Kad smo kod tlaka, vidiš.. ja uvijek imam dobar, većinom 120/80.
Od kako sam trudna, stalno mi je oko 100/70…🤷♀️
U bolnici mi je bio 80/60 😂😂
I čim se ustanem, ma koliko god polako, zavrti mi se u glavi.. 😂 tako da da, i to je simptom!
To ti je tooo haha simptom je tu bio i kod mene znaci
Meni je prije tlak bio odlican, uvijek doktorica govorila kak sam jaca a tlak mi je skolski
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Lejla kažeš mu da se od sada seksate samo kad vam je baš želja jer posao je odrađen kako spada 😊
Mi smo probavali sve fore od nekoliko dana za redom, pa svaki drugi, pa samo bitni dani i ništa, a onda kad smo vidjeli spermiogram onda smo shvatili da su nam šanse da ćemo doma sami uspjeti baš jako slabe.
Lunolina jesi dobila termin u petak?
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Bok, curke :) naš prvi bebolino uskoro kreće u jaslice i ja sve češće razmišljam o drugom.. tako da vam se možda opet pridružim uskoro... želim svima vama da ugledate one dvije famozne crte, prvo na LH testu pa onda i na onom drugom ;)
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
Sto se bolova u sisama (kod mene) tice, kao da me stvarno počnu boljeti nakon O. Kad sam ostala trudna tad su me ubijale i to ono na rubovima do pazuha. Ali otkad se to sve desilo, svaki ciklus dosad nakon operacije uvijek kad prođe O krenu mi takvi ‘bolovi’. Boli sve po rubovima. Tako da sebi to vise ne mogu prepisivati kao neki simptom novi. Za prvi put je bio jer me dotad nikad nisu boljele, ni prije M, ma nikad
Mislim da to ima veze s hormonima kako su u tom trenutku/fazi, pa moguće da ti je od prošle trudnoće to sad sve još nekako promijenjeno. Mene su nekad prije znale boljeti, baš tako nakon ovulacije, cijelu drugu polovicu ciklusa, ali nije bilo strašno, dok mi u nekom trenutku nije postalo skoro nepodnošljivo, baš me smetalo za život, ono, pola mjeseca me bole sise, i to ne malo. Pa sam slučajno naletjela na info da nekim ženama može biti to povezano s osjetljivošću na kofein, krenula malo eksperimentirati, i stvarno, kad sam bila skroz izbacila kavu, nije me više boljelo (a nisam ni prije pila neke velike količine, max 1x dnevno, i to uglavnom vani negdje ili na poslu).
A onda nakon prvog poroda, neko duže vrijeme kao da nije više bilo te osjetljivosti, mogla sam piti i kavu bez beda.
Pa je sad par godina kasnije opet krenulo, zadnja dva mjeseca me baš smeta dosta.
Ukratko, svašta tu može biti povezano 😂
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Koji dan ciklusa je najbolje otici vaditi hormone?
Ako dobijem M sutra, ponedjeljak je 5.dan, je li to okej ili ?
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Koji dan ciklusa je najbolje otici vaditi hormone?
Ako dobijem M sutra, ponedjeljak je 5.dan, je li to okej ili ?
Je, je..od 3.-5.dana ciklusa se hormoni vade
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Petra možda i ne krene pravo pa ti bude petak 1.dc, a i 5. je čisto ok. Jer kod nas za MPO prvi dan računamo tek kad krene prava krv teći a ne ono kad nešto malo pobrišeš, pa smeđe... Tako da vjerujem i da za ovo računalo prvi dan kad baš krene onako pravo.
.
Ja sam danas malo u bedu. Nekako sam se nadala ako sam T da bi beta trebala se poduplati i da bi cice trebale bar jače buknuti. A nažalost ništa se nije dogodilo, čak je i muž nakon pregleda konstatirao da ne osjeća žlijezde kao neki dan. Tako da sam baš potonula. Jer stvarno sam polagala sve nade u ovaj ciklus. Sad ne znam što bi prvo i kuda i kako dalje. Znam samo da trebam konzultacije i dogovoriti histeroskopiju. Ako se duže čeka morat ću privatno.
Ja kažem mužu mogu ja test sad napraviti i ono što pokaže to je to. Ili je + ili - trećeg nema, jer na današnji dan sve je jasno. Ali ako je - onda je i game over za ovaj ciklus. Dat ću si još koji dan i suočiti se sa situacijom. Već mi se danas plače. Moram raditi test jer do pon do posla se moram pribrati. Imam malo više poslovnih obaveza pa moram biti psihički i fizički tamo a ne u postupku i rezultatu testa.
Malo sam vas zagnjavila, oprostite.
Anchyyyy Vinogradska radi i vikendom folikulimetrije, punkcije, transfere.... Mislim da sam tako zapamtila.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/planiranje-trudnoce/evo-koliko-puta-parovi-u-prosjeku-moraju-imati-odnose-kako-bi-zena-zatrudnjela-15721?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=15721&utm_campaign=Klokanica+Facebook+status
Drage žene evo jedan članak za laku noć 😁
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
Petra možda i ne krene pravo pa ti bude petak 1.dc, a i 5. je čisto ok. Jer kod nas za MPO prvi dan računamo tek kad krene prava krv teći a ne ono kad nešto malo pobrišeš, pa smeđe… Tako da vjerujem i da za ovo računalo prvi dan kad baš krene onako pravo.
.
Ja sam danas malo u bedu. Nekako sam se nadala ako sam T da bi beta trebala se poduplati i da bi cice trebale bar jače buknuti. A nažalost ništa se nije dogodilo, čak je i muž nakon pregleda konstatirao da ne osjeća žlijezde kao neki dan. Tako da sam baš potonula. Jer stvarno sam polagala sve nade u ovaj ciklus. Sad ne znam što bi prvo i kuda i kako dalje. Znam samo da trebam konzultacije i dogovoriti histeroskopiju. Ako se duže čeka morat ću privatno.
Ja kažem mužu mogu ja test sad napraviti i ono što pokaže to je to. Ili je + ili - trećeg nema, jer na današnji dan sve je jasno. Ali ako je - onda je i game over za ovaj ciklus. Dat ću si još koji dan i suočiti se sa situacijom. Već mi se danas plače. Moram raditi test jer do pon do posla se moram pribrati. Imam malo više poslovnih obaveza pa moram biti psihički i fizički tamo a ne u postupku i rezultatu testa.
Malo sam vas zagnjavila, oprostite.
Anchyyyy Vinogradska radi i vikendom folikulimetrije, punkcije, transfere…. Mislim da sam tako zapamtila.
Ma joj čitam i bas me rastužilo ovo , ali ja nekako još uvijek samtram da možda bude nešto ❤️❤️❤️ nemoj odma tonut 😘😘😘
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
Pozdrav svima!
Zelim javiti divnim curama koje su samnom docekale plusic na ovoj temi da je nasa princeza uranila par dana i stigla 28.8. Duga 50 cm i 3340 g teska
https://ibb.co/QJjCMK7
Porod je bio bolan, ali brz za prvi put i kad cujete taj plac vise nista nije vazno. 🤭🥰😊
Želim vam svima sto prije jedan ovako mali smotuljak srece!! 💗🙏🤞🍀😘
Jaooo preslatko ❤️🥰 čestitke 🩷
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna