Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    17. Kolovoz 2023. 14:56

Aneee

Martina1931

Aneee

Kod mene još nikakvih naznaka od M…razmišljam možda mi je O bila dan kasnije nego što mislim pa onda moguce da će doći tek sutra..

Pa jel ti kasni?

Pa mislim da ne…jer bi trebala danas ili sutra…tako da je to još tu negdje 😆

Pisni test, za ekipu 🤣

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Aneee
    17. Kolovoz 2023. 16:40

Martina1931

Aneee

Martina1931

Aneee

Kod mene još nikakvih naznaka od M…razmišljam možda mi je O bila dan kasnije nego što mislim pa onda moguce da će doći tek sutra..

Pa jel ti kasni?

Pa mislim da ne…jer bi trebala danas ili sutra…tako da je to još tu negdje 😆

Pisni test, za ekipu 🤣

Na poslu sam hahha ali msm da mi je čak lagano krenulo...bas osjetim nešto mokro 😬 ulozak već u pripremi🙈

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    17. Kolovoz 2023. 16:51

Da krenula vjestica...nije jako I hb ne boli me pa ću lako prezivjeti...a nema veze...valjda će ovaj ciklus novi uspijeti 💪🏽

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Ivyyyy
    17. Kolovoz 2023. 17:21

Ja imam bas menga grceve, stalno idem u wc jer mi curi stalno nesto 

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

Aneee
    17. Kolovoz 2023. 17:55

Mene ova ne boli, a inače umirem od bolova...bez tablete ne prezivim 😅 još uz to da mi je sad čak i bolje nego prije trudnoce...tad popijem tableta I tableta, masu puta od boli sam znala izgubiti svijest. Tako da kad I dodu ovi dani kad nikako ne boli ja presretna hahhah 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Martina1931
    17. Kolovoz 2023. 18:00

Ivyyyy

Si dobila mengu ili?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

laurell
    17. Kolovoz 2023. 18:26

Aneee

laurell

Aneee

laurell

Btw ja sam radila sve briseve I urinokulturu (morala nakon vanmatericne). sumnjali da je možda u pitanju bila klamidija koja je to prouzrokovala, ali došli su mi nalazi sve negativno i sve ok 🫣

Jesi radila prije ikad prohodnost? Jer I to zna biti uzorak..znaci prije te trudnoce

Nisam, razmišljam to napraviti da saznam za ovaj koji mi je ostao jajovod da znam na čemu sam. Ali zanimljiva stvar, tad kad sam ostao trudna O je bila na desnom jajniku, a lijevi (kojeg su na kraju vadili) je “pokupio” oplođenu jajnu stanicu od njega i u njemu je ostao zarobljen se razvijati i nije mogao van.
    Tako da mi to nekako daje neku malu nadu posto se prvotno dogodilo iz tog koji mi je ostao, da je on prohodan 🤷🏽‍♀️ ne znam
    Zato mi je i sad ginekolog rekao, bez obzira i kad mi O bude na tom jajniku gdje nemam jajovod da svejedno jajnu stanicu može pokupiti desni i može se desiti oplodnja. Rijetko je ali se dešava.

Jel O potvredna uzv? Jer mene npr bilo desna strana I onda gin kaže O na lijevom bila 🤷🏼‍♀️ tako da ta bol nije isto bas neki dolazi na kojem je bila O…

Da, potvrđena bas preko uzv! 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Ivyyyy
    17. Kolovoz 2023. 19:07

Martina1931

Ivyyyy

Si dobila mengu ili?

Nisam...

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

Petra110622
    17. Kolovoz 2023. 19:34

Ja svaki mjesec do sada uhvatim peak na 11/12dc, ovaj put je danas na 16dc, nikada mi nije bila ovako kasno, ali nadam se da ce uroditi plodom 🙈🙈

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

Aneee
    17. Kolovoz 2023. 20:07

Kod mene nešto malo brljavi na tamponu roza sluzava krv...vjv od jučer od odnosa sluzavo...ja ću pisati onda kao prvi dan valjda će krenuti skroz

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.