Evo našla sam, imala sam ta 2 iz Mullera pa sam i njih bila napravila, ali samo da vidiš koliko svijetlija crta na isti dpo…
https://ibb.co/Vg75MT3
Ja ću uzeti te tvoje. Dobri mi djeluju a i dokazala si nam. Jel možda znaš kolika je osjetljivost Mueller trakica i tvojih? Jesu oboje 25 a takva razlika u crti?
.
Eni, Laurel, Anchyyy nadam se da ste dobro i da još uživate u ljetu dok možete.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Bebolina & Tratincica kupit cu ja Gravignost test pa cemo vidjeti.
September ne, danas mi je 11. dpo. Malo cudno izgleda na aplikaciji jer mi je oznacila kao da sam dobila M jucer, a nisam🙄😅
A to je Premom on ima svoja predviđanja. On tako isto mi predviđa O i onda ako ne uhvatim peak on drži da je O bila tad kad su oni izračunali iako je neki drugi dan. Pa ja sama korigiram ako ga ne uhvatim a vidim po LH trakicama kad je otprilike bio. Tako će i M ti sada označiti kad ti označiš prvi dan.
08/24 spontani pobačaj
Bebolina, oba testa su od 25, ali da, ogromna razlika u crtama.🤷♀️ samo traži Gravignost Duo jer te puno jeftinije ispadne taj duo nego pojedinačno..
.
Kiki13, mislim na tebe, jeste li još u komadu😁🤗 sretno!!!
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ginekolog kaze da M stize za par dana 😕 sve je u redu koliko moze vidit... Uputio nas je prvo na spermiogram, pa ovisno o nalazu cemo dalje pricat...
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Ginekolog kaze da M stize za par dana 😕 sve je u redu koliko moze vidit… Uputio nas je prvo na spermiogram, pa ovisno o nalazu cemo dalje pricat…
😔 zao mi je zbog M, nadam se da ce iduci ciklus biti dobitan
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ginekolog kaze da M stize za par dana 😕 sve je u redu koliko moze vidit… Uputio nas je prvo na spermiogram, pa ovisno o nalazu cemo dalje pricat…
Šteta. Tako je i najbolje krenuti od spermiograma pa lako dalje.
Ja još nisam skomentirala muževi nalaz koji sam dobila sad zadnji put. Nisam zadovoljna uopće u 3. mj smo imali pomak na 13% progresivno pokretnih i mislim ukupno pokretnih 31% tada je kao bio manji broj i dobio je oligoasthenozoospermiju (to je zbog blokade vjerojatno). I sada ovaj nalaz na kraju pao broj progresivnih na 9% i ukupna pokretljivost 27%. Baš smo se razočarali jer od 12.mj pije sve i svašta i krenulo poboljšanje i sada se pogoršalo.
08/24 spontani pobačaj
Bas mi je zao, drzim fige za iduci ciklus onda🤞🏼❤️
Ja imam doma i onaj osjetljiviji od 10mlU/ml
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Ja još nisam skomentirala muževi nalaz koji sam dobila sad zadnji put. Nisam zadovoljna uopće u 3. mj smo imali pomak na 13% progresivno pokretnih i mislim ukupno pokretnih 31% tada je kao bio manji broj i dobio je oligoasthenozoospermiju (to je zbog blokade vjerojatno). I sada ovaj nalaz na kraju pao broj progresivnih na 9% i ukupna pokretljivost 27%. Baš smo se razočarali jer od 12.mj pije sve i svašta i krenulo poboljšanje i sada se pogoršalo.
Bebolina, smijem pitati koliko godina imate?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jedino dobro je da je dijagnoza opet asthenozoospermija što znači da mu je smanjen samo broj progresivno pokretnih.
A oligo..... znači da je smanjen ukupan broj spermija i progresivno pokretnih.
08/24 spontani pobačaj
Bebolina, smijem pitati koliko godina imate?
Ja sam u 40toj a muž prešao 50. Kod nas je dosta i to problem te naše godine. Ali sreća je što imamo dijete zajedničko što znači da ga možemo napraviti.
08/24 spontani pobačaj
Sortiraj odgovore
Najstariji