Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    laurell
    28. Kolovoz 2023. 17:56

Bebolina kako se osjećaš? Sise?🤣 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Bebolina2024
    28. Kolovoz 2023. 18:44

laurell

Bebolinakako se osjećaš? Sise?🤣

Najnormalnije se osjećam. Sise bolne na dodir ali od progesterona. Menga bolova danas nema. Jedini simptom mi je da jedem za dvoje 🤣. Šalim se, tek sam drugi put sad jela.
    Znači vi akcijate, neka bude dobitan ciklus 🤞🤞

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Tinker 🌸
    28. Kolovoz 2023. 18:47

Bebolina2024

Lunolina

Bebolina mislis da bi one trakice iz Mullera pokazale sjenicu?
    Ivy da, nije kod svakoga isto, no evo, ja mjerim temperaturu skoro godinu dana, nikad nije presla 36.7, a pred M uvijek padne ili dan ranije ili na dan M bez iznimke.
    Petra sretno! Javi sto kaze gin❤️
    Lejla, mislim da bi 11dpo osjetljivi testic trebao pokazati crticu🤭 daj pisni sutra😬

Mogle bi pokazati ali meni ovi Gravignost duo što je Tratinčica imala djeluju ok a mislim da su isto dosta povoljni čak i povoljniji od ovih iz Muellera. Ne znam kakvi su koji po osjetljivosti ali s obzirom da je njoj na 9.dpo pokazalo sjenu mislim da su dosta osjetljivi onda.
    Tinker mislim da na drugoj slici nešto vidim. Pokušaj za 2 dana svakako bi crtica trebala onda biti jača. Uvijek implatacija može biti malo kasnija i testić može tek kasnije pokazati.

Hvala svima, ali izgleda ipak nista, evo upravo M. Uzalud mi cerviks visoko i ostalo, nazire se M 11dpo po svom rasporedu (meni je lutealna 11-12dpo). Tako da mi slijedi sono hsg i histeroskopija ovaj ciklus da jos provjerim taj dio. Ako to bude ok, nema sta nismo provjerili i onda mogu jedino zakljuciti da nam jednostavno nije sudjeno drugo dijete. Trebali bi ici na IUI iako mi sa zatrudnjivanjem nismo imali problema, nego s opstankom trudnoce, ali sad i je zatrudnjivanje postalo problematicno. Morala sam se malo pozaliti :/. 
    Sretno svima 🍀❤️

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

Bebolina2024
    28. Kolovoz 2023. 19:40

Tinker 🌸

Bebolina2024

Lunolina

Ivy da, nije kod svakoga isto, no evo, ja mjerim temperaturu skoro godinu dana, nikad nije presla 36.7, a pred M uvijek padne ili dan ranije ili na dan M bez iznimke.
    Lejla, mislim da bi 11dpo osjetljivi testic trebao pokazati crticu🤭 daj pisni sutra😬

Mogle bi pokazati ali meni ovi Gravignost duo što je Tratinčica imala djeluju ok a mislim da su isto dosta po

Hvala svima, ali izgleda ipak nista, evo upravo M. Uzalud mi cerviks visoko i ostalo, nazire se M 11dpo po svom rasporedu (meni je lutealna 11-12dpo). Tako da mi slijedi sono hsg i histeroskopija ovaj ciklus da jos provjerim taj dio. Ako to bude ok, nema sta nismo provjerili i onda mogu jedino zakljuciti da nam jednostavno nije sudjeno drugo dijete. Trebali bi ici na IUI iako mi sa zatrudnjivanjem nismo imali problema, nego s opstankom trudnoce, ali sad i je zatrudnjivanje postalo problematicno. Morala sam se malo pozaliti :/.
    Sretno svima 🍀❤️

A šteta ako M kreće.
    I ja imam u planu ako sada ne uspije tražiti da mi histeroskopiju prvo naprave a ne da bezveze trošim postupke. Dosta cura je baš nakon toga imalo sreću, pa zašto ne probati. Ionako preporučaju nakon dva postupka napraviti ako nema uspjeha.
    Sretno dalje.
    .
    Petra spominjala si da ti je vidio žuto tijelo i da dolazi M. Meni je baš to žuto tijelo prošli ciklus dalo nadu, ako se sjećaš da su mi 26. DC našli nešto na UZV i mislili da sam trudna i bilo je žuto tijelo prisutno. I onda sam čitala da ono u trudnoći ostaje do ne znam kojeg tjedna a ako dolazi M počne propadati par dana prije M.
    .
    A baš ove fore s temperaturom i cerviksom i meni se ne čine nešto kao pouzdane. Danas sam provjerila temp, danas mi 22.dc i ono što kažu ako je visoka i nakon 25. DC može upućivati na trudnoću. Meni bi ovaj mjesec mogla ostati povišena zbog progesterona a ne prekidam terapiju dok ne vidimo što beta kaže i dok iz klinike ne kažu da stanem. Još uvijek mi nisu javili termin za betu, sad je počela fora s naručivanjem u laboratorij i danas već 5 radnih dana od kada sam mail poslala. A kao od 3 do 5 radnih dana se čeka da jave termin. Mislim da ću ih morati zvati ako mi sutra ne jave.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

laurell
    28. Kolovoz 2023. 22:25

Bebolina2024

Tinker 🌸

Bebolina2024

Lunolina

Mogle bi pokazati ali meni ovi Gravignost duo što je Tratinčica imala djeluju ok a mislim da su isto dosta po

Sretno svima 🍀❤️

A šteta ako M kreće.
    I ja imam u planu ako sada ne uspije tražiti da mi histeroskopiju prvo naprave a ne da bezveze trošim postupke. Dosta cura je baš nakon toga imalo sreću, pa zašto ne probati. Ionako preporučaju nakon dva postupka napraviti ako nema uspjeha.
    Sretno dalje.
    .
    Petra spominjala si da ti je vidio žuto tijelo i da dolazi M. Meni je baš to žuto tijelo prošli ciklus dalo nadu, ako se sjećaš da su mi 26. DC našli nešto na UZV i mislili da sam trudna i bilo je žuto tijelo prisutno. I onda sam čitala da ono u trudnoći ostaje do ne znam kojeg tjedna a ako dolazi M počne propadati par dana prije M.
    .
    A baš ove fore s temperaturom i cerviksom i meni se ne čine nešto kao pouzdane. Danas sam provjerila temp, danas mi 22.dc i ono što kažu ako je visoka i nakon 25. DC može upućivati na trudnoću. Meni bi ovaj mjesec mogla ostati povišena zbog progesterona a ne prekidam terapiju dok ne vidimo što beta kaže i dok iz klinike ne kažu da stanem. Još uvijek mi nisu javili termin za betu, sad je počela fora s naručivanjem u laboratorij i danas već 5 radnih dana od kada sam mail poslala. A kao od 3 do 5 radnih dana se čeka da jave termin. Mislim da ću ih morati zvati ako mi sutra ne jave.

Ma zovi ih odmah ujutro ako je prošlo već 5 radnih dana! 

baby boy

Lunolina
    29. Kolovoz 2023. 09:42

Tinker 🌸

Bebolina2024

Lunolina

Mogle bi pokazati ali meni ovi Gravignost duo što je Tratinčica imala djeluju ok a mislim da su isto dosta povoljni čak i povoljniji od ovih iz Muellera. Ne znam kakvi su koji po osjetljivosti ali s obzirom da je njoj na 9.dpo pokazalo sjenu mislim da su dosta osjetljivi onda.
    Tinker mislim da na drugoj slici nešto vidim. Pokušaj za 2 dana svakako bi crtica trebala onda biti jača. Uvijek implatacija može biti malo kasnija i testić može tek kasnije pokazati.

Sretno svima 🍀❤️

Bas mi je zao :(
    Ja sam citala da se hsg obavlja pocetkom ciklusa i ako je uistinu s jajovodima nekakav problem da nakon toga zene ostanu cesto trudne odmah taj ciklus.
    Drzim palceve da nakon ove, iducu mengu dobijes za godinu dana😬

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Tratinčica123
    29. Kolovoz 2023. 09:42

Jutro 😁 ja sam čula da je naša Kiki rodila, nadam se da je sve u redu! Pa ću ja joj čestitati jer ne mogu dočekati da se javi 😂😂
    Kiki13, čestitam ti mamice!❤❤
    .
    Ima li tko kakav testić danas? Lejla, ti ćeš sutra?

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

laurell
    29. Kolovoz 2023. 10:51

Kiki čestitke 😍🥰🥂

baby boy

Lejla97
    29. Kolovoz 2023. 11:34

Tratinčica123

Jutro 😁 ja sam čula da je naša Kiki rodila, nadam se da je sve u redu! Pa ću ja joj čestitati jer ne mogu dočekati da se javi 😂😂
    Kiki13, čestitam ti mamice!❤❤
    .
    Ima li tko kakav testić danas? Lejla, ti ćeš sutra?

Ja cu sutra ili prekosutra raditi da vidim🤞🏼❤️ to bude valjda vec ok

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Martina1931
    29. Kolovoz 2023. 12:53

Cestitam Kikiiii😊
    Ja sam 8DC, trakica je ocekivano jos negativna🫠

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.