Cak odlicna sa ovulacijama, radili smo folikulometriju ovaj mjesec. Ovulirala 10dc, folikul 22mm, endometrij 14mm. Bas mi je rekla jako lijepa i skolska ovulacija. Potvrdjeno i trakicama u isto vrijeme naravno.
Onda za par dana sam krenula smedjarit pa mi je dala progesteron pa je prestalo
Sad moram otkrit uzrok toga. Ociro mi padne progesteron u drugoj fazi ciklusa
Super i bolje nego skolski 👍🏽 na endometriju ti zavidim 😂 moj je uvijek negdje na granici
Koliki ti bude endometrij nakon ovulacije?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Cak odlicna sa ovulacijama, radili smo folikulometriju ovaj mjesec. Ovulirala 10dc, folikul 22mm, endometrij 14mm. Bas mi je rekla jako lijepa i skolska ovulacija. Potvrdjeno i trakicama u isto vrijeme naravno.
Super i bolje nego skolski 👍🏽 na endometriju ti zavidim 😂 moj je uvijek negdje na granici
Nisam ga puno puta pratila, ali u nekoliko navrata kad bi bila na pregledu dan/dva prije ovulacije bi bio 8-9mm (sad ne znam koliko raste svaka 24h, bude u vrijeme ovulacije nešto veći)
Premda, to je donja granica. Sve ispod 8mm je teško da se može taj mjesec zanijeti
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Nisam ga puno puta pratila, ali u nekoliko navrata kad bi bila na pregledu dan/dva prije ovulacije bi bio 8-9mm (sad ne znam koliko raste svaka 24h, bude u vrijeme ovulacije nešto veći)
Premda, to je donja granica. Sve ispod 8mm je teško da se može taj mjesec zanijeti
Ma mozda bolje se ne opterecivati jos sad i tim mjerama i milimetrima..
Moj najveci problrm je sto mi okoprilike plodni dani u iducem ciklusu padaju kad smo kod svekrve🤣
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ma mozda bolje se ne opterecivati jos sad i tim mjerama i milimetrima..
Moj najveci problrm je sto mi okoprilike plodni dani u iducem ciklusu padaju kad smo kod svekrve🤣
Joooooj😂😂😂 vi iskoristite priliku kad svekrva ode u dućan, ili se provozajte autom do neke šumice 😂😂😂😂
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Hahaha bas sam mu rekla , bit cemo opet kao tinejdzeri pa cemo se po sumama lovit 🤣🤣
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Hahaha bas sam mu rekla , bit cemo opet kao tinejdzeri pa cemo se po sumama lovit 🤣🤣
E možda je baš to dobitna kombinacija.
.
A koliko ima onih što su od jednog neobaveznog keksa za jednu noć, pijane a možda i nešto više, ostale trudne. A mi tu nema šta bismo izvodile i neće pa neće.
Anchyyy ja sam imala prvih par dana kako sam se krenula bockati baš neka pikanja i žiganja u jajnicima. Od negdje 6., 7.dana ih osjećam jedva nešto, čak ni nakon štoperice nema nekih pomaka ali zato bijele O sluzi imam, čak kad idem piškiti uvijek mi padne u WC bijeli iscjedak i tako već zadnjih nekoliko dana. Već mi prvi dan kad sam vidjela bijeli palo na pamet da ne bi prije O došla, a s obzirom da mi je sutra 12.dc a ciklus obično 28 ili 29 dana onda se nadam da neće uraniti. A dobra sam ja, meni kad su krenuli jajnici malo me pikati meni pala hiperstimulacija na pamet, a mislim si ipak da sam po tom pitanju bez brige, neću ja imati nikada ne znam kakav odgovor da bi imala razloga za brigu.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
E možda je baš to dobitna kombinacija.
.
A koliko ima onih što su od jednog neobaveznog keksa za jednu noć, pijane a možda i nešto više, ostale trudne. A mi tu nema šta bismo izvodile i neće pa neće.
Anchyyy ja sam imala prvih par dana kako sam se krenula bockati baš neka pikanja i žiganja u jajnicima. Od negdje 6., 7.dana ih osjećam jedva nešto, čak ni nakon štoperice nema nekih pomaka ali zato bijele O sluzi imam, čak kad idem piškiti uvijek mi padne u WC bijeli iscjedak i tako već zadnjih nekoliko dana. Već mi prvi dan kad sam vidjela bijeli palo na pamet da ne bi prije O došla, a s obzirom da mi je sutra 12.dc a ciklus obično 28 ili 29 dana onda se nadam da neće uraniti. A dobra sam ja, meni kad su krenuli jajnici malo me pikati meni pala hiperstimulacija na pamet, a mislim si ipak da sam po tom pitanju bez brige, neću ja imati nikada ne znam kakav odgovor da bi imala razloga za brigu.
E baš to , neko ostane samo tako trudan i onda si
Mislim pa kako ?!!! Zar baš taj put uhvate O i primi im se ?? Nije mi jasno , niti će mi ikad biti …
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
2..Beta -2244.0
9.7. Prvi ultrazvuk
A nis curke, budem isprobala iduci ciklus pa vam javim jel tinejdzerski seks pali🤣🤣
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Kod mene još nikakvih naznaka od M…razmišljam možda mi je O bila dan kasnije nego što mislim pa onda moguce da će doći tek sutra..
Pa jel ti kasni?
Pa mislim da ne...jer bi trebala danas ili sutra...tako da je to još tu negdje 😆
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Btw ja sam radila sve briseve I urinokulturu (morala nakon vanmatericne). sumnjali da je možda u pitanju bila klamidija koja je to prouzrokovala, ali došli su mi nalazi sve negativno i sve ok 🫣
Jesi radila prije ikad prohodnost? Jer I to zna biti uzorak..znaci prije te trudnoce
Nisam, razmišljam to napraviti da saznam za ovaj koji mi je ostao jajovod da znam na čemu sam. Ali zanimljiva stvar, tad kad sam ostao trudna O je bila na desnom jajniku, a lijevi (kojeg su na kraju vadili) je “pokupio” oplođenu jajnu stanicu od njega i u njemu je ostao zarobljen se razvijati i nije mogao van.
Tako da mi to nekako daje neku malu nadu posto se prvotno dogodilo iz tog koji mi je ostao, da je on prohodan 🤷🏽♀️ ne znam
Zato mi je i sad ginekolog rekao, bez obzira i kad mi O bude na tom jajniku gdje nemam jajovod da svejedno jajnu stanicu može pokupiti desni i može se desiti oplodnja. Rijetko je ali se dešava.
Jel O potvredna uzv? Jer mene npr bilo desna strana I onda gin kaže O na lijevom bila 🤷🏼♀️ tako da ta bol nije isto bas neki dolazi na kojem je bila O...
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji