Ja nebi isla vaditi betu…nek ti slučajno bude 1 ili 2 (što je negativna beta) bit će opet, a možda si ipak trudna iako je beta negativna pa ponavljati, samo psihički sebe maltretirati….ponovit test ili čekatai da dode M ili zakasni.
I tu si u pravu, slazem se.
I testovi koliko ih popisamo, a koliko je to zapravo novaca u ovoliko vremena, a zamisli još I betu svaki put...ja je nikad još nisam vadila...samo ćeš izluditi sama sebe od svega vjeruj, I ovo nam je sve psihički teško. Želim ti od srca da si trudna, ali ja bi na tvom mjestu još sacekala 😘🙏🏼🙏🏼
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Aneee, vjv si upravu. Meni beta u pon bila 1,7 i sutra kao opet trebam ici vaditi jer dr inzistira. I bas mi je to mucno sad jer znam da je negativno ako je dns test bio negativan...mozda i bolje onda vidjet hoce li menga doci ili ne..eventualno testic ponovit sutra tipa s prvim jutarnjim..evo ne znam😐
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Najbolje sacekati, jer i ovo piskaranje svaki dan osim stresa nigdje ne ide, ja svakako sam imala period od 3 mj sa svakodnevnim napadima panike i to onim uzasnim, napokon se sve smirilo, i danas valjda i od nervoze i od svega opet(nije jako hvala Bogu, ali primjetim, drhte mi ruke, nervoza neka).. a i tesko mi je palo, a ne mogu da se isplacem i onda me tisti to.. zato necu ni testove raditi niti cu pratiti vise ista, stvarno mi to zadaje previse stresa, iscekivanja, nervoze..
najbolje se maknuti malo od svega, nekako pustiti sve, ali ne mogu pa ne mogu
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Jutroo 🤗
https://ibb.co/6nDVg6M
Ja ću sutra još jednu betu za svaki slučaj, pa onda čekam 1 pregled..
Ivy, s kojim si testićem testirala jučer? Možda je najbolje sada da se smiriš i pričekaš nedjelju. Ako do tad ništa ne bude, u ponedjeljak možeš odmah otići izvaditi betu i onda si na miru... druge sad nema, čekanje izluđuje, najbolje te razumijemo ovdje ali ponekad nema druge..🤷♀️
Martina, žao mi ako je testić negativan, vjerujem da ni već sada nešto pokazalo, nažalost 😣
Bebolina, jedva čekam sutra čuti kako je završilo i koliko si snela jaja🤞😂
Anee, žao mi je što opet ništa 😤 hoće li više to vaše drugo dijete, neko tvrdoglavo 🙄🥴
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ivyyy, razumijem te skroz i ja sam prosle te napade panike..doduse ne tako intenzivno kao ti, al kuzim te.
Jesi razmislila mozda o psihologu? Meni je jako pomogao
A za negativan test Tratincice sam skroz ok, malo razocarana par sati al sam okej.. bit ce drugi put😊
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Tratinčica mi smo I za prvo trebali malo duže, pa uvijek ja I mm komentiramo da nam je zato najljepši I najsmijesniji jer smo se namucili da ga napravimo, a tako će biti I drugo 😂😂😂
Danas treba M stići sad čekam...jutros nisam test radila, jer sam mislila krenuti će čim obavim wc...ali eto još cekam
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sa one-step testom i jucer i danas
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Jutroo 🤗
Ivy, s kojim si testićem testirala jučer? Možda je najbolje sada da se smiriš i pričekaš nedjelju. Ako do tad ništa ne bude, u ponedjeljak možeš odmah otići izvaditi betu i onda si na miru… druge sad nema, čekanje izluđuje, najbolje te razumijemo ovdje ali ponekad nema druge..🤷♀️
Martina, žao mi ako je testić negativan, vjerujem da ni već sada nešto pokazalo, nažalost 😣
Anee, žao mi je što opet ništa 😤 hoće li više to vaše drugo dijete, neko tvrdoglavo 🙄🥴
Wowww predivne crteee ❤️❤️😍😍 ja curim kao da mi je zadnje 🤣🤣🤣 ako koga zanima
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
2..Beta -2244.0
9.7. Prvi ultrazvuk
Jutroo 🤗
Ivy, s kojim si testićem testirala jučer? Možda je najbolje sada da se smiriš i pričekaš nedjelju. Ako do tad ništa ne bude, u ponedjeljak možeš odmah otići izvaditi betu i onda si na miru… druge sad nema, čekanje izluđuje, najbolje te razumijemo ovdje ali ponekad nema druge..🤷♀️
Hahaha, budem i ja kroz 2,3dana osjecam pa et..ak nista pratimo se 😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jutroo 🤗
Hahaha, budem i ja kroz 2,3dana osjecam pa et..ak nista pratimo se 😂
Daj Bože da nećeš 🤞❤️ ja sad čekam jedva da mi M završi pa da krenem u nove pobjede 💪
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram