirni ljepljivi.. hvala unaprijed na odgovoru . Dali koja ima takve bolove prije O ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
Bok cure , malo sam slabo na forumu ovih dana jer mi je ludnica , nadam se da ste sve dobro i da hvatate ovulaciju . Ovako ja sam 13dc , i imam one lagane menga bolove.. Dali se nekome nešto slično desavalo jel to znak da sljedi O ili ? Danas sam radila test ali je bila blijeda crta , probat ću još danas navečer napraviti test , sad neznam čemu prepisati , a imam i iscjedak onaj prozirni ljepljivi.. hvala unaprijed na odgovoru . Dali koja ima takve bolove prije O ?
Cesto sam znala imati bolne ovulacije, poput probadanja ili menga bolova. Samo vi to pokrivajte 🍀
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Može biti da ne uspiješ uhaviti meni se to desavalo a svejedno mi je bila potvrđena O ultrazvukom..
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram