https://ibb.co/B4N2M02
Tko jos vidi ovo?
Ja vidim , čestitke 🥰🥰🥰 koji si dpo ?

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Lejla97, cestitaaaam na crticiii🥰 vidii se , neka samo tamni sad🤞
Dosl msm da moj muz od 30god ne bi mogao onakav tempo izdrzat, svaka mu cast🤣🤣 isplatilo se!
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
12dpO sam danas
Mislila sam sutra ali budem i sutra piskila onaj raniji test, danas sam first sign onaj, kaj nije osjetljiviji kao..
pa ja sam imala bolove u ledima i pisala sam da imam i nizak tlak i vrtoglavicu, i grozdje mi mirisi ko i sa prvim djetetom hahah
Moj je morao izdrzato, htio je to, sad mu eto😅😅 sva sreca pa ga nema doma jer radi 4 dana, pa napuni baterije.. sutra sreci ne bude kraja ako pisnem ujutro test i bude to to

28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Dosl msm da moj muz od 30god ne bi mogao onakav tempo izdrzat, svaka mu cast🤣🤣 isplatilo se!
Hvala curkeee❤️
Bome se nadam da se isplatilo❤️

28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Dobro jutro!
Lejla, vidi se crtica. Mislim da su ti testovi malo i "slabiji" bez obzira na 10mlu osjetljivosti. Ali svakako bi za 2 dana trebao biti tamniji, nek bude dobro🤞🤞
Bebolina, nadam se da je to stvarno neki znak jer nisam znala da može biti 🙏🤞
Lunolina, ma nema predaha😂 ja se sjećam kako je moj muž morao doći kući s pauze kad smo radili na bebi 😂😂 ako je O do 15h da ne propustimo😂
😂😂😂 predobro!
Bebolina ma on kuka, ali odradi zadatak 😄 nakon par dana za redom ga hvalim i govorim mu kako sam ponosna na njega kako je muski sve odradio i onda je ponosan pa se sepuri po stanu kao puran😬
Hoces ti sutra pisnuti test?
Lejla tvoj trud se isplatio! Kad sam citala koliko puta ste pokrili bas sam pomislila - ako oni sad ne ostanu trudni, fuckas sve! 😂
.
Ja prijavljujem 1. DC🙄
Sad idem ganjati sv.duh da me naruce u petak na hormone😂🙈

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Pozz!
Znam da ovo nije ta tema ali me zanima dali je netko imao iskustva sa zacecem nakon kemoterapije koju je imao muskarac. Koliko ste dugo cekali i koliko vam je trebalo da dođe do trudnoce? Hvala😊
Dobro jutro!
Lejla, vidi se crtica. Mislim da su ti testovi malo i "slabiji" bez obzira na 10mlu osjetljivosti. Ali svakako bi za 2 dana trebao biti tamniji, nek bude dobro🤞🤞
Bebolina, nadam se da je to stvarno neki znak jer nisam znala da može biti 🙏🤞
Lunolina, ma nema predaha😂 ja se sjećam kako je moj muž morao doći kući s pauze kad smo radili na bebi 😂😂 ako je O do 15h da ne propustimo😂
😂😂😂 predobro!
Bebolina ma on kuka, ali odradi zadatak 😄 nakon par dana za redom ga hvalim i govorim mu kako sam ponosna na njega kako je muski sve odradio i onda je ponosan pa se sepuri po stanu kao puran😬
Hoces ti sutra pisnuti test?
Lejla tvoj trud se isplatio! Kad sam citala koliko puta ste pokrili bas sam pomislila - ako oni sad ne ostanu trudni, fuckas sve! 😂
.
Ja prijavljujem 1. DC🙄
Sad idem ganjati sv.duh da me naruce u petak na hormone😂🙈
Šepuri se kao puran 🤣
Sretno da te uzmu za petak. Nadam se da ćeš uspjeti. Koliko sam sada čekala za termin a tek je krenulo s vađenjem krvi preko narudžbi, to si mislim isto ako ću morati hormone ponavljati kako naštimati, jer nije nam baš M kao uticaj pa da znamo kada će.
Za sada ne piškim testove, još uvijek uživam u neznanju i PUPO stanju i baš mi je lijepo. Ako pišnem test i negativan je onda se više nemam čemu nadati.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Cure ja sam u vinogradskoj se bez problema narucila za vadjenje hormona preko maila. Dali su mi termin kad sam hrjela, pa eto cisto da znate :)
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Hvala curkeee❤️
Bome se nadam da se isplatilo❤️
Lijepo se vidi😍😍
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA + daljnje konzultacije
Lejla 🥰🥰🥰 ujutro ponoviii i nadam se da je to to 💜 bravo
Ja se svaki put “nabrijem” kako ćemo ovaj mjesec svaki dan, ili makar svaki drugi od završetka M do kraja ciklusa. I onda dođem kući s posla, legnem na kauč i kažem “ma sutra ćemo..” 🤣🤣🤣 ali imam frendicu koja je pokušavala godinu dana i taj dobitni ciklus su išli SVAKI dan bez iznimke do kraja i evo, čeka curicu 🌸

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji