Cure ja sam u vinogradskoj se bez problema narucila za vadjenje hormona preko maila. Dali su mi termin kad sam hrjela, pa eto cisto da znate :)
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Lejla97, cestitaaaam na crticiii🥰 vidii se , neka samo tamni sad🤞
Dosl msm da moj muz od 30god ne bi mogao onakav tempo izdrzat, svaka mu cast🤣🤣 isplatilo se!
Hvala curkeee❤️
Bome se nadam da se isplatilo❤️
Lijepo se vidi😍😍
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA + daljnje konzultacije
Lejla 🥰🥰🥰 ujutro ponoviii i nadam se da je to to 💜 bravo
Ja se svaki put “nabrijem” kako ćemo ovaj mjesec svaki dan, ili makar svaki drugi od završetka M do kraja ciklusa. I onda dođem kući s posla, legnem na kauč i kažem “ma sutra ćemo..” 🤣🤣🤣 ali imam frendicu koja je pokušavala godinu dana i taj dobitni ciklus su išli SVAKI dan bez iznimke do kraja i evo, čeka curicu 🌸
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sto se bolova u sisama (kod mene) tice, kao da me stvarno počnu boljeti nakon O. Kad sam ostala trudna tad su me ubijale i to ono na rubovima do pazuha. Ali otkad se to sve desilo, svaki ciklus dosad nakon operacije uvijek kad prođe O krenu mi takvi ‘bolovi’. Boli sve po rubovima. Tako da sebi to vise ne mogu prepisivati kao neki simptom novi. Za prvi put je bio jer me dotad nikad nisu boljele, ni prije M, ma nikad
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Mi idemo svako drugi dan, a od pozitivne trakice taj dan i i iduca dva dana nakon. Al moozda budem ga onda nagovorila ovaj put da svaki dan🤣
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Lejlaaaa cestitam, sutra drzim fige za jos ljepsu crticu 🤞🤞🥰
Moja temp je pala, test je bijel potpuno jutros, u iscekivanju sam M 🤦🏻♀️ imam uputnicu za hormone, samo cekam da stigne vjestica
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Dobro jutro!
Lejla, vidi se crtica. Mislim da su ti testovi malo i "slabiji" bez obzira na 10mlu osjetljivosti. Ali svakako bi za 2 dana trebao biti tamniji, nek bude dobro🤞🤞
Bebolina, nadam se da je to stvarno neki znak jer nisam znala da može biti 🙏🤞
Lunolina, ma nema predaha😂 ja se sjećam kako je moj muž morao doći kući s pauze kad smo radili na bebi 😂😂 ako je O do 15h da ne propustimo😂
😂😂😂 predobro!
Bebolina ma on kuka, ali odradi zadatak 😄 nakon par dana za redom ga hvalim i govorim mu kako sam ponosna na njega kako je muski sve odradio i onda je ponosan pa se sepuri po stanu kao puran😬
Hoces ti sutra pisnuti test?
Lejla tvoj trud se isplatio! Kad sam citala koliko puta ste pokrili bas sam pomislila - ako oni sad ne ostanu trudni, fuckas sve! 😂
.
Ja prijavljujem 1. DC🙄
Sad idem ganjati sv.duh da me naruce u petak na hormone😂🙈
Ja kazem da je dobro kaj se ne vidimo po 4 dana pa se zazelimo pa nadoknadujemo hahah a on bez obzira na "godine" ima energije , tak da zene tjerajte ih hahahah
Ja znam doc strgana doma nakon popodnevne ali svejedno uspijemo zato gajim nadu od te crtice da je to stvarno to, trudili smo se maksimalno😄 a osjetila sam po tlaku da nekqj ne stima jer je jako nizak, na par puta dode do 103/67 i 108/62, a takav tlak sam dobila u trudnoci i ostao je nizi.. sad pogotovo kad sam vidjela to par dana, nekak je dosao onaj osjecaj ajme mozda sam ipak trudna
I u subotu na noktima kad mi se zavrtilo i sumilo u usima, a to mi se dogodilo jednom u prvoj trudnoci i onda sam prestala ici na nokte 😅 tak da sutra piskimo opet🤞🏼 pa ako Bog da, da ga razveselim navecer kad dode doma sa testicem❤️
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Lejlaaaa cestitam, sutra drzim fige za jos ljepsu crticu 🤞🤞🥰
Moja temp je pala, test je bijel potpuno jutros, u iscekivanju sam M 🤦🏻♀️ imam uputnicu za hormone, samo cekam da stigne vjestica
Hvala ti, cekamo jos sutra❤️
Stetaa, ti i ja se pratimo, jos ima nade pa ipak drzim fige🤞🏼
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
E daa i promjene raspolozenjaa!!! Cas placem, cas je sve ok, na poslu mi neko nekaj krivo kaze, ja odma u suzama ili se prijetim da budu dobili tacnu ili salicu u glavu😁 tak da i to je bio znakic
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Kad smo kod tlaka, vidiš.. ja uvijek imam dobar, većinom 120/80.
Od kako sam trudna, stalno mi je oko 100/70...🤷♀️
U bolnici mi je bio 80/60 😂😂
I čim se ustanem, ma koliko god polako, zavrti mi se u glavi.. 😂 tako da da, i to je simptom!
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji