Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    27. Kolovoz 2023. 10:39

Jutro 😁
    Evo bas sam sad otišla pogledati moje testove...
    Znači 1 sjenu sam dobila na 9dpo. I evo, na 11dpo je već bila baš lijepa crta po meni.. tako da mislim da je skroz ok testirati se na 11 ili 12 dpo.. tad bi stvarno većini trebalo pokazati, osim ako nije baš kasna O bila.. evo slike.. 
    https://ibb.co/p43L8NV

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Bebolina2024
    27. Kolovoz 2023. 11:36

Tratinčica123

Jutro 😁
    Evo bas sam sad otišla pogledati moje testove…
    Znači 1 sjenu sam dobila na 9dpo. I evo, na 11dpo je već bila baš lijepa crta po meni.. tako da mislim da je skroz ok testirati se na 11 ili 12 dpo.. tad bi stvarno većini trebalo pokazati, osim ako nije baš kasna O bila.. evo slike..

Da ja isto preporučam malo pričekati jer je ipak onda situacija već malo jasnija. A ovako ako bude rano pa sto pitanja, pa možda jasna implatacija, pa možda je i kasnije bila O.... Ja sam ono baš nekako za ne prije 10.dpo a najsigurnije 12.dpo tad bi svaki morao pokazati svakako. Ako tada nema male su šanse da je pozitivno.
    Kako si ti? Te boli kaj? Mučnine prošle ili? Jesi bila na festivalu?

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Tratinčica123
    27. Kolovoz 2023. 12:05

Bebolina2024

Tratinčica123

Jutro 😁

Da ja isto preporučam malo pričekati jer je ipak onda situacija već malo jasnija. A ovako ako bude rano pa sto pitanja, pa možda jasna implatacija, pa možda je i kasnije bila O…. Ja sam ono baš nekako za ne prije 10.dpo a najsigurnije 12.dpo tad bi svaki morao pokazati svakako. Ako tada nema male su šanse da je pozitivno.

Da, mislim i ja da na 11 ili 12dpo većini ljudi pokaže😁
    Iako imamo našu Anee kojoj nije bilo tako u 1 trudnoći, ali opet, mislim da je rijetka ptica😂😛
    .
    Ja sam sad super stvarno, bili smo festivalu, izdržala sam malo više od 2h, ali prezadovoljna sam 😁
    Mene sise bole jako već od transfera i sad se samo svakih par dana bol povećava imam osjećaj.. I ono, kroz dan povremeni menga bolovi u navratima, ali to je sve podnošljivo.  
    Odlučili smo još malo otici na more u petak, nakon mog pregleda, pa sam sretna, jer ova vrućina ubija😣
    Ti se premišljaš za testić? A pišni 1 u petak ajde.. 😜

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Bebolina2024
    27. Kolovoz 2023. 12:39

Tratinčica123

Bebolina2024

Tratinčica123

Jutro 😁

Da ja isto preporučam malo pričekati jer je ipak onda situacija već malo jasnija. A ovako ako bude rano pa sto pitanja, pa možda jasna implatacija, pa možda je i kasnije bila O…. Ja sam ono baš nekako za ne prije 10.dpo a najsigurnije 12.dpo tad bi svaki morao pokazati svakako. Ako tada nema male su šanse da je pozitivno.

Da, mislim i ja da na 11 ili 12dpo većini ljudi pokaže😁
    Iako imamo našu Anee kojoj nije bilo tako u 1 trudnoći, ali opet, mislim da je rijetka ptica😂😛
    .
    Ja sam sad super stvarno, bili smo festivalu, izdržala sam malo više od 2h, ali prezadovoljna sam 😁
    Mene sise bole jako već od transfera i sad se samo svakih par dana bol povećava imam osjećaj.. I ono, kroz dan povremeni menga bolovi u navratima, ali to je sve podnošljivo.
    Odlučili smo još malo otici na more u petak, nakon mog pregleda, pa sam sretna, jer ova vrućina ubija😣
    Ti se premišljaš za testić? A pišni 1 u petak ajde.. 😜

Drago mi je da si izašla. Ako još možete do mora odite, taman iskoristi priliku. Navijam da je i dalje sve u najboljem redu na UZV. Ja više ne mogu nikamo na put.  Još imam neke obaveze i škola nam kreće i nema više odmora. Još trebam koju kupovinu obleke obaviti s malim, školski pribor je spreman. A tako mi se ne da. A ove vrućine nepodnošljive dok odemo nekamo i vratimo se baš smo više za ništa, samo klima i serija 😊
    Testić ćemo još vidjeti, hoće li mi biti dosta PUPO stanja ili ću si dopustiti još uživanje koji dan. Ako ga radim u petak definitivno sve bude jasno to mi je 14 dana od punkcije. Test može biti i pozitivan pa opet biokemijska. Imam još vremena za razmišljanje do bete što ću i kako ću, još mi nisu ni dali termin nadam se da će se javiti sutra, prekosutra za termin.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Lunolina
    27. Kolovoz 2023. 13:46

Moja bazalna temperatura je pocela rasti, danas sam 10.DPO i test je negativan, ali obicni, onaj od 25 mlU/mL. Kako nema nikakvih simptoma osim te cudne boli po rubovima grudi, ne znam sto misliti. Ako sutra u jutro temperatura bude jos visa, idem vaditi betu🤷🏻‍♀️

https://ibb.co/DtgwkSz

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Ivyyyy
    27. Kolovoz 2023. 14:24

I meni su Lh trakice vec dosta visoke, danas je 0.77 (mislim da neko ima tu premom aplikaciju), tako da mi cemo akcijati i pratiti 🤗🤗 
    Lunolina 🤞🤞🤞🤞🤞🤞

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

Martina1931
    27. Kolovoz 2023. 14:31

Lunolina

Moja bazalna temperatura je pocela rasti, danas sam 10.DPO i test je negativan, ali obicni, onaj od25 mlU/mL. Kako nema nikakvih simptoma osim te cudne boli po rubovima grudi, ne znam sto misliti. Ako sutra u jutro temperatura bude jos visa, idem vaditi betu🤷🏻‍♀️

https://ibb.co/DtgwkSz

Opaaa😊😊 ovo bi moglo biti baas dobrooo
    Drzim fige🤞🥰
    Ja sam tek 6DC, 8DC cu krenuti sa trakicama. Prosli put je bila pozitivna 10DC

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lunolina
    27. Kolovoz 2023. 15:26

Ivyyyy

I meni su Lh trakice vec dosta visoke, danas je 0.77 (mislim da neko ima tu premom aplikaciju), tako da mi cemo akcijati i pratiti 🤗🤗
    Lunolina 🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Pa tebi je ovulacija pred vratima! 🤭
    .
    Martina a moglo bi. Ovo je prvi put da me bas strah da cu se razocarati. Jer mi temperatura nikad nije preko 36.7, a sad je 36.76 i onda 36.85. Bas pokazuje dobar trend rasta i naravno da se pojavila nada😐

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Petra110622
    27. Kolovoz 2023. 15:36

Lunolina

Ivyyyy

Lunolina 🤞🤞🤞🤞🤞🤞

.
    Martinaa moglo bi. Ovo je prvi put da me bas strah da cu se razocarati. Jer mi temperatura nikad nije preko 36.7, a sad je 36.76 i onda 36.85. Bas pokazuje dobar trend rasta i naravno da se pojavila nada😐

Meni je i jutros 36.8, pritisak na desnom jajniku je jos tu... sutra imam kontrolni pregled, nece mi moc puno rec jer danas 8dpo, ali bar da znam od cega ovaj sitna probadanja....
    Lunolina drzim fige 🤞 javljaj i sutra temp

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

Lejla97
    27. Kolovoz 2023. 15:45

Petra110622

Lunolina

Ivyyyy

Lunolina 🤞🤞🤞🤞🤞🤞

.
    Martinaa moglo bi. Ovo je prvi put da me bas strah da cu se razocarati. Jer mi temperatura nikad nije preko 36.7, a sad je 36.76 i onda 36.85. Bas pokazuje dobar trend rasta i naravno da se pojavila nada😐

Meni je i jutros 36.8, pritisak na desnom jajniku je jos tu… sutra imam kontrolni pregled, nece mi moc puno rec jer danas 8dpo, ali bar da znam od cega ovaj sitna probadanja….
    Lunolina drzim fige 🤞 javljaj i sutra temp

Drzim fige da je dobro🤞🏼 mene donji dio trbuha nekak cudno bolo, ne znam
    Vec umisljam haha a necu test jos radit iako me jaako zanima

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.