Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebolina2024
    27. Kolovoz 2023. 15:51

Lunolina

Moja bazalna temperatura je pocela rasti, danas sam 10.DPO i test je negativan, ali obicni, onaj od25 mlU/mL. Kako nema nikakvih simptoma osim te cudne boli po rubovima grudi, ne znam sto misliti. Ako sutra u jutro temperatura bude jos visa, idem vaditi betu🤷🏻‍♀️

https://ibb.co/DtgwkSz

Neka temperatura nastavi biti visoka, bez padova i to će biti onda dobar znak.
    Ja ovaj mjesec ne mjerim i ne pratim jer meni sada može biti viša jer uzimam progesteron pa mi neće pokazivati točnu tempicu. Za test pričekaj još koji dan i ponovi, sretno!
    Ivyyyyy imam i ja Premom, dobra mi je ta aplikacija. A peakić polako stiže, znaš i sama što ti je činiti 🤣
    Pozdravi muža i reci mu da što se mora nije teško 🙈
    Sretno vam u pokrivanju!
    Petra jesi ti i prije pratila temp ili tek sada? Jer ono baš da se možeš ravnati po grafu dobro je pratiti jedno 2,3 mjeseca.
    Ali svakako ako temp i tebi ostane visoka dobar je znak. 🤞🤞

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Lunolina
    27. Kolovoz 2023. 16:33

Petra110622

Lunolina

Ivyyyy

I meni su Lh trakice vec dosta visoke, danas je 0.77 (mislim da neko ima tu premom aplikaciju), tako da mi cemo akcijati i pratiti 🤗🤗
    Lunolina 🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Pa tebi je ovulacija pred vratima! 🤭
    .
    Martinaa moglo bi. Ovo je prvi put da me bas strah da cu se razocarati. Jer mi temperatura nikad nije preko 36.7, a sad je 36.76 i onda 36.85. Bas pokazuje dobar trend rasta i naravno da se pojavila nada😐

Meni je i jutros 36.8, pritisak na desnom jajniku je jos tu… sutra imam kontrolni pregled, nece mi moc puno rec jer danas 8dpo, ali bar da znam od cega ovaj sitna probadanja….
    Lunolina drzim fige 🤞 javljaj i sutra temp

Hvala ti, nadam se da cemo obje ugledati svoje plusice za koji dan 😊 jesi imala skok u rastu temperature ili ti je blago povisenje kao i kod mene?
    Bebolina vidjet cu sutra. Ukoliko bude ista ili visa temperatura onda idem odmah prije posla izvaditi betu i kroz par sati cu znati ima li smisla nadati se necemu ili ne.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Lejla97
    27. Kolovoz 2023. 16:51

Cekaj to vadenje bete idete privatno i placate ili kak to ide? Ja to nisam isla nikad pa ne znam

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Bebolina2024
    27. Kolovoz 2023. 16:59

Lejla97

Cekaj to vadenje bete idete privatno i placate ili kak to ide? Ja to nisam isla nikad pa ne znam

Ako ideš na svoju ruku onda plaćaš. Ali ako na neku foru možeš dobiti od ginekologa onda ti on pošalje uputnicu. Ono da ti kasni ili tako nešto vjerujem da bi ti dao ili bi ti rekao pričekaj da zakasni malo više pa se javi za uputnicu.
    Mi u postupku imamo uputnice, jer smo mi na terapiji a onda o beti ovisi jel nastavljamo terapiju ili prekidamo.
    Ja ako odlučim piškiti odem po ove testiće Gravignost koje Tratinčica ima. Moram samo vidjeti jel ima u mojoj ljekarni.

08/24 spontani pobačaj

Petra110622
    27. Kolovoz 2023. 17:02

Lunolina

Petra110622

Lunolina

Ivyyyy

I meni su Lh trakice vec dosta visoke, danas je 0.77 (mislim da neko ima tu premom aplikaciju), tako da mi cemo akcijati i pratiti 🤗🤗
    Lunolina 🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Pa tebi je ovulacija pred vratima! 🤭
    .
    Martinaa moglo bi. Ovo je prvi put da me bas strah da cu se razocarati. Jer mi temperatura nikad nije preko 36.7, a sad je 36.76 i onda 36.85. Bas pokazuje dobar trend rasta i naravno da se pojavila nada😐

Meni je i jutros 36.8, pritisak na desnom jajniku je jos tu… sutra imam kontrolni pregled, nece mi moc puno rec jer danas 8dpo, ali bar da znam od cega ovaj sitna probadanja….
    Lunolina drzim fige 🤞 javljaj i sutra temp

Hvala ti, nadam se da cemo obje ugledati svoje plusice za koji dan 😊 jesi imala skok u rastu temperature ili ti je blago povisenje kao i kod mene?
    Bebolinavidjet cu sutra. Ukoliko bude ista ili visa temperatura onda idem odmah prije posla izvaditi betu i kroz par sati cu znati ima li smisla nadati se necemu ili ne.

Dan nakon O sam tek pocela mjeriti, pa ni ne znam kako mi se inace ponaša, sa 36.7 je pala na 6dpo na 36.6, nakon toga 36.8... ne obazirem se previse na to, osim na cudna bockanja u stomaku, ali bas jako nisko, nepoznata mi je bol i pritisak

Lunolila, Leyla javljate novosti sutra 🍀🍀🤞🙏
    Ivyyy sretno u pokrivanju 🙈

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

Perpetua
    27. Kolovoz 2023. 17:46

Koristi li netko Femometer aplikaciju? Ja sam uzela njihov toplomjer i paket ovulacijskih trakica, pa rekoh idem ajde i aplikaciju koristiti, ali smiješan mi je taj njihov neki algoritam za predviđanje ovulacije i sl - prema njemu mi je recimo ovulacija bila u nedjelju, iako mi je na trakicama peak naizgled bio tek u srijedu nakon toga. Tako da mi je čudno da ne uzima u obzir taj podatak o peaku. Ne pouzdajem se baš pretjerano u sve to skupa, čitala sam baš kako taj algoritam za predviđanje i nije nužno pouzdan, tako da više iz zabave malo pratim, ali svejedno bih voljela prokomentirati ako netko ima slična iskustva tako s aplikacijama. :) 

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Tratinčica123
    27. Kolovoz 2023. 17:58

Bebolina, samo da ti kažem da sam na tim testovima odmah dobila crtu to znaš, ali i dok je na nekim drugim testovima crta bila čak do 13dpo jako slaba, ovi su već vristali s crtom😅 meni su baš dobri. 
    .
    Al išao muž kupiti naravno skoro svaki dan novu turu da si lijepo to sve posložimo za uspomenu. 
    Vraća se on ljut jedan dan kaže "ne idem više u ovu našu ljekarnu, pitala me žena što radi koliko ja žena imam" 😅😅😅 a on svaki drugi dan po 2 paketa duo 😅😅
    Al kupi si te, odlični su. I sretno ti opremanje za školu!😛

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Tratinčica123
    27. Kolovoz 2023. 18:02

I cure, evo sad mogu i ja podijeliti iskustvo.  
    Dok smo još radili prirodno na bebici, isto bi znala svakakva propadanja imati.. nažalost, nikad nije značilo ništa. No ovaj dobitni ciklus, konstantna menstrualna bol, ja bih rekla da se ne može fulat.  Nije kod svakog isto, ali uvijek su to žene opisivale i sad baš kužim. Tako negdje od 6dpo ajmo reć do 12dpo.. baš kao drugi dan menge.. da nismo u postupku, ja bih bila sigurna da sam dobila M.
    Mene je čak boljelo jače nego inače moja M.. I donji dio leđa, rasturao me.. 
    Tako da puno njih to kaže kao 1 znak i evo, kod mene je također to bilo tako.. 

Trudimo se od 9/21.

Bebolina2024
    27. Kolovoz 2023. 18:08

Tratinčica123

Bebolina, samo da ti kažem da sam na tim testovima odmah dobila crtu to znaš, ali i dok je na nekim drugim testovima crta bila čak do 13dpo jako slaba, ovi su već vristali s crtom😅 meni su baš dobri.
    .
    Al išao muž kupiti naravno skoro svaki dan novu turu da si lijepo to sve posložimo za uspomenu.
    Vraća se on ljut jedan dan kaže "ne idem više u ovu našu ljekarnu, pitala me žena što radi koliko ja žena imam" 😅😅😅 a on svaki drugi dan po 2 paketa duo 😅😅

Ma ti tvoji testovi dolaze odmah sa 2 crtice pa zato hoću te 😂
    A joj komentara u ljekarni, ali dobro bitno da je bio plus pa da ste vi crticu lijepo hvatali i pratili.
    Kako te cice bolne i od početka kako su te bolile? Već same od sebe ili samo na dodir? Imaš li osjećaj da u njima nešto osjetiš? Meni nešto tvrđe možda neka žlijezda i muž napipao na jednoj jače na drugoj slabije. I ta na kojoj je jače me boli na dodir ova druga ne.
    Budeš i ti za koju godinu opremala školarca ili školarku ali sve je to lijepo a po njima vidimo kako godine idu.

08/24 spontani pobačaj

Tratinčica123
    27. Kolovoz 2023. 18:23

Bebolina2024

Tratinčica123

.

Ma ti tvoji testovi dolaze odmah sa 2 crtice pa zato hoću te 😂
    A joj komentara u ljekarni, ali dobro bitno da je bio plus pa da ste vi crticu lijepo hvatali i pratili.
    Kako te cice bolne i od početka kako su te bolile? Već same od sebe ili samo na dodir? Imaš li osjećaj da u njima nešto osjetiš? Meni nešto tvrđe možda neka žlijezda i muž napipao na jednoj jače na drugoj slabije. I ta na kojoj je jače me boli na dodir ova druga ne.
    Budeš i ti za koju godinu opremala školarca ili školarku ali sve je to lijepo a po njima vidimo kako godine idu.

Evo sad sam išla pogledat svoj zapisnik koji sam vodila.. 🙈 
    2dpt- sise kreću lagano boljeti i osjećaj peckanja oko bradavica- 3,4 puta na taj dan.
    I onda sam od 3dpt već napisala da baš bole😅
    Sjećam se da sam tad imala par puta peckanje u danu nekako unutra, oko bradavica. I kao da me u par navrata nešto hladilo na kratko, npr kao da sam namazala onu konjsku mast što hladi na sisu😅
    Ugl, bile su i ostale bolne bez da uopće pipnem, grudnjak me vrijeđaa jako od početka i ono, bol kao oko menge ali jača i neka probadanja. Ja to kažem mužu - auč, žignulo me nešto u sisi😂 a do transfera su mi bile totalno ispuhane i nimalo bolne a već sam i prije koristila progesteron, tako da sam ja gotovo bila sigurna da je beba tu.. 

Trudimo se od 9/21.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.