Imam pitanje, malo me kopka, tj trazim tracak nade.. ginekolog je rekao da vidi zuto tijelo i da ce M za nekoliko dana… kako on moze tocno znati da ce M stvarno doci, danas sam 9dpo 🤷🏻♀️🙈
Mislim po izgledu endometrija, sekrecijski endometrij bi se trebao razlikovati po zadebljanom u ranom stadiju trudnoce
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pozdrav cure,
da li koja od vas ima iskustva s prirodnom kozmetikom "Pahuljica"? Vrijedi li pokušati s njihovim vaginaletama za lakše začeće?
Držim vam svima fige da što prije ugledate svoje plusiće
Vise cura oko mene je to uzimalo i ostale su trudne. Da li je to tih vaginaleta ili njihove glave, ne znam. No moram priznati da mi nekako ne ulijeva nadu nesto sto se reklamira preko facebook-a🙈
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Imam pitanje, malo me kopka, tj trazim tracak nade.. ginekolog je rekao da vidi zuto tijelo i da ce M za nekoliko dana… kako on moze tocno znati da ce M stvarno doci, danas sam 9dpo 🤷🏻♀️🙈
Ja mislim da ne moze jer je statisticki 9 dpo najcesci dan kad se zenama dogodi implantacija. Cak i da sad imas pozitivan test on po nicemu nebi mogao nista zakljucit jer se na ultrazvuku moze vidjet da je doslo do trudnoce tek kad beta bude veca od 1000
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Lunolina ne znam ako si cula za implantacijski pad temperature? Mislim glupo je govorit jer ne mora nista znacit u tvojem slucaju ali imas cak i na FF Appu da ti se filtrira po luteal dip pa mozes vidjet grafove. Koliko sam skuzila tijekom implantacije se nesto dogodi (ima veze s estrogenom) pa taj dan nekim zenama padne temperatura zbog toga i sljedeci dan se ponovno digne. Ja sam npr na 7 dpo imala grceve, jako mali pad temperature, sljedeci dan rast i na 9 dpo sjenu
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Ja mislim da ne moze jer je statisticki 9 dpo najcesci dan kad se zenama dogodi implantacija. Cak i da sad imas pozitivan test on po nicemu nebi mogao nista zakljucit jer se na ultrazvuku moze vidjet da je doslo do trudnoce tek kad beta bude veca od 1000
Meni je vidjela na uzv po endometriju da je moguca trudnoca, a drugi put da sam pred mengu. I bila je upravu oba puta😬
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Lunolina ne znam ako si cula za implantacijski pad temperature? Mislim glupo je govorit jer ne mora nista znacit u tvojem slucaju ali imas cak i na FF Appu da ti se filtrira po luteal dip pa mozes vidjet grafove. Koliko sam skuzila tijekom implantacije se nesto dogodi (ima veze s estrogenom) pa taj dan nekim zenama padne temperatura zbog toga i sljedeci dan se ponovno digne. Ja sam npr na 7 dpo imala grceve, jako mali pad temperature, sljedeci dan rast i na 9 dpo sjenu
Ima smisla, ali onda bi to znacilo da je implantacija tek danas na 11.dpo. To mi se cini kasno no iz tvojih usta u Bozje usi. Ja cu za sad trudnocu otpisati pa ako me iznenadi neka iznenadi 😄 nitko ne bi bio sretniji od mene.
Za svaki slucaj cu danas i sutra napraviti testove visoke osjetljivosti da vidim jesam li imala biokemijsku. Jer mi je ovaj rast temperature bas cudan da bih rekla da je to tako slucajno doslo.
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Meni je vidjela na uzv po endometriju da je moguca trudnoca, a drugi put da sam pred mengu. I bila je upravu oba puta😬
Sta nije da to ovisi koji je dpo? Jer ako je npr 12 dpo onda propada zuto tijelo ako nije doslo do oplodnje pa to znaci i da progesteron pada, skupa s tim se vide i promjene na endometriju prije menstruacije. A na 9 dpo mogu vidjet ako je zadebljan. Nisam strucnjak ali cesto sam bila na ultrazvuku nakon ovulacije i uvijek bi mi rekli da je zadebljan trolinijski i da to nista ne znaci jer je uvijek zadebljan nakon ovulacije. Tek mozda dan, dva prije menstruacije mogu nagađat. To je ovo sta ja znam i sta su mi bili rekli na Sv.Duhu i privatno kad bi isla
6+2 💙💙
Ima smisla, ali onda bi to znacilo da je implantacija tek danas na 11.dpo. To mi se cini kasno no iz tvojih usta u Bozje usi. Ja cu za sad trudnocu otpisati pa ako me iznenadi neka iznenadi 😄 nitko ne bi bio sretniji od mene.
Za svaki slucaj cu danas i sutra napraviti testove visoke osjetljivosti da vidim jesam li imala biokemijsku. Jer mi je ovaj rast temperature bas cudan da bih rekla da je to tako slucajno doslo.
A implantacija se događa do 12 dpo samo sta su onda vece sanse za biokemijsku. Nakon sta sam dvije godine pratila temperaturu, a cervix pola godine mogu ti rec da je to sve sranje 😆 s tim mozes samo ovulaciju potvrdit, razbijala sam glavu svaki mjesec i analizirala. U nekim ciklusima bi mi cervix bio mekan i visoko do menstruacije i testovi negativni. Kad sam zatrudnila cervix nisko i tvrd pa eto 🙈
6+2 💙💙
A implantacija se događa do 12 dpo samo sta su onda vece sanse za biokemijsku. Nakon sta sam dvije godine pratila temperaturu, a cervix pola godine mogu ti rec da je to sve sranje 😆 s tim mozes samo ovulaciju potvrdit, razbijala sam glavu svaki mjesec i analizirala. U nekim ciklusima bi mi cervix bio mekan i visoko do menstruacije i testovi negativni. Kad sam zatrudnila cervix nisko i tvrd pa eto 🙈
😂😂
Mene ta temperatura vise zabavlja nego sto me opterecuje, imam osjecaj da imam kontrolu nad situacijom, ali da, cini se i meni da je sve to drek 😬
Za cerviks, da…bojim se da je vise toga u glavi nego sto tijelo pokazuje😂🙈
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Curkeee, moram malo iščitati situaciju zadnja dva dana. Ovaj vikend smo imali svadbu jednu i svakakvih obaveza još pa nisam stigla popratiti🙄
Ja sam danas na 13dc, po kalendaru sutra bi trebala biti O, ali sinoć sam imala takve bolove i probadanja u lijevom jajniku tako da mislim da je O bila ili sinoć ili danas. Kako god - pokrili smo i jučer i prekjučer i dva dana prije tog. Možda ćemo i večeras 🤣🤣
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji