Martina jesi dobila tii iliii cekamo jos?🤞🤗
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Martina jesi dobila tii iliii cekamo jos?🤞🤗
Nisam jos, gin misli da je 8dpo mozda rano bilo za vadit betu i da ponovim u petak. Mozda sutra budem piskila na test, vidjet cu😐
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja sam nekako puno bolja u glavi nego prijašnjih mjeseci (i prije vanmatericne). Kad vidim cure vas koje ste ipak dočekale svoje plusice, pa i bebice na kraju.. imam nekako osjećaj da svaku od nas to čeka kad tad. I ne opterećujem se vise s time i ne očajavam da se mora desiti prirodno jer hvala Bogu živimo u stoljeću u kojem živimo, ima puno načina kao sto i same svjedočimo lijepim pričama 💜
Ma ja neznam kako sam , sve vise i vise gubim nadu da bude ikad nešto …
Jeste isli na kakve pretrage opcenito?
Pa jesmo , sve ok s te strane .. tako da neznam si što misliti više , ja svaki mjesec na dan dobijem M , O isto pogodim svaki put , muzu si pretrage isto ok , tako da stvarno neznam u čemu je problem…
Mogu misliti kako vas frustira to sve, pogotovo kad znate da ste odradili pretrage i ok je sve😐
Mi pokusavamo od 1.mjeseca, i vec me zivcira cijela situacija oko toga , ljuta i razocarana..a stvarno pokusavam smireno gledat na to sve
Stvarno se nadam da cemo svi brzo docekati svoje lijepe plusice🙏💓
A da ne kažem da smo išli pretrage privatno odraditi jer mi moja gink nije htjela dati uputnicu, nije me ni htjela slušati , rekla je da sam jos mlada i da imam redovite cikluse i u smislu da šta ja sad hocem od nje ..
Sto ste sve radili, ak nije problem..cisto da usporedim sta smo mi odradili i sta bi bilo jos ok😅
Pa ja sam hormone vadila štitnjače(jer sam nekad imala probleme Al sad je ok ) , ukatrazvuk , Papa test , cijelu krvnu sliku , a muž je je spermiogram odradio
Spolne hormone nisam vadila ali to isto mislim napraviti makar mislim da je tu sve ok kad imam redovite cikluse i ovulacije isto i mislila dam ići na prohodnost jajovoda , možda je tu problem , evo stvarno neznam što da si mislim vise ..
Mi pokusavamo jednako dugo🤭
Meni je ginekologica rekla da ako ne uspijemo na godisnjem odmoru onda u rujnu radimo briseve na spolne bolesti, spolne hormone, prohodnost jajovoda i jos jednu pretragu, ali ona je zbog moje specificne maternice.
I spermiogram (no to smo vec odradili).
To su ti uz Papu osnovne pretrage. Mozda ti ne bi bilo lose odraditi navedene pretrage.
.
Nemoj klonuti duhom, nije to tako jako dug period. Odradite pretrage, mozda vas muci neka sitnica koja se lako ispravi ☺️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
I jos jedna stvar, u procesu radjenja djeteta u pravilu pretrage vrijede 6 mjeseci. Recimo, ako sad ne ostanem trudna onda cu ponoviti te briseve na spolne bolesti iako sam ih radila prije godinu dana.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Meni je lh trakica danas niska..
ja ipak mislim da je ovo jutros bila evap. crtica🥹
👱🏻♂️28- azoospermija
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Tratincice,
Cestitam ti jos jednom. ❤️
Presretna sam zbog tebe.
Cim budem u procesu, javljam!
Kiki, Garawa, Joli, Sayuri, Bebolina 🥰🥰🥰
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Zene moje drage kako meni mirisi crno grozdje ko u pevoj trudnoci😂😂 a ne jedem ga inace
Sama sebi sam smjesna
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Pozdrav svima, mogu se priključiti? :)
Imam 35 godina, muž 39, imamo curicu od 3 godine. Početkom ove godine zaključili smo da smo spremni za drugo dijete, ali ta druga trudnoća je u travnju (na 5+6) nažalost pokazala se kao vanmaternična i odstranjen mi je desni jajovod. U srpnju sam bila na HSG, preostali jajovod izgleda nije baš super prohodan, dr je rekla da možemo pokušavati sad 6 mjeseci tempiranjem odnosa, pa ako se ništa ne dogodi da idemo na potpomognutu oplodnju. 1/6 tih ciklusa je sad iza nas, dosad još nisam koristila ovulacijske trakice, narednih mjeseci planiram i njih i BBT pratiti, da imam osjećaj da radim bar ono što mogu. :)
Pa ćemo vidjeti, držim fige da nam se svima što prije ostvare želje 🤗
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ja jedino nisam spolne hormone radila jer sam stvarno uredne cikluse imala i ovulacije, ali zbog smedjarenja u sredini ciklusa msm da cu iduci ciklus morat radit.
Jajovod mi je prohodan ako sam ostala trudna 2puta jelda? Nemam sta s tim?
Ivyyy, znas i sama da lh trakice nisu mjerodavne za trudnocu, ponovi sutra test za trudnocu
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja jedino nisam spolne hormone radila jer sam stvarno uredne cikluse imala i ovulacije, ali zbog smedjarenja u sredini ciklusa msm da cu iduci ciklus morat radit.
Jajovod mi je prohodan ako sam ostala trudna 2puta jelda? Nemam sta s tim?
Ivyyy, znas i sama da lh trakice nisu mjerodavne za trudnocu, ponovi sutra test za trudnocu
Ma znam da nisu, kazem samo da mi je danas pala.. mene je malo strah i sad me panika pocela hvatati
👱🏻♂️28- azoospermija
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji